Essence Arriba!

by - 28.6.15

Tänään kalutaan läpi toinen essencen kesäkuun kokoelmista, meksikoteemainen Arriba! Viime vuonna essencellä oli näihin aikoihin futiksen MM-kisojen takia brasiliaversio Viva Brasil, joten kaipa nyt oli sitten Meksikon vuoro.


Meikkejä kokoelmassa oli loppuen lopuksi aika vähän: pari luomiväriä, poskipuna ja kaksi huulikiiltoa. Näiden lisäksi löytyi kuusi kappaletta kynsilakkoja ja ekstroina hiusliituja paria eri sävyä sekä koristeellinen viuhka. Vaaleanpunaisen huulikiillon jätin hankkimatta, koska vaikutti liikaa tyypilliseltä värittömältä/lähes värittömältä kiillolta, en kaipaa niitä enää yhtään lisää.
La Vida Loca meikissä


Aloitetaan perinteisesti luomiväreistä. Näissä on kiva, mielenkiintoinen marmorikuviointi. Lilapinkin sävyinen on nimeltään La Vida Loca ja sisältää lilaa, pinkkiä ja vaaleanpunaista sävyä. Vihreä Macarena Mint taas on väritykseltään kahta eri vihreää ja kultaista. Älkää kuitenkaan liikaa innostuko, sillä luomella näistä tulee ihan pelkästään yksivärisiä, La Vida Locasta lila ja Macarena Mintistä yllätys yllätys, vihreä. Napit on kuitenkin ilo silmälle ja pigmenttiäkin löytyy, joten näitä voin kokoelmasta suositella.Mutta tämä poskipuna sitten... Voi erkki. Näettekö kuvassa olevan swatchin? Ai ettekö? Voin vakuuttaa, että hinkkasin sormea "punaan" oikein KUNNOLLA. Näytti sormenpäässä vähän persikkaiselta, sen mitä siitä erotin. Ilmaisen täten syvän halveksuntani tälläistä kuraa kohtaan. Hintaa punalla oli kolme euroa joten kamalasti en köyhtynyt, mutta siinäkin oli kolme euroa liikaa tälläisestä roskasta. Loput mielipiteeni ovat painokelvottomia.
Njoo. Fiaskosta siirrytään eteenpäin tähän huulikiiltoon, josta myös tykkäilen! Tuubimuoto ei ihan ole oma lemppari, mutta kiilto on mukavan mehukkaan näköinen, kevyt ja sävyäkin on somasti. Hurjat lisäpisteet iiiiiiihanasta kirsikan tuoksusta! Just sellainen esanssikirsikka, josta minä tykkään. Vähän kirsikkalaku ehkä? Sellainen metrilaku siis? Nom nom. Tätä voisi nuuhkia vaikka kuinka pitkään.Meikissä käytin tosiaan luomella pelkästään La Vida Locaa (unohdin käyttää molempia...), ja poskissa ja huulilla on tietysti sitten Baila Baila ja Red Corazon.

Että joo! Lyhkäinen kokoelma, lyhkäinen arvostelu. Muuten ihan kelpo kamaa, mutta poskipunalla voi heittää vesilintua. Hävetköön se, joka on todennut että joo hei, ihan hyvä, myyntiin vaan. Plääh.

Seuraavana sitten se toinen kokoelma, Nauti Girl :) Oikein ihanaa alkuviikkoa teille!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Voi ei, tuo poskipuna :'D
  Mie ostin tuon violetin luomivärin ja itse sain luomille sen niinkin hienosti, että osasta kohtaa näytti siltä, kun olisi laitettu myös jotain vaaleampaa lisäksi :D En siis saanut sitä noin tasaisesti pohjustajan päälle kuin siun kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan jäätävän huono toi poskipuna :D Eiks essencellä muka oo mitään tuotevalvontaa ollenkaan, surkeeta. Mut hei toi sun luomivärihomma ainakin kuulostaa hienolta! Musta ois ollu kyllä niin siistiä, jos tosta ois saanu sellasen vähän epätasaisen marmoroidun näkösen :D Mut mulla se vaan meni ihan tommoseksi lilaksi.

   Poista
 2. No tosiaankin voi poskipunan jättää kauppaan! Aika surkeeta. Luomivärit näyttää ihan kiinnostavilta, mutta en oikeesti tartte niitä yhtään lisää enää :D Taidan siis jäädä odottelemaan tulevia kokoelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Joo ei tuohon kyllä kannata pennosiaan tuhlata, ei saa mitään vastineeksi, pelkän nätin koristeen. Pöh. Ja joo luomivärit on toki ihan nättejä, muttei todellakaan niin uniikkeja että ei vastaavia varmaan jo kokoelmista löydy :)

   Poista