Tammikuun suosikit

by - 4.2.15

Heippahei! Tässä sitten se toinen pakollinen alkukuun postaus, elikkäs viime kuukauden suosikkituotteet :) Tuttuun tapaan olen tehnyt listaa kuukauden aikana käyttämistäni meikeistä eri kategorioissa ja tässäpä voittajat! Ihonhoitoa tai sun muuta kosmetiikkaa en listaile, koska käytän aina yhtä tuotetta kerrallaan, eli mitään suosikkeja ei siltä kategorialta ehdi kuukaudessa oikein syntyä.


Koko setti!

Luomivärikategorian voittaja on BC Body Collection Classic Eyeshadow Palette -niminen luomiväripaletti, ei mitään ihmeellistä merkkiä. Olen ostanut tämän joskus Carlsonilta ja sisältää lähinnä neutraaleja ja pehmeitä sävyjä, mutta on tuolla muutamia väripiristeitäkin :) Tähän tulee tartuttua aika usein.


Rajausvoittajat ovat jälleen kerran Laveran Liquid Eyeliner sävyssä Black sekä Yves Rocherin kajaali. Klassikkopari, jota käytän usein koska musta.

Poskipuolella ylitse muiden nousi Essencen Rock Out!! -kokoelman Global Icon, jota olen tykännyt käyttää lähinnä tuon kivan lilan sävyn takia! Kivan pirteät talviposket saapi tällä :) Kokoelman postaus löytyy täältä.

Korostusykkönen on jälleen kerran Markwinsin kosmetiikkajoulukalenterista tullut nimetön purkki hohtopuuteria. Tämä on niiiiin jauhoista ja überkimaltavaa tavaraa, mutta ihan huippu voimakkaaseen korostamiseen :D Nyt kun olen saanut purkin siistittyä niin, ettei pölyä ole joka paikassa kun kannen avaa, en inhoa tätä enää kovinkaan paljon. Tavaraa on tuossa purkissa muuten rutkasti, riittää varmaan seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi.

Huulilla on ollut sitten yllätystuote, I Love... Mango & Papaya -huulikiilto. Tosi kiva, jos haluaa vaan pientä hohtoa ja kiiltoa huulille. Tuoksuu myös tosi herkullisen hedelmäiseltä! Näitä saa ainakin Carlsonilta, en ole ihan varma että mistä muualta. Kovin paljon väriä tässä ei kuitenkaan ole.


Ja viimeiseksi tuoksusuosikki, Thierry Muglerin Angel EdP. Klassikkotuoksu ysäriltä, jota olen himoinnut jo kauan. Todella mielipiteitä jakava, toiset inhoavat yli kaiken ja toiset rakastavat. Fragrantican mukaan tässä tuoksuu enimmäkseen patsuli, tumma suklaa ja toffee ja ainakin patsulista olen samaa mieltä :D On tässä vähän puinenkin elementti. Todella voimakas parfyymi.

Semmoisia tässä kuussa! Memeboxeilla sitten jatketaan tästä :D Hauskaa iltaa!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. BC Body Collectionin luomiväripaletti (paljon tätä pienempi) oli itselläni käytössä muutamia vuosia sitten ja tykkäsin. Sopivasti pigmenttiä ja levittyi nätisti :) Suosikkivärit kuluivat aivan loppuun, mutta osa jäi täysin käytämättä (meni sitten kaverilleni, joka kuulemma myöskin tykkäsi). I Love... Rasberry & Blackberry lip gloss on myös suosikkini. Tästä tulee nätti väri huulille, mutta kestossa voisi olla toivomisen varaa. Sokkarilta löytyy näitä ainakin Kuopiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ookkaan muita tuon merkin paletteja koskaan edes nähnyt, mutta ilmeisesti ihan samanlainen on laadultaan kun tämäkin! :D Ooh, toi Raspberry & Blackberry vois olla tosi ihana, ainakin tässä Mango & Papayassa toi tuoksu on melkeen kiillon paras juttu... En oo ihan varma et myydäänkö täällä Sokkarilla tai Anttilassa näitä, ei oo pitkään aikaan ainakaan silmään sattunu :)

      Poista
  2. Mulla taitaa olla tuo bc merkin pieni paletti,jonka ostin kesälomalla kärkkäiseltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, näyttää sitten olevan aika suosittu? :D En ite tosiaan ookkaan nähnyt sitä pientä missään ollenkaan.

      Poista