Memebox: Princess Edition #5 Tinkerbell

by - 11.2.15

No nyt sitten kaikki kimallusharakat kuulolle! Tänään tulee taas tiukkaa matskua Memeboxista, tällä kertaa teemana on Tinkerbell eli suomalaisittain Helinä-keiju. Oikeastaan teema on siis lähinnä kimaltavat kamat :D Näitä prinsessaboxeja oli jos jonkinmoisia, esimerkiksi Pieni merenneito -boksissa oli lähinnä ihonhoitotuotteita. Vaan mikäs sen kivempaa kun kaikenmoiset bling bling -ihanuudet!


Boksissa oli yhteensä kuusi tuotetta ja lähes kaikki meikkejä, tai jos kaulalle tai dekolteelle hierottavan kimallusvoiteen haluaa meikiksi laskea, niin sitten ihan kaikki. Täysikokoisia olivat myöskin. Aikas paljon sai siis vastinetta rahalle!



Ekana esittelen tosiaan sen kaulalle ja dekolteelle käytettävän kimallusvoiteen, Body-Netin Clavi-S Creamin. Boksin mukana tulevassa kortissa kerrotaan, että erilaiset kimallustuotteet kaula-aukossa on korealaisten näyttelijättärien keskuudessa iso juttu (varmaan näitä on myös meillä länkkäreillä). Voide on ihonväristä purkissa, mutta muuttuu ihan värittömäksi iholla ja kimalluskin on tosi hentoa. Uskallan käyttää tätä ihan hyvillä mielin!



RiRen pigmentistä oli saatavilla kahta sävyä, kultaista ja persikkaista. Omani on tämä persikkaisempi Peach Peach, joka on kyllä niiiiin kullanhohtoinen, että ei siitä paljon muuta erota. Todella karkea ja rakeinen koostumus ja kimallusta on takuuvarmasti ihan joka paikassa, kun tällä leikkii. Voin kyllä uskoa, että hemmetin näyttävän meikin Peach Peachilla kyllä saa!


Kolmas tuote onkin sitten vähän hauskempi ja oudompi juttu, lilanvärinen primeri Vivito Blues Shiny Primer. Nämä on taas näitä Koreassa ja Aasiassa yleensäkkin suosittuja valkaisevia/kirkastavia juttuja. Kiinnostaa kyllä silti kokeilla! :) Täytyy vaan käytellä edellisiä primereitä pois, sen takia en nyt viitsinyt tätä availla ja swatchailla.



Neljäs tuote menee sitten vähän plääh-osastolle, Revecenin Moisture Shine Lip Gloss, omani on sävyssä Sandy Beige, mutta eipä tuolla värillä niin väliä näköjään ole, kiilto kun on iholla ihan kirkasta. Ihan kuin multa ei löytyisi about miljoonaa väritöntä/lähes väritöntä kiiltoa... Meh. Kokeillaan nyt kuitenkin.


On oikeasti ihan kirkkaanvalkoinen, heijastaa vaan pöytälamppua niin näyttää keltaiselta!

Viides tuote vaikuttaa superhauskalta, Tonymolyn Crystal Tear Glitter Eyeliner sävyssä White, eli suomeksi silmän vesirajaan laitettava kimaltava korostustuote! Ei hitsi, että sormet syyhyää päästä kokeilemaan tätä, voisin kuvitella että tällä saa ihanat säihkysilmät. Eyeliner-muoto vaan vähän pelottaa, olen tähän mennessä aina käyttänyt sen alueen kirkastamiseen kynää, mutta jos korealaiset naiset osaa, niin miksen minäkin!



Viimeinen ihanuus on myös aikas kiva juttu, Mizonin Oh! Shy Glow On Shimmer Light. Ihan puhtaasti nestemäinen korostusväri, jossa on aavistus persikan sävyä, mutta eipä sitä sävyä huomaa. Neste on todella paksua, lähes kermaista, ja tätä tarvitaan ihan MINIMINI-hiukkanen kerrallaan per alue! Kuten swatchista näkyy, loistaa todella voimakkaasti, joten överit välttääkseen kannattaa sitä annostusta todellakin rajoittaa, note to self...

Semmoinen boksi! Meikkifanina tykkäsin yleisesti aivan hurjasti, todella paljon mielenkiintoisia ja kivoja tuotteita ja lutuisia pakkauksia :) En osaa nimetä edes yhtään lempparia, huulikiiltoa lukuunottamatta kaikki ovat ihan samalla viivalla. Mahtava loota!

Oikein kivaa myöhäisiltaa yökyöpeleille! :D


PS. Viime viikon ainoat kosmetiikkatulokkaat, kaksi Avonin IHANAN tuoksuista vartalosuihketta, jotka sain ystävättäreltä turhina :) Tykkään! Tuoksuina vadelma ja omena-pähkinä.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kylläpäs kimaltaa :D
    Onneksi en ostanut, ei yhtään mitään miulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D No tää on kyllä ihan selkeesti tämmönen, että pitää ihan oikeesti tykätä hitosti hohdosta ja kimalluksesta!

      Poista
  2. Tää ois ollu ihana boxi ♡ Harmittaa, että memebox lopettaa toimitukset tänne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta :( Tosi masentavaa. Tilasin niitä bokseja kuitenkin aika runsaasti että mulla ainakin on kunnon varastot :D

      Poista