Memebox: My Lovely Boutique

by - 7.2.15

Memebox-esittelyillä jatketaan! Olen aivan hulluna kaikkeen söpöön, joten tämä söpöyden multihuipentumaboksi My Lovely Boutique oli aivan must have. Aasiassa pakkauksiinkin panostetaan ihan eri tavalla, kun taas länsimaissa pakkauksista tehdään lähinnä "klassisia" eli auttamattoman tylsiä ja vähänkin koristellummat tuotteet menevät heti pikkutyttökategoriaan. Tähän pitäisi saada muutosta, minä ainakin haluan käyttää söpöjä tuotteita! Noh, söpöyskuumeeseen tulee lääkettä tässä:


Boksi sisältää kuusi tuotetta, joista viisi on täysikokoisia ja yksi on kookas näyte. Neljä tuotteista on ihonhoitoa ja kaksi sitten taas meikkipohjia, mutta kuten aiemmin sanoin, ei minua yhtään haittaa omistaa aasialaisia bb- ja cc-voiteita!


Eka tuote on Shara Sharan Acerola Moist Oil Balm eli vähän samanlainen yleisvoide kuin vaikka Nivea Creme. Tätä voi käyttää ihon kuiviin kohtiin. Pakkauksessa on kirsikan kuva, mutta minusta tämä tuoksuu ihanan persikkaiselle tai aprikoosille :D Aika kuivaa kamaa, ihan hirveästi voidetta sormeen ei saa pyörittelemällä. Jää ihan vakiokäyttöön kuiville länteille.



Toinen tuote vasta söpöliini onkin ja tälläistä ei ihan heti löydy meiltäpäin! Supersuloinen riipuksen mallinen huulirasva :) Tämäkin on Shara Sharaa, on ilmeisesti ihan varteenotettava söpöysmerkki. Riipus on ehkä vähän hassun näköinen jopa minun mittapuullani, mutta idea on aivan ihana ja tulee varmasti käytettyä, huulirasva kun tuppaa aina olemaan hukassa. Kaulaan ripustettuna ei sitten ainakaan ole.


Myös BB-voide oli laitettu mukaan, Shara Sharalla jatketaan: Natural Shining BB SPF36 PA++. Pakkaus on tosiaan aika tyttömäinen ja söötti. Tämä BB antaa luonnollista hehkua kaiken maailman helmi- timantti- ja ametistipuutereineen, joten suurella mielenkiinnolla otan tuotteen vastaan.


Tämä lutuinen mökki on käsivoide, Etude Housen My Castle Hand Cream. Näitä oli useita tuoksuvaihtoehtoja, tämä omani on Ice Frozen. En ole kuitenkaan tätä testaillut, että tietäisin miltä jäätynyt jää tuoksuu :D Muita tuoksuja oli sitten Pink Wish, Sweet Cookie ja Forever Rose, mistä olisin ottanut minkä tahansa mielelläni. Todella ihana pakkaus, tätä kelpaa pitää pöydällä!


BB-voiteen lisäksi boksista löytyy myös CC-voidetta, Too Cool For Schoolin Dinoplatz Cinema City. Tämä on ainoastaan 10ml näyte, mutta eiköhän siitäkin jo hyvän kuvan tuotteesta saa. En ole mikään dinosaurusten suurin ystävä joten sinänsä itseäni ei napannut, mutta ihan hauska joka tapauksessa.


Viimeisenä sitten TheYeonin Jeju Hallabong Energy Pack elikkäs neljä kappaletta jogurttimaisia naamioita. Kaksi noista on kosteuttavia, yksi ihohuokosia puhdistava ja yksi kuoriva. Nämä on kätsästi yksittäispakattu, joten helppo ottaa mukaan mihin vaan :) Söpöyskerroin ei ole ihan boksin korkeimpia, mutta onhan tuo nyt silti vetävän ja pirteän näköinen setti!

Semmoinen boksi oli tämä! Itse ainakin tykkäsin kovasti ja lukeutuu kyllä ihan lemppariboksieni joukkoon :) Kuten alussa jo mainitsin, tälläistä pakkauskulttuuria toivoisin myös meille tänne länteen, sillä ainakin itselleni nätit pakkaukset tuovat vielä jotain ekstraa siihen tuotteen käyttöön. Muttajoo, tälläistä lisää!

Memebox lopettaa muuten toimitukset muualle kuin Koreaan, Kiinaan ja Usaan, joten ihan viimeisiä päiviä viedään, jos haluaa vielä jonkinmoisen boksin itselleen saada. Kaikki ennen 10. päivää tehdyt tilaukset toimitetaan kyllä. Aika monet boksit näyttävät olevan kuitenkin jo loppu, mutta muutamia juttuja löytyy. Sääli juttu, jään kyllä kaipaamaan ):

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Miusta oli hassua, että tuossa dinovoiteessa ei ollut sitä full size juttua, vaikka siinä lapussa väitetään 10 ml olevan täysikokoinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan niillä tullut joku moka sen suhteen, koska ei toi kyllä täysikokoinen ole :D Oon nähny sen täysikokoisen pakkauksen ja se on kyl reilusti isompi. Ja onhan 10ml aika mini ihan myyntikooksi... :D

      Poista
  2. Ihanan söpöjä noi pakkaukset

    VastaaPoista