Helmikuun pinkki Livbox

by - 14.2.15

Jälleen on aika Livboxin ja tässä kuussa teemana oli ylläri ylläri, pinkki ja ystävänpäivä. Viisi tuotetta plus kaksi ekstraa ja tuotteista jopa neljä ihan täysikokoista. Aika hyvin!




Ekana iso purkki Nivean uutta misellivettä herkälle iholle. Ihan jees, ihonihan on semiherkkä ja misellivesiä en ole vielä kokeillutkaan. Ihan mielenkiinnolla siis testailen, kunhan saan edellisiä puhdistuskamoja pois varastoista.


Vartalonhoitotuotteita yksi kappale, Eucerinin suihkussa käytettävää vartalovoidetta pieni näytetuubi. Tai siis ei edes pieni, vaan ihan reilun kokoinen. Tämäkin on herkälle iholle tarkoitettu, mikä ihmeen trendi tämä nyt on? Minä ainakin kaipaan mielelläni tuotteisiini tuoksuja ja värejä etten kyllästy, mutta kun ei niin ei. Kokeilen tätäkin kyllä mielelläni, sillä Nivean vastaava aiheutti ainakin ennen aina vaan allergisen reaktion.


Hiusjuttuja myöskin yksi kappale, aika meh tuote, Garnier Fructisin Lengths Plumper. Tätä käytetään föönauksen yhteydessä, siksi saa arvosanaksi plääh. En nimittäin föönaile hiuksiani, vaan annan aina kuivua ihan rauhassa. Noh, saatan ottaa tämän mukaan uimahallireissuille, silloin tulee nimittäin vähän kuivailtua kuontaloa ettei nyt ihan valu vettä joka paikkaan.


Tätä helmikuun boksia mainostettiin kovasti Lumenen uutuusmeikkituotteella ja sehän oli tietysti tämä Nude Perfection Fluid Foundation eli Lumenen näkemys tästä uudesta vetisen ohuesta meikkipohjatrendistä. Sävy ainakin sattui (toivottavasti) kohdalleen, eli numero ykkönen Kultahiekka. Jotkut olivat ilmeisesti saaneet tästä numero kolmostakin, mikä on ainakin minusta aika erikoista. Kuka suomalainen nainen muka tarvitsee niin tummaa voidetta (paitsi jos on juuri käynyt etelänlomalla...)? En ymmärrä.


Ja viimeisenä vielä ekstrana tullut Iberon koru, joka on ilmeisesti tehty yhteistyössä joidenkin salkkarinaisten kanssa. Minuun koru iski heti ihan kympillä, joten aion tätä ylpeänä käyttää, vaikka joku sen ehkä "salkkarikoruksi" saattaisi tunnistaakkin :D

Kuvista puuttuu Paesen luomivärinappi, jonka sain niinkin mälsässä sävyssä kuin mattavalkoinen. Minulla on sitä lajia niiiiiin paljon, että annoin sen saman tien duunikaverille, jolla oli sille enemmän käyttöä. En jää kaipaamaan! Lisäksi ekstrana tuli vielä Ruutu+ -palvelua kolmeksi kuukaudeksi, mutta ei oikein näin Netflixin aikakautena oikein nappaa.

Semmoinen boksi siis :) Toivottavasti teillä kaikilla on ollut oikein kiva ystävänpäivä ja hauskaa loppuiltaa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Mulle tuli meikkivoide sävyssä 3

    VastaaPoista
  2. Mulla myös meikkivoide sävyä 3.. En tosiaan voi käyttää sitä, ja harmittaa ihan tosi paljon kun oli boxin paras tuote omaan makuun:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( En kyllä ihan oikeasti ymmärrä että miksi tuollaista lähetellään summanmutikassa, eiköhän se ykkönen ole about suurimmalle osalle suomalaisista naisista ihan sopiva. Tai näin ainakin ihan mutuna uskoisin :D

      Poista
  3. Tulipas kivoja juttuja! Mua ainakin kiinnostaisi kuulla lisää tuosta meikkivoiteesta, jos sitä kokeilet :-)

    fashion-teaparty.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En uskalla luvata, että tuosta ihan heti on tulossa postausta kun mulla on vielä muita juttuja jonossa, mutta katsellaan :) Josko tuota vähän testailisi!

      Poista