Essence Like an Unforgettable Kiss ja tämän viikon shoppailut

by - 22.2.15

Heippa! Tänään vuorossa on sitten Essence-kokoelma, jonka kanssa on käynyt nimittäin sen verran nolosti, että kokoelma on ehtinyt tässä Memeboxeja esitellessä jo poistua myynnistä :D Hupsista! Kyseessähän oli ystävänpäiväkokoelma joten sen myynti päättyi tuohon ystävänpäivään, mutta ei hätää, sillä kaikkia esittelemiäni tuotteita on vielä saatavilla kuitenkin Kosmetik4lessillä toistaiseksi.


Kokoelmaan sisältyi kaikenkaikkiaan kolme helmiäisluomivärimonoa, jonkinlainen kuoriva huulikiilto, kolme huulipunaa, kaksi poskipunaduoa, poskipunasivellin, neljä kynsilakkaa ja ekstrana vielä tuoksua kahdessa eri koossa. Näistä yhtä luomiväriä ei ilmestynyt ollenkaan K4L:lle ja huulikiilto, poskipunat ja pari kynsilakkasävyä myytiin about minuutissa loppuun, joten näitä tuotteita minulla siis ei ole. Vaan katsellaanpa että mitä jäi jäljelle!




Luomivärejä sain siis kaksi, helmiäishohtoiset pastellisävyt Always on My Mint sekä Love Is in the Air. Nuo kuviot napeissa ovat ihania, onneksi tajusin kuvata ne ennenkuin tuikkasin nappeihin sivellintä :D Pigmenttiä on ihan kohtalaisesti, sääli vaan, että väri jää näissä taka-alalle ja hohto vie koko lavan. Luomilla sävyeroa ei siis kummoisesti huomaa, mistä miinusta. Näistäkin kannattaa valita vain lempparinsa.



Huulipunat ehdin napata kaikki, mutta pienehkö pettymys näiden suhteen tuli. Pakkaukset ovat nimittäin toooodella halvan ja heppoisen oloisia. Essence on toki halpa merkki, mutta yleensä parin euron hinta ei näin pahasti ole näkynyt laadussa. Punat ovat lisäksi läpikuultavia, mikä ei kyllä näin kevättä kohden mennessä haittaa, mutta odotin vähän peittävämpää lopputulosta.



Olen aivan hulluna söpöihin siveltimiin joten tämä poskipunasuti oli oikeastaan kaikkein eniten kokoelmasta odottamani tuote. Lueskelin etukäteen vähän arvosteluja ja siellä raukkaparka ei oikein ollut suosiossa, joten ehdin jo säikähtää että onko tulossa ihan susisivellin :D Mutta pöh, hintaansa nähden oikein kelpo kapistus! Pikkuisen ehkä turhan jämäkkä että poskipuna häivyttyisi optimaalisesti, mutta muuten kyllä sopivan kokoinen ja tuntuinen. Ihanan pehmeäkin vielä! Pikkuisen tätä on vinoksi myös muotoiltu.


Ja viimeisenä vielä tuoksu, jota en välttämättä suosittelisi kuin pikkutytöille :D Aika muovisen marjainen tuoksu, voisin kuvitella että tämä tulisi esim. jonkun Barbien mukana. Käytän itse tätä varmaankin kesällä, mutta kyllä tästä haistaa että muutaman euron hajuste on kyseessä. Onneksi otin vain pienemmän 10ml koon. Nenuni erottaa tästä ainoastaan vadelman ja vaniljan, vaikka Fragrantican mukaan löytyy mm. sitruksia sekä kieloa, santelipuuta ja myskiä.


Esimerkkimeikistä sen verran, että olen näköjään totaalisesti unohtanut kuvata yksityiskohdat :( Joka tapauksessa silmissä on liikkuvalla luomella minttua ja luomivaossa sinistä ja huulilla tuota pinkkiä punaa. Olen muuten VIHDOINKIN ratkaissut arvoituksen miksi silmäni näyttävät oudoilta vaaleiden luomivärien kanssa? Tajusin, että ratkaisu on alaluomissa! Alaluomille laitettu vaalea/helmiäisluomiväri tekee silmistä todella hassun näköiset :D Olen nyt jättänyt alaluomen rauhaan tälläisten meikkien kanssa ja heti on parempi lopputulos. Eläköön tämmöiset pienet havainnot!

Semmoinen setti! Täytyy vähän ihmetellä tuota K4L:n ja essencen toimintaa, kummastakohan johtuu että kokoelmat ovat nykyään vajaita? Ärsyttää, kun puolet kamoista on täysin saavuttamattomissa. Mutta joo, ei lukeudu tämä lempparikokoelmiini. Poskipunia olisi silti ollut hauska testailla.


Sitten vielä tämän viikon shoppinkeja! Minulla oli tuossa perjantaina hampilääkäriä ja lohdukkeeksi ostin itselleni sitten Sokokselta vähän kivaa. Minuun iski yhtäkkiä ihan hirveä himo saada kirkkaan korallinen poskipuna, jollaisia on monessa kevätkokoelmassa nyt ollut. Vertailin Isadoran kevätkokoelmapunaa Diorin kevätkokoelmapunaan ja kyllä Dior vaan vei voiton pigmentissä, joten se lähti matkaan. Ja on muuten IHANA! Niin sametinpehmeä ja aah <3 Alelaarista löysin sitten vielä John Gallianon tuoksun parilla kympillä (ollut toivelistalla pitkään) sekä kauniin kimaltelevan Isadoran luomivärin sävyssä Amazonas, muistaakseni viime vuoden kesäkokoelmaa? Loput kamat on sitten Anttilasta, alelaarista löydettyjä silmämeikinpoistolappuja niihin hetkiin kun ei jaksa millään tehdä kunnon meikinpoistoa (aka. tulen töistä myöhään), kunnollinen sheivaushommeli sekä Olayn kaunistavaa kosteusvoidetta herkälle iholle. Oujeah.

Isadora Amazonas ja Dior Cherry Glory

Näilläpä taas päästään hetki eteenpäin, seuraavaksi esittelyyn sitten Essencen nudekokoelma! Jännää muuten, että tässä kuussa ei ole ilmestynyt yhtään kokoelmaa o.o Hämmentävää. Ensi kuun Cinderella-kokoelmaa odotellessa...

Oikein kivaa illanjatkoa kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia