Essence The Little Xmas Factory

by - 1.12.16

Oikein ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Ajattelin, että johan on aika esitellä tämä Essencen virallinen joulukokoelma näin joulukuun alun kunniaksi :D Lisäksi postauksen lopussa joulukalentereista tulleet tuotteet joten jouluisaa on nyt ihan urakalla!


Essencen joulukokoelma on tänä vuonna The Little Xmas Factory ja huh kun tässä on paljon tavaraa! Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, eyeliner, liptint (miten ihmeessä tämä suomennetaan?), huulivoide, peitevoide, varjostuspaletti, purkillinen kimaltavia puuterihelmiä, neljä kynsilakkaa, kynsitarroja, kaksi käsivoidetta, tuoksuva hiusharja sekä Eau de Toilette. Minulle käyttökelpoisia olivat vain nämä kuvassa näkyvät. Puuterihelmiä ei taidettu oikein missään edes myydä, mikä on sinänsä sääli, koska olisin ehdottomasti ne halunnut :(



Luomiväripaletti on ainakin ulkoasultaan todella hieno! Tuntuu painavalta ja ylelliseltä verrattuna moniin aiempiin paletteihin ja onhan nuo napit nyt vaan nättejä. Tällä saa joko tehtyä ihan neutraalia tai sitten jouluisaa meikkiä. Valitettavasti nuo värit on aika kovia, eli pigmenttiä saa siveltimen kanssa aika paljon metsästää. Onkohan haluttu, että kiva pintakuviointi säilyy pidempään? Ei tämä nyt silti ihan huonoimmasta päästä ole. Kaksi vaaleinta sävyä muistuttavat kyllä aika paljon toisiaan.



Eyeliner on kyllä ihan kokoelman huippua. Tässä on sivellinpää, josta ainakin itse tykkään enemmän kuin huopakärjistä. Lisäksi vaaleasta sävystään huolimatta todella pigmenttinen :) Eikä ole ulkoasussakaan valittamista! Jos kultainen sävy vielä silmämeikistä uupuu, niin eikun vaan ostoskoriin.



Sitten on tämä ah-niin-hankalasti suomennettava liptint. Mikä tämä nyt sitten olisi, huuliväri? Joka tapauksessa nestemäinen tuote, joka kuivuu huulille ja jättää pinkin sävyn. On kuten muutkin vastaavat tuotteet eli sävy on aika mitäänsanomaton ja huulipolot jäävät kuiviksi. En lämmennyt tälle. Ehkä joku saa toimimaan huulirasvan kanssa.



Ja tämä "varjostuspaletti"... Noh joo. Kuten swacheista näkyy, aika hintsusti pigmenttiä ja varjostusvärikin on aivan pahuksen oranssi. Korostussävykin on todella neutraali ja siinä on sitä niin pelättyä glitteriä :D Eihän se nyt joulun alla haittaa kylläkään! Tämäkin on niin söpö ulkoasultaan mutta jättäisin kauppaan.


Käsivoiteet otin, koska näissä kuulostaa olevan aivan huumaavat tuoksut, vaniljaa ja keksiä :D Antakaa anteeksi, mutta näitä en ole vielä availlut ja testaillut, koska käsivoiteita on niin isot kasat odottamassa vuoroaan. En vaan voinut vastustaa herkkutuoksuja.

Meikissä käy minusta aika hyvin ilmi tuon varjostussävyn oranssisuus :) Luomille en lähtenyt kikkailemaan mitään ihmeempiä, aika perussetillä mennään. Kuitenkin jouluteemalla! Ja oih ja voih, huulten kuivuus oikein paistaa tuolta...






Loppuen lopuksi ainoa tuote jonka takana voin seistä, on tuo eyeliner :D Muut ei ole niin ihmeellisiä, ettenkö voisi jättää niitä hyllylle. En tiedä mitä tästä enempää voisi sanoa, visuaalisesti näyttävä kokoelma, mutta laatuun jäi vähän toivomisen varaa.

No mutta hei, sitten vielä ne kalenterin luukut! Ostin siis tänä vuonna Lookfantasticin sekä Baremineralsin kalenterit. Olisihan sitä lisää varmaan mahtunut, mutta halusin pitäytyä kahdessa, ettei ihan överiksi mene. Lookfantasticin luukusta tuli Pixin Glow Tonicin näytekoko, tämä on ilmeisesti jonkinlainen kulttituote? Baremineralsilta löytyi sitten vähän oranssihtava Marvelous Moxie -nudekiilto sävyssä Trailblazer.


Oikein mahtavaa loppuviikkoa :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Toi luomiväripaletti on ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nätti on ainakin ulkoasultaan jos ei muuta! :)

      Poista
  2. Vow mikä eyeliner:D Puteli on todella silmiä hivelevä. Varjostuspaletin ulkoasu on just sellainen, että varmaan olisi pakko ostaa, jos eteen tulisi. Se on niin nätti eli ulkonäkö ratkaisee;):D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Kieltämättä tulee kyllä itsekkin aika usein ostettua ihan vaan ulkoasun takia ja välttämättä laatu ei sitten aina ihan ole yhtä hyvässä kuosissa...

      Poista
  3. Tuota varjostus- ja korostuspalettia oon himoinnut minäkin :) Jännä, kun pannussa varjostus sävy näyttää suht neutraalin viileältä. Oranssihtavat sävyt eivät ole omalle iholleni kovinkaan imartelevia, joten saa nyt nähdä tulenko sittenkään hankkimaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mustakin tuo näyttää pakkauksessaan ihan viileän sävyiseltä mutta jostain syystä iholla on sitten oranssisempi o.o Kyllä melkeen jättäsin väliin vaikka kyse onkin vaan parin euron tuotteesta.

      Poista
  4. Tuo eyeliner on jäänyt multa ihan huomaamatta! PAKKO hankkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Tällä saa kyllä kultasäihkettä silmiin ihan pikkurahalla :) Eikä ole hassumman näköinen meikkipöydällä.

      Poista