Paloja Catricen Contourious-kokoelmasta (+ostokset +joulukalenterit)

by - 11.12.16

Moikka ja kivaa kolmatta adventtia! :) Tänään esittelen teille muutaman jutun Catricen Contourious -kokoelmasta. Ei ole uusin kokoelma, mutta vielä myynnissä joten ei huolta etteikö näitä vielä jostain saisi. Contourious ammentaa nimensä mukaisesti contouring ja strobing -trendeistä ja väreinä oli aivan neutraaleja sävyjä, sopivia kaikille.


Kokoelmaan kuului varjostus- ja korostustuotteita useammassa kategoriassa. Oli kulmakyniä, varjostussivellin, voidemainen varjostusduo, korostuspuikko, kaksi erilaista huulisävyä, kaksi eriväristä kasvopalettia jossa korostusväri, varjostusväri sekä poskipuna ja vielä puuterimainen korostusduo. Itseäni kokoelma ei kokonaisuutena ihan kauheasti napannut, mutta uteliaisuudesta otin korostuspuikon, -duon ja yhden huulisävyn.
Puuterimaisen korostusduon nimi on Strobing Surpreme (on kirjoitettu pakkauksessa noin...) ja tässä on siis olevinaan kaksi eri sävyä. Sanon vain, että tuskimpa. Sävyt ovat niin lähellä toisiaan, ettei tästä oikeasti kahta eri sävyä kyllä saa parhaalla tahdollakaan irti. Pintakuviointi on kaunis ja sävy on loppuen lopuksi tosiaan hyvin neutraali, sopii varmaan kaikille ihonsävyille. Jonkin verran löytyy pientä shimmeriä, jos sellaisesta tykkää tai haluaa välttää.Sitten on tämä voidemainen korostuspuikko nimeltään Gentle Glow. Swatchissa näyttää hohtavan paljon voimakkaammin kuin tuo puuterinen versio, mutta iholla tämä on nimensä mukaisesti erittäin hento, neutraali ja huomaamaton. Varsinkin jos vielä täytyy laittaa puuteri päälle. Hieman pettymystuote, koska itse tykkään näyttävästä korostuksesta. Toki tiedän että sieltä löytyy maltillisen hohdon faneja :) Tässä ei sitten niinkään ole mitään glitteriä ja vaikka näyttää hieman kullanhohtoiselta, on loppuen lopuksi aika "väritön" tuote.Ja viimeisenä tämä huulisävy, jossa on siis toisessa päässä rajausväri ja toisessa huulikiilto. Tämän sävyn nimi on Rosewood ja värinä tykkään kovasti! Rajaussävy ja kiilto ovat niin lähellä toisiaan, että mitään varsinaisia liukuvärihuulia tällä ei saa aikaan, mutta helpottaahan tuo huulten muodon luomista kun rajaus ja sävy ovat samassa paketissa. Huulikiilto on myös tarpeeksi peittävä, ettei rajaus kuulla liikaa alta. Lopputulos on siis aika tasaisen värinen pinta, ei sillä että minua haittaisi. Tietysti kunhan tuo rajaussävy kuluu, täytyy sitä alkaa levittää siveltimellä ja sehän vähän taas syö siitä helppoudesta. Oh well.

Ensimmäisessä meikissä on käytetty puuterista korostusta ja tietysti tuota huuliväriä. Rosewood on yllättävän pehmeäsävyinen tositoimissa! Poskista kyllä näkee, että nyt on korostusta laitettu :D
Toisessa meikissä on sitten ollut mukana tuo voidemainen korostus. Eipä ole läheskään yhtä raju hohde. Hyvin hyvin intiimi ja maltillinen!Sinänsä ihan mukavaa, että kokoelmassa on tuote sekä himmeän, että voimakkaan korostuksen ystäville :) Tai sitten voi valita tykkääkö enemmän puuterisesta tai voidemaisesta. Sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan, joten siitäkään ei jää kiinni. Puuteri"duoa" ei kuitenkaan kannata ostaa sillä perusteella, että saisi kaksi sävyä eikä puikkoa kullanhohtoisuuden takia. Minusta nämä ovat pohjimmiltaan aivan basicbasic-tuotteita, jokanaisen meikkipaletin kulmakiviä ja työhevosia. Ei mitään tajunnanräjäyttävää, uutta ja mullistavaa, mutta aivan kelpo kamaa arkimeikkiin. Edullisella hinnalla tietysti! Kaikki tuotteet alle 5e.

Se niistä. Tällä viikolla olen ravannut postissa aivan urakalla ja uusia juttuja on ilmestynyt ihan huolella :D


Beyoncen tuoksu ja Kicksin Glow-paletti ovat Taikan diilauksia Kicksistä, kiitos vielä :) Olivat siis heidän joulukalenterin aletuotteita. L'orealin hoitoaine hätäostos tarpeeseen marketista. Colourpopilta tilailtiin myös heidän hyväntekeväisyysluomivärit, kaikki tuotot menevät siis paikalliseen eläintyöhön. Tosi jees ja onhan noissa pakkauksissa niin söpöt tassunkuvatkin! Lisäksi aiiiiivan JÄRRRKYTTÄVÄN ihana Eyescream-paletti Dose of Colorsilta <33333 Tätä olen nähnyt jenkkivlogeissa ja suorastaan huusi nimeäni. Onneksi Dose of Colorsin verkkokauppa toimittaa Suomeen (vaikkakin jäätävillä postikuluilla), mutta paletti oli saatava hinnalla millä hyvänsä.


Ja tämä second hand -kosmetiikkaa pullollaan oleva laatikko on myös Taikalta, luoja että tää nainen hemmottelee mut piloille :D


Ja loppuun vielä joulukalentereista tulleet aarteet :) LookFantasticin joulukalenteri on kyllä ylittänyt odotukset aivan miljoonasti. Hiusöljyä, hiusnaamiota, yövoidetta, huulikynä sekä aivan superhyper-tuote, Ardellin Demi Wispies -ripset! Olin aivan intona näistä, näitä hehkuttaa jokainen kauneusvloggaaja ja niitten mummot. Olivat testissä tänään ja niin mukavatkin vielä <3 Luvluv.


BareMinerals on jatkanut varmalla linjalla edelleen. Söpö minihuulipuna ja kiiltoja, mutta sen lisäksi myös yllätys ihonhoitotuote. Näistä minikokoisista ei vaan voi olla tykkäämättä.

Oikein ihanaa alkuviikkoa teille! Enää viisi työpäivää joululomaan :)

You May Also Like

0 kommenttia