Otteita tuoksukokoelmasta: Calvin Klein CK One Red Edition for Her ja ostosteluja

by - 31.8.16

Tänään on kai sitten virallisesti kesän viimeinen päivä ja sitä miettiessä päädyin kaivamaan tuoksulaatikosta erään, joka käy vuodenaikaan täydellisesti. Calvin Kleinin CK One -tuoksun flanker CK One Red Edition for Her ei ole ihan hellekesään sopiva, mutta ei lämmitä myöskään kun pakkanen alkaa kiristellä, eli otollisin aika käyttää on juuri nyt. Flankerhan siis tarkoittaa tuoksusanastossa yksinkertaistettuna tuoksua, joka rönsyää jostain aiemmasta (yleensä menestyneestä) tuoksusta. Tässä tapauksessa alkuperäinen on siis tosiaan tuo ysäriklassikko CK One, josta tehdään säännöllisesti uusia versioita.


Koska minusta flankertuoksusta ei voi eikä kannata puhua ilman ainakaan pientä vertailua alkuperäiseen, ihan pikainen kertaus CK Onesta niille, jotka eivät kyseistä tuoksua tunne. CK One on siis 90-luvulla lanseerattu unisex-tuoksu ja aiheutti aikanaan oikean buumin raikkaisiin sitrustuoksuihin. Itse en lämpene originaalille oikeastaan yhtään koska sitrukset eivät ylipäätään kuulu ihan ylimpiin suosikkeihini, mutta pitäähän nämä uudet versiot silti aina käydä haistelemassa läpi.

Calvin Klein CK One Red Edition -mainoskuva

Noh entäs sitten tämä punainen pikkusisar? Mainoskuva ainakin on melko intiimi ja tälle Red Editionille on haettu ilmeisesti vähän tuhmempaa imagoa (uskokaa tai älkää, originaali oli kaikessa pesuainemaisessa puhtoisuudessaan ysärillä seksikäs kuin mikä). Myös CK Onea mainostettiin aikanaan alastomilla vartaloilla. Jännää myös sinänsä, että tästä on tehty erikseen miesten ja naisten versiot, vaikka yleensä pysyvät tämän tuoksusarjan kanssa unisex-linjalla. Valitettavasti miesten versiota en ole haistellut.

Pakkauksesta sen verran, että edelleen hyväksi havaitulla klassikkomuodolla mennään, mitä nyt pullo ja neste ovat tällä kertaa täysin läpinäkyviä ja punaista on vaan teksteissä. Jättivaltava miinus kuitenkin siitä, että tässä on erikseen korkki ja suihkutinosa! Jumankauta! Pullon suuhun voi ainoastaan kiertää vain jomman kumman, molemmat eivät voi olla yhtäaikaa niinkuin muissa tuoksuissa. Pitäisi olla laitonta tuollaisen. Jatkuvasti ei jaksaisi vaihtaakkaan käytön jälkeen, koska tuonne pikku putkeen menee aina kuitenkin sitä tuoksua ja se pitäisi ravistella sieltä pois ja sitten se on ihan märkäkin. Toisaalta taas jos jättää pelkän suihkutinosan, menee tuoksu nopeammin pilalle. Äärettömän huono ratkaisu.


CK One Red Edition on ihan selkeästi raikkaan ja myskisen välimailla. Fragrantica luonnehtii tätä vesituoksuksi, valmistajan mielestä tämä taas on kukkaistuoksu enkä itse allekirjoita kumpaakaan :D Hallitsevana nuottina tässä on selkeästi myski, josta tuoksu saa täyteläisyyttä. Myskiä pehmentää raikas ja makea vesimeloni, mikä tekee tästä hieman vesituoksumaisen, kun oikein nuuskii. Lopputulos muistuttaa minusta lähinnä korvapuustia. Ihan oikeasti! Tämä tuoksuu ihan sokerittomalta korvapuustilta, eli ei todellakaan ole mitenkään makea, mutta lämmin, lämpimän ja puhtaan ihon tuoksu? Mainoskuvien intiimiys aukeaa kyllä todella, kun tätä haistelee. Fiilikseltään enemmän viettelevä kuin kepeä ja huoleton.

CK One Red Edition julkaistiin 2014 ja nykyisellä tuoksujen elinkaarella on ilmeisesti poistunut/poistumassa Suomen markkinoilta, omanikin ostin alelaarista. Jos kuitenkin 2010-luvulle päivitetty modernin seksikäs vesituoksu kiinnostaa, saa tätä ainakin ulkomaisista verkkokaupoista. Tästähän oli tuoksunäyte myös aikanaan Livboxin mukana ja silloin tähän tykästyinkin. Ehdottomasti enemmän arkeen kuin juhlaan ja arvioisin, että teini-iän ohittaneet tykkäävät tästä ehkä enemmän kuin nuoremmat neidot.

Se tästä kesän ja syksyn välimaastotuoksusta! Loppuun vielä viime aikojen ostostelut :)


Muutama punalappuinen meikkituote, Essencen luomivärinappi Tokmannilta, siniset eyelinerit ja turkoosi luomiväri Lindexin omaa sarjaa.


Lisää punalappusia, tänään Citymarketin alelaarista hankitut. En ole aiemmin Timoteita kokeillut, mutta ihan uteliaisuudesta :) Doven vartaloöljy vaikutti myös kivalta tuttavuudelta.


Essencen uusimman kokoelman lisäksi tilailin Kosmetik4Lessiltä myös vähän muita jännyyksiä, mm. Catricen contouring-teemaisesta kokoelmasta highlighteriä ja huuliväriä, Wet n Wildin huulikiiltoja sekä poskipunaa voide- ja puuterimuodossa.

JA SITTEN NÄMÄ! <3333 Oioioioioi!!! Tehtiin Taikan kanssa kimppatilausta Colourpopille, koska jumalattomat postikulut (25e!!!) on vähän turhan ikäviä maksaa yksin (tosin tullien kanssa lopputulos taisi olla plusmiinusnolla) Mutta siis joo!!! Ihania, ihania, IHANIA megapigmenttisiä luomivärejä, poskipunia ja varsinkin Colourpopin kuuluisia nestemäisiä huulipunia <3 Pikku teaser myös tulevasta, nimittäin nappasin kännykällä swatchkuvan Kathleen Lights -setin luomiväreistä ;) On muuten pigmentti kohdallaan.



Ei kun oikein ihanaa syksyn alkua teille ihanille <3

You May Also Like

10 kommenttia

  1. No johan on korkkiratkaisu keksitty hajuvesipulloon, kenellä lie välähtänyt :D

    ColourPopit näyttää herkullisilta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta :D Kyllä ketuttaa suorastaan. Pullo on kuitenkin niin isokin vielä ettei oo ihan kauhean kiva, jos menee pilalle nopeesti.

      Colourpopit on kyl ihan megaherkkuja <3

      Poista
  2. Red Edition for Her on tosi ihana tuoksu, mun lemppari CK One. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Täytyy sanoa että on melkeimpä myös omia lemppareista tästä tuoksusarjasta, iskee enemmän kun ne perusraikkaat sitrukset.

      Poista
  3. Mulla on ollut perus-One hyllyssä jo vuosia, eikä ole mennyt pilalle. Pullossa on se suihkupää kiinni. Nou problem siis! :) Tykkään siitä aina tasaisin väliajoin kuin hullu puurosta. Sitten se jää tauolle. Mutta aina sen löytäminen virkistää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, ehkä tälläkin on sit toivoa säilyä!! :D

      Mullakin menee tuoksut paljon kausittain ja on kyllä tosi kiva löytää omasta kokoelmasta jotain ihasteltavaa. Mä haluaisin osata arvostaa alkuperäistä Onea paljon enemmän koska klassikko, mutta ei vaan pysty. On kuitenkin siistiä tietää että sillekkin on vielä faneja :)

      Poista
  4. Voitko tehdä jonkunlaista tutorialia Colourpopin tuotteista <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottakai! Minkälaista tutorialia, eli ihan step-by-step meikkiopastusta vai enemmän sellaista yleistä merkki/tuote-esittelyä? :)

      Poista