Essence Summer Fun

by - 29.8.16

Heippahei ja kivaa maanantaita! Pahoittelut, että tämä Essencen ihana kesäkokoelma tulee vähän myöhässä :( Sain tämän tilattua ja käsiini pretty.fi:stä juuri ennen kuin lähdin reissuun ja sen jälkeen on ollut vähän hiljaista mutta noh, tässäpä tämä nyt olisi! Kokoelman kynsilakkaswatchit voi vilkaista kynsiblogin puolelta tästä linkistä.


Tähän kokoelmaan kuuluu kaksi voidemaista luomiväriä, värimaskara silmille, kulmille ja hiuksiin, kaksi huulipunakynää, voidemainen poskipuna sekä korostusväri, setti minimeikkimunia, neljä kynsilakkaa, arkki kynsitarroja, vartalotuoksu ja hiuskoristesetti. Jätin värimaskaran, vartalotuoksun ja hiuskoristeet hankkimatta, vähän tarpeettomia itselleni. Tosin värimaskarat tuntuvat tekevän taas uutta tulemista joten nyt hieman harmittaa, voi olla että nappaan sen matkaan joskus myöhemmin :D


Luomiväriputkilot kulkevat nimellä "cooling eyeshadow" eli viilentävä luomiväri. Tämä on aplikaattorilla levitettävää tavaraa, josta löytyy kaksi sävyä. valkoinen ja vaaleansininen. Valitettavasti ihan hirveästi pigmenttiä kummastakaan ei löydy ja koko luomelle levitettynä ovat lähes värittömiä :( Molempia ei siis todellakaan tarvitse hankkia. Voiteessa on kyllä hienoinen viilentävä tunne levitettäessä. Itse en koskaan käytä voidemaisia luomivärejä ilman puuterista päälle, joten kestosta yksinään luomella en osaa sanoa. Ainakaan minulla eivät kuitenkaan heikentäneet silmämeikin kestoa, joten menevät sävyjen pohjustuskäyttöön. Empä nyt tiedä onko näistä kauheasti iloa kenellekkään.


Huulipunakynät ovat sitten ihan toinen juttu! Kaksi sävyä, toinen karkkipinkki ja toinen vähän tummempi korallipinkki. Ja on muuten muikeasti pigmenttiä, varsinkin tuossa tummemmassa! Nämä liukuvat huulille todella pehmeästi, vaaleampi vähän turhankin pehmeästi koska lähtee liukumaan ja saattaa jäädä jopa vähän raitaiseksi. Ihan hitusen kuiva tunne näistä jää, niin että tekee mieli hieman lipoa huulia :D Ei ihan huippulaatua, mutta hinta-laatusuhteelta oikein kelvollista kamaa. Vaaleammassa on muuten kiiltävämpi lopputulos, tummemmassa mattaisempi.


Highlighter on kyllä myös positiivinen yllätys! Tässä nimittäin on sitä hohtoa ja kunnolla. Nämä ovat voiteesta puuteriksi -tyyppisiä tuotteita poskipunan kanssa eli levittyvät todella nätisti iholle. Sävyltään tämä on hieman pinkihtävä, ihan FYI jos siis sellaisesta tykkää/ei tykkää. Tuntuu sormissa pehmeältä ja tuotetta tulee rutkasti, yksi sipaisu riittää. Tätä voin kyllä suositella lämpimästi!


Poskipuna on sitten taas tätä ihan jees -kategoriaa. Kiva perus vadelmapinkki sävy, käy varmasti erittäin monelle. Highlighteria kovempi koostumus, saa hieman enemmän työstää ja lämmittää, että saa tarpeeksi tuotetta irtoamaan (itse tykkään levittää voidemaiset meikit tosiaan sormin) ja levitys iholle on myös hieman haastavampaa, mutta ei mitenkään hankalaa sekään. Sävy on kuitenkin tosiaan niin geneerinen, että ainakaan minä en saa tästä kummempia fiiliksiä irti.


Ja viimeisenä sitten nämä minimeikkimunat. Voin sanoa suoraan, että ihan täysiä susia. Todella kovia ja silmänympärysiholle näiden tuputteleminen on aika tuskallista. Eivät paisu kooltaan tai muutu pehmeämmiksi kastuessaan. Ainoa kohde mihin olen saanut nämä toimimaan on nenunpielet ja siihenkin hommaan käy tavallinen meikkimuna ihan hyvin. Ei todellakaan jatkoon.

Yllätys yllätys, tällä kertaa meikällä on parikin meikkilookia näillä tehtynä! Tällä ensimmäisellä meikillä menin koko kesälomareissun, otin siis kokoelman tuotteet mukaan ja testailin oikein kunnolla. Silmämeikissä on pohjustuksena tuota hitusen hohtavaa voideluomiväriä, kasvoilla tietysti poskipuna ja highlighter ja huulilla vaaleampi punakynä.
Toisessa meikissä on taas sitten menty huolella villimmälle puolelle. Olen käyttänyt vaaleansinistä voideluomiväriä ja sen päällä samanväristä puuterista luomiväriä, turkoosit rajaukset ja ripset. Huulilla tummempi huulikynä. Aika retro :DLyhyesti: jos kokoelmasta jotain haluaa, voin tosiaan suositella ainakin tummempaa huulikynää sekä highlighteriä, poskipunaa varauksella. Kauppaan kannattaa ehdottomasti jättää meikkimunat. Luomivärit ja vaaleampi huulikynä vain jos kokee spesifistä tarvetta juuri tämäntyyppisille tuotteille/sävyille, muuten saattaa kyllä jäädä käyttämättä.

Essencen viimeinen kesäkokoelma Exit to Explore saapuikin minulle viime viikolla ja kunhan tervehdyn ja palailen saikulta, nähdään sitten sekin täällä :) Vaikka hurjan kesäihminen olenkin, täytyy sanoa että kieli pitkällä jo odottelen herkullisia syyskokoelmia!

Oikein mahtavaa ja ihanaa alkuviikkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia