Pastellimeikki vaaleanpunaisella rajauksella

by - 11.8.16

Heippa, synkeää torstaipäivää! Tämän ankean sadepäivän piristykseksi tänään pastellivärejä blogissa nopean meikkivilautuksen muodossa. Tämä meikki onkin hieman vanhempi, mutta ihan ajankohtainen vielä :) Tykkäsin tästä lookista kovasti! Varsinkin ihanan talviset pinkkiposket näyttää todella kivalta maidonvaalealla iholla. Silmämeikkikin oli onnistunut (myös kuvissa, mikä sinänsä on harvinaista).


Olen käyttänyt silmämeikissä tätä Beauty UK:n Line & Define -sarjan kynää nro 14, mitään nimiä näillä ei taida olla. Ostin kyseisiä kyniä monta kappaletta ihanissa pastelliväreissä aikanaan pretty.fi:n alesta ja nykyään nämä kynät on taidettu uusia, joten valitettavasti ilmeisesti samoja ei mistään saa. Mikä ei sinänsä ole kauhea menetys, koska näiden laatu ei päätä huimaa: paakkuuntuvaa ja hankalasti levittyvää tavaraa. Parempiakin pastellikyniä löytyy.Itse ainakin olen värikkäiden rajausten fani ja käytän todella paljon muutakin, kuin perusmustaa. Kuitenkaan taas en tykkää esim. pelkistä värikkäistä alarajauksista, vaan täytyy olla sävy sävyyn ihan koko silmän ympäri :D Vaaleanpunainen on siitä hankala väri että se näyttää helposti itkuisuudelta, mutta tämmöinen kylmän hohtava sävy on siinä mielessä vähän helpompi käyttää kuin lämmin pinkki. Minusta ainakin mukavan raikas silmämeikki.Ei muuta kuin ihanaa päivänjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Nätti meikki:)
  Olen itsekin alkanut pikkuhiljaa käyttää muitakin värejä rajauksissa kuin iän ikuista mustaa. Olen tutustuttanut itseni niinkin villiin väriin kuin turkoosi;) Mutta ei koko silmän ympäri. Antaa kivan säväyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Turkoosi on kyllä yksi omista lemppareista myös! Varsinkin kesällä kiva kesämeikki ei edes paljon muuta kaipaa :D

   Poista