Elokuun Livbox ja lomaostoksia

by - 21.8.16

Heippatihei! Olin tosiaan taas pidemmällä viimeisellä kesälomareissulla, mistä johtuen pukkasi blogitaukoa. Huomenna kuitenkin alkaa työtkin, joten päästään taas normaalirytmiin. Reissujen takia tämä elokuun Livboxinkin postaaminen on jäänyt tänne loppukuulle, mutta tuleepahan sekin nyt esiteltyä.


Boksista löytyi seitsemän tuotetta, neljä täysikokoista ja kolme ihan reilua näytettä. Teemana oli ilmeisesti syksyn uutuudet, jos nyt ihan oikein ymmärsin, ja uutuustuotteita olikin peräti viisi kappaletta.


Ihonhoitotuotteita oli kolme, Vichy Idealia -päivävoide on tainnut tulla boksista joskus aiemminkin? Näytekokoinen, mutta muistan tykänneeni tästä. Neutrogenan Correct & Perfect Complexion Scrub -kuorintavoide naamalle on ihan mielen kiintoinen uusi tuttavuus. Tämän idea on siis poistaa iholta epäpuhtauksia ja vanhojen jälkiä, joten ihan kuin suunnattu meikäläiselle. Peukku ylös! Viimeisenä Lumenen Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito, joka kuulostaa aivan täydelliselle. Jonkinlainen ihonhoidon monitoimituote, joka kuorii, kirkastaa ja kosteuttaa. Voi käyttää päivittäin ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämäkin oli ihan uusinta uutta, katselinkin tuubia jo kaupassa aiemmin :D


Meikkejä oli kaksi kappaletta. Maybellinen Vivid Matte -huuliväri on tuttu jo ulkomaisista vlogeista, itse sain tälläisen oikein kirkkaan fuksian sävyn. Valitettavasti ei ollut yhtään matta :( Ihme hommaa, kiilsi ihan yhtä paljon kuin tavallinen huulikiilto kun tämän käteen swatchasin. Cienin ripsiväri oli myös aika mielenkiintoinen tapaus, Lidlhän kovasti kyllä yrittää saada tätä meikkisarjaansa nousuun mutta saa nähdä miten käy. Itseä ei ainakaan kiinnosta.


Hiustuotteita yksi, Cutrinin RepairISM -hoitoaine. Kuulostaa aivan minulle täydelliseltä aineelta kaikkine silotteluineen ja hoitavuuksineen, joten tämäkin on todella tervetullut. Saatan ostaa sille jopa shampoon kaveriksi.


Ja mitäpä olisi Livbox ilman jokakuukautista hammastahnaa. Tällä kertaa jälleen valkaiseva Pepsodentin White Now Glossy Chic eli tytöille suunnattua tavaraa. Kuulemma vaniljainen maku, joten ihan sen takia tämä saa pienen plussan :D

Kaiken kaikkiaan minusta ihan huippuhyvä boksi, vaikka löytyikin Lidlin tavaraa ja hammastahnaa :D Olin ihan intona kun tämän sain! Ilmeisesti Livboxilla on kuunneltu asiakkaita, kun laatua on tullut lisää. Mahtavaa.

No tottakai sunnuntaina perinteisesti vielä ostoksia. Piipahdin toiseen otteeseen Tampereella viime viikolla ja sieltä Sokokselta ostin ihan vain muutaman jutun:


Kaksi UD:n Vice -huulipunaa, kaksi NYXin luomivärinelikkoa ja pari Liquid Suedea syksyisissä sävyissä. Lähes ainoat kosmetiikkaostokset koko kaupungista :D Ei vaan ollut hyviä aleja enkä ihan hirveästi ostele täydellä hinnalla mitään.


Shoppailtiin siis Taikan kanssa ja ostin häneltä Macin Toledo-kokoelman poskipunan sekä tuon Kat Von D:n nestemäisen huulipunan. Sain näköjään myös kaupanpäälisiä :D Kiitos!


Ennen reissua tein tilauksen Pretty.fi:hin Essencen uusimman kokoelman takia. Tässä kuvassa on siitä vain osa, koska suurimman osan otin mukaan kotoa lähtiessäni ja käytin niitä koko viikon. Prettyltä löytyi myös vanhemmista kokoelmista tuotteita jotka eivät ilmestyneet K4L:lle ja olivat vieläpä alessa, kivoja löytöjä.


Ja viimeisenä myöskin ennen reissua Joensuun Sokoksen alelaarista löydetyt Diorin poskipuna/highlighter -duo sekä Lancomen paletti, jossa on sekä luomivärejä että korostussävyjä ja poskipunia. Lumene NC:n kynä Carlsonin laarista.

Tämän tuoteoksennuksen jälkeen toivottelen kivaa uutta viikkoa teille! :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. NYXin luomiväripaletit on kyllä upeita, Instasta bongasin ne isot paletit, nekin on huikeita!

    Minnuu ois LivBoxista kiinnostanut tuo Lumene ja Hammastahna :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan niitä isoja paletteja ihan kieli pitkällä, ainakin pari näytti tosi kivalta :) Täytyy kyl tosiaan sanoa et kerrankin boksi, jossa jopa hammastahna oli jees :D

      Poista