Kesäkuun roskiskatsaus ja ostoksia

by - 2.7.16

Moikka! Tulikin sitten pidempi blogitauko :D Oltiin juhannuksena reissussa joten en ollut koneen ääressä bloggaamassa ja viikolla teen niin paljon iltavuoroa ettei oikein ehdi. Siksipä noita ostoksiakin on kerääntynyt ihan hirveät määrät... Joka tapauksessa kuukausi ehti vaihtua ja se tarkoittaa tietysti roskiskaman katsastusta. Nykyisin kerään käytetyt tuotteet pahvilaatikkoon, ettei haittaa jos niistä jotain vuotaa tms.


Yhteensä näitä on vaatimattomat 18 kpl! Paljon on kyllä ihan pieniä näytekokojakin.


Ihonhoitotuotteita loppui eniten, mutta se johtuu tosiaan noista pienten kokojen määrästä. Terre d'Ocin Argan-vartalovoi oli kyllä turkasen tuhtia jankkia, mutta teki hyvää varsinkin kuiville säärille. Tuoksu oli ihana appelsiinisen ja vaniljaisen yhdistelmä, tykkäsin ihan hulluna. Pakkausmuoto oli syvältä, koska tuota metallipurkkia oli erittäin hankala saada auki. Voisin kyllä silti ostaa talvi-iholle uudemman kerran.

Lumenen Berry Refresh -vartaloemulsio oli todella kevyttä ja kesään sopivaa. Imeytyi nopeasti ja tuoksui lakalle, vaikka minusta enemmän ehkä porkkanalle :D Mitään porkkanaan viittaavaakaan ei tosin incistä löytynyt. Tätä olen jo ostanutkin lisää, tosin eri tuoksuissa.

The Body Shopin Vitamin E Eyes Cube oli aiiiiivan huippu! Tämän luvattiin vähentävän turvotusta silmissä ja sen se totta vie teki. Käytin niinä aamuina, kun näytin lähinnä turpiin saaneelta. Loistotuote, ehdottomasti voisin lisää hankkia. Viilensi myös kivasti!

Glamglow Thirstymud-kasvonaamio on aivan ihanaa tavaraa <3 Tekee ihon silkkisen pehmeäksi ja siloiseksi. Eron oikeasti huomaa! Lisäksi tuntuu niin pehmoiselta levitettäessäkin. Minulla on toinen tälläinen näyte vielä käytettävänä, mutta ehdottomasti tutustun Glamglowiin tarkemmin kunhan saan edelliset naamiot käytettyä. Aika arvokas tuotehan tämä kyllä on, täysikokoinen pakkaus taitaa maksaa Sokoksella reilut viisi kymppiä.

Nivean In-shower Body Milk on vähän jo menettänyt hypeään, eikä meistäkään tullut oikein kavereita. Tuoksu oli pahuksen miehinen ja vaikka tämä tuntuikin ihanan pehmeältä iholla, ei kosteutustehoja oikein tuntunut olevan. Mieli tekee kuitenkin kokeilla muita versioita tästä, koska laiskuus.

Philosophyn When Hope Is Not Enough -seerumi on joskus tullut Livboxista. Ei tehnyt minun iholleni oikein mitään, haisi vähän ruisleivälle ja oli muutenkin hankala saada pullosta ulos. Plääh.

Être Bellen Hyaluronic Triple Effect Quicklift Day & Night -seerumi oli niin mitäänsanomaton, että tästä minulla ei ole oikeasti mitään sanottavaa. Paitsi ehkä se, että oli kivan sinisen väristä.


Hiustuotteita:  Bonacuren Moisture Kick -hoitosuihketta on kehuttu vähän joka puolella maasta taivaisiin, mutta meikän kanssa ei vaan onnistunut. Ei tehnyt oikeastaan yhtään mitään ja hajukin oli aika meh. Miksi ikinä ostin tästä 400ml jättipönikän, miksi...

Osis+ Glamination -hiuslakka oli ihan jees. Tässä piti olla jotain kiiltoa tuovia ominaisuuksia ja kyllähän se hivenen näkyi. Tuoksu ei ollut pahimmasta päästä, mutta ihan hillitön pito tällä ei ollut. Voisin ostaa uudelleen, mutta enemmän viimeistelyyn kuin varsinaiseen kiinnittämiseen.

Bonacure Oil Miracle Divine Polish -kiiltosuihke oli muuten ihan jees viimeistelijä, mutta tuo pullo oli kyllä sanonko mistä! Vähänkin jos nestettä valui korkille, koko hommasta oli vaikea saada otetta ja suihkuttelu täysin mahdotonta. Ei enää koskaan, elleivät muotoile tuota uudelleen. Luisui kädestä jatkuvasti! Saman sarjan Oil Mist onkin jo koluttu tuhanteen kertaan.


Kynsituotteita loppui kolme, kaikki HG-tuotteita.


Puhdistustuotteita sain loppumaan pari. Garnierin liinat on myös HG-tuote josta on jauhettu kyllästymiseen asti, mutta Lumenen Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes oli jotain aivan upeaa. Tämä on tullut Livboxista joskus, en olisi varmaan itse valinnut, mutta tästä tuli kertaheitolla yksi HG:stani. Paitsi että tuubi on iloisen fuksianvärinen piristys, on sisältökin täyttä kultaa. Tämä nimittäin pesee mustimmat, sottaisimmat ja jäykimmätkin silmämeikit äärimmäisen helposti! Koostumus on geelimäistä joten hieron tätä sormin suoraan silmien alueelle ja tadah, kaikki on poissa! SUOSITTELEN ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat geelimäistä silmämeikinpoistoainetta. Eikä muunkaan naaman puhdistamisessa ole ongelmia ;)


Ja viimeisenä ainoat kulutetut meikkituotteet. Essencen Lash Basesta olen paljon puhunut aiemmin ja käyttänyt useita kappaleita. Taisi nyt kuitenkin viimein poistua Essencen valikoimista, joten en tule uutta enää ostamaan ja jostain syystä kyllästyminenkin on iskenyt, etten edes kaipaa :D Hyvään saumaan siis sattui.

L'orealin Nude Magique CC-voide oli aivan kaameaa kuraa. Tähän oli kehitelty jotain hienoakin tekniikkaa siitä, että mitä kovemmin voidetta naamaan hieroo, sitä enemmän pigmenttiä saa ja siten värisävyä voisi säädellä ;););) Kissan viikset, yritit miten pehmeästi hyvänsä tätä hieroa, lopputulos oli AINA umppalumpan oranssi. Meikkisienellä sain sävystä jotenkuten siedettävän, mutta levityksessä piti olla TODELLA varovainen ja kyllähän se siltikin oranssiksi jäi. Ei. Enää. Koskaan.

Mutta se niistä roskista! Katsotaans mitä niiden tilalle on tullut tässä reilun parin viikon aikana:


Nämä ihanuudet on kaikki hankittu Sokokselta. Totesin, että minulla on vajausta kivoissa kesätuoksuissa, joten ostin kolme tämän kesän uutuutta ja huh kun on tosiaan ihania <3 Real Techniquesin siveltimenpesuainetta halusin testata Ja Nyxin Lip Lingerie näytti täydelliseltä kylmältä sävyltä minulle. Muut ihania alelöytöjä :)


Nämä taas on Anttilasta. Maybellinen ja L'orealin aurinkopuuteripaletit tämän kesän uutuuksia ja Kissin ripsiliima testiin. Mulla on hirveä ongelma ripsiliimojen kanssa, kokeilin nimittäin Revlonin kehuttua versiota ja se pitää minulla ripset huonommin, kuin pakkausten kanssa tulevat omat liimat :( Kokeilen nyt tätä ihan silkasta epätoivosta. Muut alelöytöjä.


Sittarin alelaarissa oli myös paljon löydettävää! Lumenen ihonhoitoa ja puhdistustuotteita paljonkin tarjolla, samoin kuin L'orealin ja Maybellinen huulikiiltoja. Todellinen haaste oli vaan löytää yhtään kappaletta, joissa olisi ehjä sinetti... Yläkulmassa kisunestesaippua, näitä oli myös yhtä lutuisina koiranpentuversioina :)


Tilailin myös BeautyBaylta tavaraa, nyt kun ihana Anastasian Modern Renaissance -paletti oli sinne ilmestynyt <333 On muuten just niin kaunis, kuin kaikissa kuvissa on ollut! Lisäherkkuina muutama alelöytö, erityisesti tuo Anna Suin poskipuna on niin lutuinen :3


Ja viimeisenä tänään H&M:ltä ostettu alesetti minikokoisia luomivärikyniä :D

Oikein ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. ".... tuota metallipurkkia oli erittäin hankala saada auki..."

    Musta se aueta napsahtaa niin kätevästi, painaa vaan kannen keskeltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha, tunnen itseni nyt ihan idiootiksi :D Kiitos tästä!

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja tosiaan toi metallipurkki aukeaa kätevästi vaan keskeltä painamalla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vitsi kun oisin tajunnut tuon jo aiemmin... :D

      Poista