HG-tuote: Bonacure Oil Miracle Oil Mist normaaleille ja paksuille hiuksille

by - 29.7.16

Heippa! Tuli pitkää blogitaukoa, kun koneesta otti ja hajosi näytönohjain ja uusia osia sai sitten vähän aikaa odottaa :) Mutta eipä mitään, nyt on ihan huikeaa päästä taas blogihommiin! Tänään kerron teille ehdottomasta HG-tuotteestani (holy grail). Olen pitkään, PITKÄÄN etsinyt sopivaa, täydellistä hiussuihketta paksulle kuontalolle, joka on lisäksi karkea, kihara ja aamuisin kovin takkuinen. Kaiken maailman markettikamat on käyty läpi, mutta niistä ei vaan ole ollut iloa. Vaan sitten löytyi tämä Bonacuren kuivaöljysuihke, nimenomaan paksujen hiusten versiona.


Ensinäkin, ulkoasu tässä on kovin miellyttävä. Pakkaus on kaunista ruusukultaa ja samaa sävyä löytyy myös pullosta, joka on muuten ihan lasia! Pysyy kädessä hyvin koska pinta on hieman karhea. Tätä kehtaa kyllä esitellä hyllyllä :) Pakkauksessa itsessään ei ihan mitään älyttömiä lupauksia anneta, sanotaan vaan että ravitsee paksuja hiuksia ja antaa kiiltoa, allekirjoitan ihan täysin. Ja koska tämä on kuivaöljy, ei todellakaan latista hiuksia tai tee rasvaisen tuntuisiksi. Tässä on muuten ihana mansikan tuoksu!

Käytän tätä aamulla ja suihkun jälkeen harjatessa hiuksia. Aamuisin helpottaa paljon harjaamista ja harjan mukana kiilto leviää kaikkialle hiuksiin. Tämmöiset luonnonkiharat on helposti aika ikävän näköiset ja pörröiset ilman kunnon tuotteita, öljysuihke antaa hyvät pohjat hiustenlaitolle. Pakkauksessa neuvotaan käyttämään 2-5 painallusta, mutta meikäläinen kyllä suihkuttelee menemään vähän rajumminkin :D Voi olla ehkä syy, miksi tätä menee minulla pullo kuukaudessa, kuluu nimittäin jotenkin todella nopeasti loppuun, siitä vähän miinusta.

Jos siis hiuksesi ovat kurittomat, karkeat, kuivat, hankalat, ihan mitä vaan, voin suositella tätä ERITTÄIN lämpimästi! En vaihtaisi pois mistään hinnasta :) Ja kun kerran hinnasta puhutaan niin kyllähän tämä pikkuisen markettituotetta hintavampi on, muistaakseni Sokoksella n. 22e luokkaa. Taisi kuitenkin olla nyt alennusmyynnissä 13e, joten kiinnostuneiden kannattaa vielä sieltä käydä vilkaisemassa.

Tuotteesta on myös ohuempien hiusten versio, mutta sitä en valitettavasti (ymmärrettävästi) ole testaillut. Se on kuitenkin vaaleammansävyisessä kultaisessa pullossa, kun taas tämä paksujen hiusten versio on selkeästi tummempi. Ettei vaan sekaisin mene :)

Näillä mennään taas, kivaa perjantaita! <3

You May Also Like

0 kommenttia