Maaliskuun Livbox ja ostosteluita

by - 16.3.16

Haudihaudihaudi! :D Viime viikonloppuisen Helsinginreissun takia on jäänyt tämä Livboxin esittely näinkin myöhään, mutta hoidetaan sekin nyt sitten alta pois! Eiköhän suurin osa teistä ole boksin jo nähnyt, mutta annampa nyt kuitenkin oman kontribuutioni.


Boksissa oli tällä kertaa viisi tuotetta, neljä täysikokoista ja yksi mininäyte. Kolme meikkituotetta, yksi ihonhoitoon liittyvä ja yksi hiustuote. Kaikki ovat suomalaisten bloggaajien suosikkituotteita.


Meikkituotteet oli tässä kuussa kyllä tosi kivoja! Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteri on sävyssä 0, eli toivottavasti tarpeeksi vaalea meikän lumikki-iholle. Eucerinin Sun Creme Face Tinted CC sävyssä taas ei todellakaan ole. Voi hyvää päivää tuota sävyä, MEDIUM. Kaikki saivat mediumin, mutta kenelle Suomessa tuo oikeasti käy? Minulle ei ainakaan edes kesällä, en ikinä rusketu noinkaan paljoa. Dermosilin kulmapaletti on myös ihan kiva kokeiltava, näytti olevan myös tarpeeksi tummaa sävyä jotta tulee käyttöön. Pitäisi vaan saada entisiä pois alta.


Kuukauden hiusmömmö on Cutrinin Sensitive Multispray. En tykkää Sensitive-linjasta yhtään koska tylsyys, mutta tekstin mukaan tämä monitoimisuihke antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta, joten kuulostaa kyllä sen verran mielenkiintoiselta ja monikäyttöiseltä, että otan mielelläni testiin.


Viimeisenä söötti minituubi Vichyn Idealia Skin Sleep -yövoidetta. Kehitetty kuulemma huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle, eli meikä jatkuvine univajeineen on niiiiin tämän kohderyhmää. Olen kuullut tästä hyvää muualtakin, joten jos tästä on yhtään mitään iloa minulle, ostan varmasti täysikokoisen :)

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä lootasta! Määrä oli korvattu selkeästi laadulla, vaikka tuon Eucerinin väri nyt on aivan käyttökelvoton. Kaikki muut ovat kuitenkin mielenkiintoisia tuotteita, joita olen innostunut kokeilemaan :)


Ja joo, mitäpä meikän blogi olisi ilman ostoksia. Kävin tosiaan Helsingissä vähän shoppaamassa ja sen lisäksi pyörinyt Carlsonilla. Uusia tuoksuja on tullut haalittua! Kokonaista neljä kappaletta. Beyoncen Heat Kissed, Taylor Swiftin Enchanted Wonderstruck sekä Salvatore Ferragamon Signorina Eleganza ovat kaikki Carlsonin alepöydästä, DKNY:n omppusarjan uusin tulokas, Electric-kokoelman Loving Glow on ihan upouusi uutuus, jonka toin mukanani Stockmannilta. Iiiiiihana orvokkituoksu, jos on niiden fani kuten minä, rakastuu varmasti <3


Fructis-kamaa Anttilan alelaarista :D


Essencen uutuusmeikkejä Carlsonilta, kävin maanantaina siellä katselemassa ja aika turkasen tyhjät oli hyllyt. En tiedä oliko tuotteiden päivitys vielä kesken vai oliko vain sen verran suosittua tavaraa, että ihan hirveästi ihmeellisyyksiä ei mukaan lähtenyt. Tilasin toki Kosmetik4lessiltä lisää.


Ja viimeisenä muita ihania meikkejä reissulta ja Sokokselta :) Goshin luomiväripaletti ja Isadoran poskipuna on hankittu Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta ja Make Up Storen paletti luomiväreineen sekä Macin Retro Matte -sarjan nestemäinen puna ja uuden flamingokokoelman poskipuna ovat sitten Helsingin saalista. Harmi muuten ettei tuota Macin Flamingo Park -kokoelman luomiväripalettia tullut koskaan Eurooppaan ja muutenkin iso osa kamasta oli loppuunmyyty... :(

Näissä tunnelmissa mahtavaa viikonjatkoa! :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Tämä boksi olisi kiinnostanut itseäkin, viime aikoina on vaan ollut niin huonoja boxeja, ettei ole viitsinyt tilata :/ Tuo DKNY:n uusi tuoksu myös houkuttelisi, ihanan värinen pullo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oot kyllä siinä oikeessa että viimeaikaiset boksit ei oo ihan hirveesti sytyttäny :( Mut jospa sieltä nyt taso nousee! :D Ainakin tää loota antaa toivoa. Haha, toi DKNY sattuu tosiaan ihan silmiin... :'D

      Poista
  2. Taisi jo perjantaina olla Essence-hyllyt aika tyhjillään. Mie kävin viime viikon keskiviikkona(?) ja silloin kuorma oli tullut ja muuttivat hyllyissä paikkoja, siellä jo silloin hiippaili tavallista enemmän porukkaa ja onnekseni pääsin uutuuksia kurkkimaan laatikoista. Laatikoita oli kolme ja kaikki meni hyllyyn, eli mitään ei jäänyt edes varastoon.

    Mitä muut kirjoitti alueelliseen ryhmään, niin silloin perjantaina taisi olla tuotteet jo aika hyvin kadonneet hyllyistä. HH -päivät toi vielä lisää porukkaa ja ostajia, että varmasti ovat saaneet ne uutuudet pois pölyttymästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo :D Ei kai siinä sit maanantaina ollu ees mitään toivoa. Tilasin kyl tosiaan K4L:ltä melko paljon sellasia juttuja, mitä ei tuolla enää ollu. Ja hyvähän se vaan että menestyy Suomessa niin että hyllyt tyhjiksi! :D Saadaan lisää myyntipisteitä varmasti.

      Poista
    2. Ärsyttää kyllä, kun Kosmella menee pari viikkoa nykyään :/ Tuntuu, että ne pakkaa pakettia viikon ja vasta sen jälkeen lähettää. Nimimerkillä; toivottavasti saapumisilmo odottaa, kun Joensuuhun tulen.

      Poista
    3. Aijaa, jännää o.o Mä saan nimittäin paketin tasan viikossa joka kerta. Nytkin tilasin tiistaina ja sain seuraavan viikon tiistaina kätösiin :D

      Poista