Syyskuun Livbox ja parin viime viikon ostokset

by - 6.9.15

Moro ihmiset! Se on taas Livbox aika ja tässä kuussa tarjolla oli kovasti hehkutettu bloggaajaloota, johon oli kasattu siis eri bloggaajien suosikkeja. En haluaisi millään bitchata, mutta valitettavasti ei nyt mennyt itselläni ihan putkeen. Boksissa oli kuusi tuotetta, joista kolme on ollut boksissa jo aiemmin ja kaksi itselleni epäsopivia. Ei kai voi naista syyttää, jos ei sillon paljon nappaa?



Kuvista puuttuu Carmexin huulivoide, joka on boksissa jo kolmatta kertaa. Kuten ennenkin, meni saman tien miehelle, joka siitä tykkää. Itse en pitkäkyntisenä purkkihuulirasvoista välitä.


Ihonhoitotuotteita oli kaksi kappaletta. Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinta on ihan hyvä tuote, mutta uusintatuotteet saavat minulta automaattisesti plääh-arvion. Käytin kyllä aiemmin purkin loppuun ja käytän varmasti nytkin.

Toinen oli sitten Glamglowin Thirstymud Hydrating Treatment. Tämäkin on tullut aiemmin boksista, joten olisin mielummin ottanut vihreässä sävyssä hohtavan puhdistustuotteen, olisi nyt ollut edes vähän vaihtelua. En ole kyllä käyttänyt vielä edellistäkään Thirstymudia, joten voihan se olla että jos kyseessä onkin hyvä tuote, niin varastokappale on jees.


Hiustuotteena Cutrinin Premium Oil Treatment. Hiusöljyä, jee! Normaaleille ja hennoille hiuksille, voi kettu. Kun oma hiustyyppi ei ole perinteisen suomalainen, niin näissä tuotteissa saa aina kärsiä. Ei siinä mitään, kyllähän tätäkin voin käyttää, mutta kosteutustarpeet ovat hennoilla hiuksilla ja paksulla, karhealla ja luonnonkiharalla tukalla hieman erit. Minkäs teet.


Kuukauden Lumene oli Blueberry Eyebrow Shaping Wax eli kulmavaha. Joo... Vaikka olenkin tällä hetkellä blondi, eivät kulmani ole muuttaneet sävyään mustasta mihinkään, joten tässäkin on taas tämä epäsuomalaisten piirteiden kirous :D Saatan ehkä testata mielenkiinnosta, mutta laitan varmaan eteenpäin.


Ja viimeisenä Trindin Nail Repair Natural, jonkinmoinen kynsien liuskoittumista estävä aine. Tämäkin on tullut aiemmin Livboxista joten saa miinusta siitä, mutta vaikkakin kynteni ovatkin vahvat ja kasvavat nopeasti, on liuskoittuminen ollut aina ongelma. Taidan siis kyllä tämän ottaa käyttöön :)

Tuntuu niin ämmältä kun joka tuote on samaa plääh tai ei sovi mulle, haistakaa huilu -tasoa, mutta hitto vie, ei vaan yhtään ollut minun laatikko tämä :D Ymmärrän kyllä hyvin että jos boksissa tulisi oletuksena tuotteita paksulle luonnonkiharalle hiuksille tai mustalle karvoitukselle, menisi ne varmaan suurimmalla osalla tilaajia täysin hukkaan, ei siis auta kuin kestää. Eiköhän ensi boksi taas ole sitten vähän kivempi.


Mutta hei, tämän angstin vastapainoksi sitten muutamia kivoja juttuja, joita olen pari viime viikon aikana hankkinut! Ekana pois alta vaikka nämä parit ihonhoitojutut, I Love...:n Lemon Sorbet -suihkugeeli sekä The Body Shopin Virgin Mojito -vartalosorbetti. Molemmat haalittu alesta :)


Sekalaisia meikkituotteita. Sokokselta pelastin alelaarista pari Make Up Storen tuotetta, luomiväri Choco d'Or sekä metallinen silmänrajauskynä Secret Agent. Molemmat todella kauniita ja syksyisiä :) Isadoran syyskokoelmasta mattaisen roosa huulipuna Nude Pink ja Max Factorin kaunis marmoriposkipuna Gorgeous Berries Anttilasta. Carlsonilta löytyi vielä kasallinen ale-essencejä, näille ei jäänyt hintaa kun vähän reilu euron kappale.


Urban Decayn ELECTRIC!!! <3333 Ihan mahtavaa että sain sen viimein käsiini. Olen haaveillut siitä viime vuodesta lähtien mutta kun sain rahat kasaan, ei palettia ollut myynnissä enää nettikaupoissa. Oi onnea, kun tätä sai nyt vielä Suomesta :') Happyhappyy!


Tuoksuja tullut hankittua muutama, aika Katy Perry -painotteista. Mad Potion on tämän syksyn uutuus ja ihastuin siihen heti testeriä nuuskaistuani. Aikas vaniljainen, mutta jos sellaisesta tykkää niin mikä ettei. Meow ja Purr ovat neidon ensimmäiset tuoksut ja heti Glitz & Glamin Minnan postauksen jälkeen tein noista tilauksen tuonne hajuvesi.fi:hin :D Oli muuten ihan hyvä kauppa, 30ml pullot maksoivat 15e/kpl + postikulut ja tulivat kolmessa päivässä. Näistä olen lukenut Fragranticasta niin paljon hyvää, että uskalsin tilata haistamatta. Ihanan tyttömäisiä ja makeita tuoksuja, mutta lemppariksi nousi vaaleanpunainen Meow. TBS:n Moringa-tuoksu löytyi myöskin alesta, olen omistanut aiemmin tuosta vartalovoiteen, josta sain niin paljon kehuja että en empinyt ostaa ihan hajuvesiversiota.

Semmoisia tällä kertaa! Mahtavaa sunnuntain jatkoa kaikille :)

You May Also Like

7 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia ja oon itekki harkinnu tilaavani tuolta hajuvesiä.Tuliko paketti ihan postiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Vielä parempaa, mulle ainakin nuo kaksi tuoksua oli yritetty tuoda maksikirjeenä, mutta kun en ollut kotona niin sillon meni tietty postiin. Riippuu varmaan miten paljon tilaa, mutta eiköhän yksi tai kaksi tuoksua tule maksina :D

      Poista
    2. Okei kiitti tiedosta ,lähinnä aattelin kun jotku toimittaa jonku lähettifirman kautta

      Poista
  2. Ooh, miekin voisin haluta nuo kolme Katy Perryä :D

    Mie tilasin Electric paletin ja tuo pinkki tarrasi luomiini kolmeksi päiväksi.. Oli kivaa liikkua punaisilla silmillä, onneksi kuitenkin kului sitten pois aika nopsaan. Vaikka oli kaksi pohjustajaa alla O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Katylla ja minulla on aika lailla sama maku niin tyylin kun tuoksujen suhteen näköjään. Haha, taitaa olla sitten aika rajut pigmentit näissä :D Mut niinhän se pitää ollakkin!

      Poista
  3. Tosi kiva kun kirjoitat tuotteista niin rehellisesti!! On helppo ottaa sulta vinkkejä ja valita tuotteita sun juttujen perusteella, kun et vaan hehkuta kaikkea:)
    ps. Nyt heräsi kyllä itselläkin kiinnostus noihin Katy Perryn tuoksuihin...<3

    http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi, kiitos :') Mä olen kyllä niin otettu, toi on varmaan paras kehu mitä bloggaaja voi saada! Ja joo, Katylla on tosi ihania ja tyttömäisiä tuoksuja ja pulloja, suosittelen kokeilemaan jos on semmoisten ystävä :)

      Poista