Essence Nauti Girl ja kasa ostoksia

by - 5.7.15

Heipsistä! Toinen essencen kesäkuun kokoelmista täällä olisi esittelyssä :) Kyseinen kokoelma on siis seiloriteemainen Nauti Girl ja se sisälsi kaksi luomiväripalettia, silmämeikkikynän, kulmakynän, kaksi huulipunaa, poskipunan, neljä kynsilakkaa, arkin kynsitarroja sekä ekstroina tuoksun ja meikkipussin. Valitettavasti tilaukseni aikaan kulmakynä ja tuoksu oli myyty loppuun eikä punasävyistä luomiväripalettia tai meikkipussia myyty K4L:llä ollenkaan. Sääli.


Tässäpä siis kaikki mitä sain kasaan, mutta kylläpä vaan näilläkin meikki saatiin aikaan!



Luomiväripaletti on ihan ok laadultaan. Sävyt on neutraalia ja sinistä, väriä irtoaa hyvin ja pigmentti ei ole hassumpi vaaleissakaan sävyissä. Eli eivät ole sellaisia että saisi hulluna hinkata, vaan kevyelläkin kosketuksella saa ihan tunnistettavan värin. Olisin niiiin kovasti halunnut sen punaisen version, vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Punaiset on niin harvinaisiakin :(



Silmämeikkikynä on myös todella pigmenttinen, lähes musta laivastonsininen sävy. Tässä on erikoisuutena kierrekorkki, joka samalla myös teroittaa pään joka kerta, kun korkki suljetaan. Todella kätsää minusta, mutta en sitten tiedä miten paljon tavaraa menee hukkaan. Vedenkestäväksi tätä sanotaan ja voin kyllä sanoa, ettei ihan helposti ihosta irti lähde. Suosittelen lämpimästi.



Poskipuna on kokoelman ainoa vähän meh-tuote. Niiiin ihana sävy ja kiva kuvio päällä, mutta pigmentti on aika heikonlainen. Ei nyt sentään niin huono kuin Arriba!:n poskipunassa, mutta odotin parempaa. Swatchiin hinkkasin sormea oikein kunnolla ja tuossa lopputulos, vähän metallinen korallipunainen. Olisi nätti, jos vaan olisi tehty kunnolla.




Ja sitten vielä huulipunat! Miss Navy on aavistuksen oranssinen peruspunainen, Crew First taas persikkainen nudesävy. Ensin mainitusta en niin välitä koska punainen ei lempparisävyihini huulilla kuulu, mutta tuo Crew First <3 Aaaa miten ihana sävy! Tykkään tästä kyllä ihan hulluna :) Todella pehmeitä ja kermaisia koostumukseltaan, tuntuvat kosteuttavilta ja levittyvät helposti. Myös näitä voin kokoelmasta suositella!






Meikissä käytin luomiväripaletin ohjeiden mukaan keskimmäistä vaaleansinistä sävyä koko luomella ja tummimmansinistä ulkonurkassa, kynällä rajaukset, tietysti kokoelman poskipunaa ja tuota Crew Firstiä huulilla. En nyt tiedä onko niin merihenkinen look, ehkä punaiset huulet olisi pitänyt kuitenkin olla :D

Kaiken kaikkiaan tämä kokoelma oli parempi ja mieleisempi kuin Arriba! Lähes kaikki tuotteet olivat vähintäänkin ihan kelvollista meikkipussin täytettä poskipunaa lukuunottamatta ja suorastaan rakastuin tuohon Crew Firstiin, kuten tästä varmaan ilmi kävikin... Eikun vaan ostoksille, jos seilorit miellyttää silmää.


Lopuksi vielä perinteiseen tyyliin viikon ostokset. Tarvehankintana Avenen silmänympärysvoidetta, essensen ripsariprimeri ja Bonacuren kuivaöljysuihketta paksuille hiuksille, näitä ilman ei voi olla. Sokoksen aleista tarpeellinen piikkikampa, Make Up Storen aleluomiväri ja We Care Iconin huulikiilto. Pari käsirasvaa ja joku Lumenen Classic-meikkivoide (ilmeisesti joku venäläiserä, kun on venäjänkieliset tekstit) sittarista, ensimmäinen OCC Lip Tarini sävyssä Memento BeautyBaysta sekä Joensuun Uudesta Apteekista kahmittuja e.l.f.in meikkejä! En edes tiennyt että Joensuustakin e.l.f.iä saa, ihanaa <3 Käyn varmasti vielä uudestaankin vähän hamstraamassa. Näiden kaikkien hinta oli 6,5e/kpl mikä on ko. merkille aika korkea, mutta menköön. Esim. huulikiiltoja oli kuitenkin myös 3,5e hintaan. Netistähän toki saa halvemmalla, mutta itse tykkään hypistellä ja ihailla tuotteita ihan kivijalkakaupassa, joten siinä mielessä huippujuttu!

Eipä muuta kuin oikein ihanaa alkavaa heinäkuista, joskin ei kauhean kesäistä viikkoa kaikille :D

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Voitko tehdä srvostelun tuosta e.l.f in matte lip color. Kiinnostaisi tietää mimmonen on :)

    VastaaPoista