Heinäkuun Livbox, ostoksia ja kesäkuun suosikit (massiivinen swatchfest)

by - 18.7.15

Heippodei! Tänään on sitten paljon pikkuasioita samassa kasassa, eli jonkinlaista viimeaikojen koontipostausta luvassa! Aloitetaan heti tuolla Livboxilla, joka tuli toki jo kuun alussa. Teemana oli luonnosta inspiroituminen, joka ei ihan hirveästi itseäni lämmittänyt, koska en millään muotoa ole minkäänlainen luonnon tai luonnonmukaisuuden ystävä :D Mitä muovisempi, sen parempi, höhö. Lootassa oli seitsemän tuotetta, joista kolme täysikokoista ja neljä näytettä, yksi näistä oli vielä pitkäaikaisten tilaajien lahja.



Tuttuun tapaan voiteita oli runsaasti, Acon päivävoide, Lumenen jalkavoide sekä La Roche-Posayn vartalovoidenäyte. Kaikki tulee varmasti käyttöön, mutta vähän tylsä meininki :D


Hiustuotteitakin tuli, Schwarzkopfin Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine sekä Kloranen kuivashampoo. Värjättyjen hiusten tuotteet ovat aina meikälle ajankohtaiset ja Klorane täysin uusi tuttavuus, kuivashampoota tarvitsee kuitenkin aina.



Ja vikana se pitkäaikaistilaajien lahja, Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 05. Tämmöinen on tullut boksista aiemminkin, mutta onneksi eri sävyssä. Oli pinkimpi, kun taas tämä persikkaisempi. Tykkään kyllä! Boksin kivoin juttu.

Kaikki tuotteet olivat oikeasti ihan ok, mutta jos miettii että naamarasvaa, jalkarasvaa, vartalovoidetta, shampoota ja hoitoainetta sekä kuivashampoota niin kylläpä kuulostaa aika pläähiltä :D Noin niinkun kokonaisuutena. Minusta tuo Clarinsin huulijuttu pelasti kyllä koko boksin! Muuten olisi voinut olla vähän pettymys.

Eipä siitä sen enempää, katsotaan vähän ostosteluja. Ekana nämä isot purtilot, joita olen parin viikon aikana haalinut. Blondasin hiukset piiiiiitkän brunekauden jälkeen, joten tokihan hopeatuotteita tarvitaan. En ole omistanut aiemmin minkäänlaista, joten otin kerrasta ison lekan Lorkun hopeashampoota :D Hoitoainetta en tässä vaiheessa vielä hankkinut, kun projekti on kesken ja latvat tällä hetkellä semmoiset oranssinpersikkaiset vuosia sitten tehtyjen punavärjäysten jäljiltä... Hehheh. Lisäksi saman sarjan korjaavat shampoo ja hoitoaine alella ystävättären kampaamosta. Hiuslakka oli loppu, sitä ihan marketista. Vichyn voidenäytteen sai tilata heidän FB-sivuilta ja tuon ihanan Guerlainin Rouge Automatique -punan nappasin tänään Sokokselta puoleen hintaan. Sävy on Insolence ja näyttää kuvissa ihan punaiselta, livenä on enemmän korallinen.


Guerlainin Insolence

JA SITTEN IIK AAH JA OOH!!! <3333 Tehtiin Taikan kanssa yhteistilaus jenkkiläiseen Beautyjoint-verkkokauppaan ja tässä meikäläisen osuus! Iik iik iik nämä on siis niiiiiiiiiin ihania!!! Onneksi blogiin ei saa ääntä lisättyä, voisi meikän hihkuminen olla vähän liikaa :D Tuossa kasassa on siis Physicians Formulan Sexy Booster -poskipuna sävyssä Rose sekä Happy Booster -korostushelmet (tai siis sydämet) sävyssä Light Bronzer. Nyxiltä huulipunatrio True Love (sisältää Butter Lipstickit Snow Cap, Candy Buttons ja Taffy), Wicked Lippiet Trickery ja Scandalous sekä Eye/Eyebrow Pencil sävyssä Yellow. Muuta sälää Sugarpillin Sparkle Baby -luomiväripaletti (AAAA IHANUUS), OCC Lip Tar sävyssä Technopagan, Milanin Baked Eyeshadow sävy Green Fortune, Wet n Wildin Fergie-silmänrajauskynä sävyssä Ex-Stacey sekä LA Splashin Smitten Liptint Mousset Bellatrix ja Nagini.


NYX Scandalous ja Trickery, OCC Technopagan ja NYXin Snow Cap, Candy Buttons ja Taffy

Wet n Wildin Ex-Stacey ja NYXin Yellow

Sugarpillin Sparkle Baby -paletin sävyt Kitten Parade, Frostine, CandyCrush ja Hotsy Totsy sekä Milanin Green Fortune

Physicians Formula Sexy Booster Rose ja Happy Booster Light Bronzer

Nagini, Bellatrix. Kuivuvat mataksi.

Ja sit hei vielä viime kuun lempparit! Kunnian saavat Make Up Storen luomiväri Cultural sekä poskipuna East, essencen kajalkynä Pretty in Fuchsia, Lumenen Crystal Highlighter -korostusväri, L'orealin Fresh Grenadine -huulikiilto sekä tuoksuna minipullo Juicy Couturen Viva la Juicy La Fleuria! Oujee. Näillä on siis kesäkuussa kaikkein eniten meikkailtu. Culturalissa alkaa olla jo melkoinen kuoppa. Tuo L'orealin huulikiilto muuten on aivan järkyttävää kuraa, häviää huulilta supernopeasti ja paakkuuntuu ällösti. 0/5 en suosittele kenellekkään. Käytän kun en raaski heittää pois :D


Lumene Crystal Highlighter, essencen Pretty in Fuchsia, MUSin Cultural ja East sekä L'orealin Fresh Grenadine

Siinäpä kaikki taas tällä erää, eikun oikein superihanaa viikonloppua kaikille! :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania juttuja, varsinkin nuo Beautyjointin jutut *_* <3

    throughkarlaseyes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ihan mahtavia, oon niin innoissani että pääsen käyttämään näitä!

      Poista