Viime viikolla saapuneita

by - 19.5.15

Ostospostaus! Tai no, en nyt siitä ostostelusta niin paljon tiedä :D Viime viikolla kätösiini kuitenkin saapui jälleen meikkilasti kokoelmaansa siistineeltä Taikalta. Aika jäätävän paljon ihanuuksia sieltä sitten tulikin! Kuvista puuttuvat siveltimet, joita sain myös ison kasan. Ne on tuolla pesussa, mutta voin sanoa etten kyllä tule tarvitsemaan siveltimiä pitkään aikaan (jeah right...). Seuraa inventaario:


Parit meikkipohjat.


Huulipunia 4kpl, minulle on yllättäen jostain syystä muodostunut huomattava Viva la Diva -punien kokoelma...


Rimmelin huuli...juttuja? Elikkä Apocalipseja ja Provocalipseja.


Silmämeikkikyniä ja Yves Rocherin kimaltava eyeliner (partyyyy!)


Kasvomeikkejä. AAAA HUOMATKAA TUO TOO FACEDIN KASVOPALETTI <3333 Arrrrrgh kuolen!


Valkoinen silmämeikinpohjustusaine, jännää!


Huulikiiltoja...


Sekä ihanan värikäs kasa sekalaista kosmetiikkaa! Mukana on mm. Yves Rocherin seerumia ja iiiiihana The Body Shopin moringa-vartalotuoksu <3 Sain tuosta moringantuoksusta niin paljon kehuja kun omistin sen vielä vartalovoiteena, mahtavaa että nyt on tuoksuversiokin!


Ostostelin myös itse ihan pienesti :) TBS:n Virgin Mojito -tuoksu kiinnosti niin paljon, että kävin paikan päällä nuuhkimassa. En rakastunut tulisesti, mutta nappasin kuitenkin kuorinnan mukaan. Tuli haisteltua samalla tuoksuja ja White Musk Smoky Rose vaan oli AH <3 Smoky Poppy -sarja taas oli aika pitkälti alekoreissa surkean näköisinä, joten otin hellään huomaani EdT:n ja suihkugeelin, joka ei näy kuvassa.


Tämä H&M:n Hello Kitty -vartalotuoksu on löytö Fidalta :D Jep, just sieltä kirppikseltä. Hintaa 50snt täysi pullo, miksi siis ei?


Ja vielä H&M:ltä löytämäni kivuudet, metalliväriset luomivärikynät ja nudensävyinen huulikynä.

Että joo, huhhuijaa! On taas kosmetiikkahöperöllä ollut kissanpäivät Muikea kiitos Taikalle meikäläisen sponssaamisesta, ei pääse ainakaan meikkimateriaali loppumaan. Eilen saapui muuten essencen uusin #secretparty -kokoelma ja tänään tein sillä meikin. Se on SURKEA! Siis kokoelma, ei meikki. Meikki oli aika jees kokoelmaan nähden. Älkää ostako, menee rahat hukkaan. Lisäksi Kosmetik4less unohti meikäläisen kabukin tilauksesta kokonaan pois :( Perinteinen arvostelu swatcheineen on kyllä tulossa, mutta varoitan näin etukäteen, ettei joku poloinen haksahda tässä välillä ostoksille.

Ja näillä puheilla oikein kivaa euroviisuiltaa kaikille! :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. No pöh, minkä K4L -teki, saatkohan siekin sitten 3 € alennuskoodin? :D Mie valitin Smokey Eyes - paletin peilistä, kun se oli irti ja sain alekoodin.

    Nuo kaksi viimeisintä kokoelmaa ei ole muutenkaan sykähdyttänyt, mutta ne tulevat kokoelmat kiinnostaa hieman. Se viuhka olisi ihana (joka varmasti loppuu heti..). Virgin Mojitosta nappasin vain kaksi suihkugeeliä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain 9e alekoodin! :D Eihän se kata kyllä yksinään tuota kabukia ja sen postitusta mutta ihan jees ens tilausta ajatellen. Oon ihan tyytyväinen.

      Joo toi Brit-tea oli esikatselussa tosi ihana, mutta laadultaan tosi huono. Ja tää #secretparty oli tylsä jo ilmestyessään ja aivan karseaa kuraa laadultaan :D Toivon että ne tulevat ei ole surkeita. Musta kyl tuntuu että ei noi ekstrat oikeastaan ikinä myy loppuun, että eiköhän sullakin oo tsäänssit napata se viuhka :D

      Poista
  2. Huikeen läjän sait kaikkea ja kivat ostokset

    VastaaPoista