Toukokuun Livbox ja iiiiso Kosmetik4less-saalis

by - 10.5.15

Heippodei! Kuukauden musta yllätysboksi on jälleen saapunut ja tuttuun tapaan sanon siitä muutaman sanasen :) Viime kuu oli aivan järkyttävän huono, mutta onneksi toukokuu tuli ja pelasti tilanteen kummasti! Seitsemän tuotetta, josta viisi täysikokoisia! Oujee. Ja mikä vielä siistimpää, kolme niistä on uutuuksia ja yksi bloggaajasuosikki, Glitz & Glam -blogin Minnan lempparituote. Teemana oli kesän juhlat ja niihin valmistautuminen, ei aivan ominta hommaa kun meillä ei noita juhlia ainakaan tänä kesänä ole. Katsotaampa sitten.



Jälleen koko kynnen tarroja, merkki on Naturel.. Voi kun mä tykkään näistä kyllä, mutta harvoin ne sopivat minun kynsilleni :D Ihanat kuviot, olen niin iloinen että sain tämmöiset blingblingit! Tulee käyttöön.


Voiteita oli kaksi kappaletta. Lumenen heleyttävä BB-vartalovoide on tuote, jota olen aiemmin käyttänytkin vaikka tämän väitetäänkin olevan uutuus :D Saman tyyppinen, mutta eri pakkauksessa ja eri nimellä kulki pari vuotta sitten. Käytän mielelläni, tuo ihanaa kevyttä päivetystä ja kimallusta iholle! Oispa jo kesä.

Aaaaa, Nivean Lip Butter Coconut -versiona! Kuoleeeen, niin ihana <3 Rakastan Nivean Lip Buttereita ja kookosta, tästä ei paljon huulirasva parane.


Muita ihonhoitojuttuja myöskin kaksi. Doven Deeply Nourishing -suihkusaippua ei oikeastaan herätä mitään tunteita, mutta tulee varmasti käytettyä. Tämäkin uutuustuote.

La Roche-Posayn Eau Thermale -lähdevesi. Voi ei. Nämä on niiiiiin turhakkeita :D Mutta no joo, eiköhän pieni lisävirkistys ole kesähelteillä ihan tarpeen.


Ja viimeisenä itselleni boksin paras juttu, Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick sävyssä Vibrant Pink. Aaaa meikkejä! <3 Huippua. Tämä siis oli tuo Minnan suosikkituote. Väri on aavistuksen meh, sillä samanlaisia kirkkaita pinkkejä kokoelmistani löytyy jo, mutta eiköhän tule käyttöön. Ainakaan en saanut peruspunaista, huh. Tämän lisäksi mukana tuli vielä Max Factorin meikkikynänteroitin, jossa on paikka sekä jumbolle että peruskynälle. Noo, onhan minulla jo teroitin mutta ei varakappale pahasta ole.

Minusta tosi onnistunut boksi :) Lähes kaikki tuotteet olivat ihastusta aiheuttavia, ainoastaan Doven suihkusaippua ja lähdevesisuihke menivät vähän hmm, nojoo -kategoriaan. Jeejee! Livboxin kanssa meno on kyllä aina niin vuoristorataa, välillä tulee onnistuneita lootia ja välillä vähän vähemmän onnistuneita. Aina kuitenkin yllättää.

Mutta hei, mennäänpäs sitten katsomaan mitä posti tällä viikolla toi! Essencen Brit-tea-kokoelman innostamana tilasin melko lailla uusia meikkejä, lähes kaikki nimenomaan essencen kevätuutuuksia.


Eikös näytä houkuttelevalta? Tekisikö mieli käydä kiinni? ;)


Brit-tea-kokoelman tilasin siis kokonaisuudessaan kynsiviilaa ja huulirasvaa lukuunottamatta. Tästä olen jo meikin tehnyt sun muuta, joten esittelyä tulossa pian.


Barry M:n kynä

Meikkikyniä tuli muutama tilattua. Neljä noista on essencen uusia huultenrajauskyniä (Sweetheart, Yummy Berry, Peach Beauty sekä A Girl's Dream), lisäksi löytyy sitten essencen myöskin uusi kulmavahakynä ja Barry M:n KAUNIS luomivärikynä. Aaaaaaa, upea! En malta odottaa syksyä kun tämä pääsisi parhaiten oikeuksiinsa.


All About... Deep Sea

Parit luomivärit, All About... Deep Sea -paletti sekä Metal Glam -mono sävyssä Frosted Cotton Candy. Noita All About... -paletteja olen keräillyt, joten en malttanut jättää tätäkään hankkimatta. Tuo oikean alanurkan tummansininen/lila on aivan älyttömän kaunis ja yllättävä.


How to Make Bright Eyes

How to Make Smokey Eyes

How to Make Your Face Glow

Oih, näitä essencen Make-up Boxeja olen himoinnut siitä asti kun ne ekaa kertaa näin! Nappasin kaikki kolme joita varastossa vielä oli ja neljäs, How to Make Nude Eyes oli loppu :( Tosi kivoja! Luomivärilootissa on kuusi sävyä, aplikaattori, peili ja pari esimerkkimeikkitutoriaalikorttia. Kasvopaletissa muuten sama, mutta se sisältää aurinkopuuterin, korostusvärin sekä poskipunan.


Lip Candyt numerojärjestyksessä

Matt Wanted! ja Coral Mousse

Ja vikana huulituotteet, haalin kaikki uudet Lip Candyt :D Näyttivät niin kivoilta! Aika vähän pigmenttiä varsinkin noissa villeimmissä väreissä, mutta katsotaan miltä näyttää huulilla. Toisessa päässä riviä vielä upea mattakoralli huulisävy Coral Mousse ja toisessa päässä mattapuna Matt Wanted!


Ja sitten pari muuta tulokasta jotka eivät saapuneet saksanmaalta. Anopilta sain lahjoituksena uuden Lancomen Definicils-ripsarin, josta niin kovasti tykkäsin :) Ei kuulemma itse enää tarvinnut. Lisäksi tilasin BeautyBaystä ensimmäisen Illamasquani, geelipuikon sävyssä Fluster. Vadelmanpinkki sävy, sopii poskille ja huulille. En osaa sanoa miksi ihastuin tähän, mutta näytti netissä niin kivalta!

Huaaah, tulipa pitkä ja tuotteikas postaus :D Toivottavasti jaksoitte vilkaista läpi! Eikun oikein ihanaa alkuviikkoa teille <3

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Nuo Lip Candiesit tuoksuu niiiiin hyviltä :3
    All About - luomiväripaletit muuten poistuu valikoimista (tilalle kuitenkin tulee jotain uutta), samoin perushuulipunat ( ei loglasting ja nude) ja joitain sävyjä gel -lakoista, yhteensä noin 100 tuotetta lähtee pois. Saa nähdä millä uutuuksilla ne hemmottelee :P

    Mie hamstrasin sitä cuticle creamia kun sekin poistuu valikoimista (ja eihän sitä täällä joensuussa ole muutenkaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintosta o: No innolla kyllä odotan että mitä uutuuksia tulee! Kiinnostaa kovasti. Mulla on nyt tietääkseni kaikki noi All About -luomivärit, ilmeisesti täydellinen kokoelma :D Jee.

      Poista
  2. Tuo Barry M:n kynä näyttää ihanalta! <3
    Tosi kivoja juttuja olet ostellut. Pitäisikö vähän itsekin kurkistaa tuonne K4L:n suuntaa.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan parhaustuote, rakastuin ihan kybällä :D Hahaa, sinne vaan jos haluaa lompakkonsa tyhjäksi ja meikkivarastot pullolleen! Itsehän olen laittanut jo uuden tilauksen menemään... :D

      Poista
  3. Vitsit tulee kyl parempi omatunto kun tätä sun blogia lukee - onneks joku muukin tilailee kosmetiikkajuttusia yli keskivertonaisen tarpeen. :D Noi how to -paletit on kyl söpöjä ja kulmavahakynä kuulostaa tosi kätevältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha no kyllä :D Ei tässä tarpeella ole kyllä mitään tekemistä, nää on vaan niin ihania! Toi kulmavahakynä on muuten ilmeisesti sama kuin mitä Kalinka Beauty -kokoelman kulmakynässä oli ja tykkäsin siitä tosi paljon :) Kului vaan tosi nopeasti.

      Poista