Ostoksia ja huhtikuun käytetyimmät

by - 4.5.15

Heipsistä! Tämä viikko on taas ollut semmoinen ostosjuhla että huhhuh :D Asiaa saattaa auttaa palkkapäivä ja muutamat hyvät tarjoukset/alet/uutuudet. Lähdetään pidemmittä puheitta sukeltamaan kasaan!


Joo-o, on noita ihan mukavasti. Erityisesti meikkipuolta tällä kertaa.


Glitteriin ilmestyi viime torstaina taas Victoria's Secretin vartalotuoksuja. Kävin toki hakemassa omani pois: mukaan lähtivät kuvassa olevat kolme pinkkiä pulloa, joista lempparikseni kyllä nousi tuo Pure Seduction. Om nom nom <3 Näillä siis hintaa 15e/laaki ja klubilaisena yli 20e ostoksesta sai vielä hiusliidun! Oranssia ei vielä omista varastoista löytynyt, joten sillä mentiin. Sitten kun näitä ehtisi vielä käyttääkkin.


Anttilasta kävin hamsteroimassa vähän Maybellinen uutuuksia. Jostain kumman syystä räikeän pinkki huulilakka Hibiscus Haven ja samansävyinen puna Pink Pop vaan pistivät silmääni. Master Drama Chromatics -kynä sävyssä Turquoise Vibe on UPEA, eihän tuota vaan voinut jättää kauppaan!


Luomivärinelikko

Luoniväriduo
Myötäpäivään: Bubblegum Pink, Hot Pink ja Raspberry Red

Joensuun H&M:llä oli myös kivasti meikkejä alessa. Luomivärifanina muutamilla euroilla haalin yhden neutraalinvärisen nelikon sekä metallisen duon. Heidän Lip Tinteistään olin kuullut ulkomailtakin pelkkää hyvää, joten otin kolme ihanan kesäistä sävyä. Aivan uskomaton pigmentti kolmen euron tuotteiksi! Myös peruspunaista löytyi, mutta se ei itseäni napannut. Mattanudepunat on tällä hetkellä aivan must-have, joten hujautin senkin vielä mukaan. Sävy on Bardot.


Bardot, Creamy Melon sekä Big Bang

Sittarista pari alelöytöä, Rimmelin Apocalips-huulilakka kirkkaanpunaisessa sävyssä Big Bang vitosella ja Lumene Natural Coden korallipinkin värinen huulikiilto sävyssä Creamy Melon maksoi kolme eskoa. Satuin muuten löytämään koko alehyllyn ainoat kappaleet, joissa oli sinetit vielä ehjinä. Muuten olisivat kyllä saaneet jäädä kauppaan, hyi.


Ruby, Tradition ja Flamenco

Ja vikana tämän päivän Sokoslöydöt :) Siellä onkin tällä viikolla kaikista normaalihintaisista naisten tuoksuista -20% S-etukortilla äitienpäivän kunniaksi, joten käytin sen hyödyksi! Löysin viikonloppuna tuon Dieselin uuden Loverdose-flankerin, Red Kissin ja RAKASTUIN siihen aivan silmittömästi! Mukana on mm. kaakaota, sokeria ja hasselpähkinää, voi namnamnam! Tämä oli aivan pakko saada, en ole pitkään aikaan ihastunut tuoksuun ihan näin paljon. Lämpimästi suosittelen kyllä tummien, herkullisten ja voimakkaiden tuoksujen ystäville. Make Up Storen luomivärit olivat -30% alennuksessa alelaarissa, otin kolme omaan silmääni iskenyttä väriä.


Huhtikuun käytetyimmät meikkituotteet on nyt sitten selvillä. Kaikki kolme essenceä :D Kuukauden huulituote on Love Letters -kokoelman Dear Peach!, persikan värinen läpikuultava huulikiiltokynä. Poskipunana käytin paljon Rock Out!! -kokoelman kolmiväriposkipunaa Global Icon ja silmissä oli tässä kuussa ruskeaa Hello Autumn -kokoelman Leaves Are the New Beef -kynän muodossa. Muissa kategorioissa selkeää suosikkia ei ollut. Kuukauden tuoksu oli Anna Suin Fairy Dance Secret Wish, jonka lahjapakkauksen sain mieheltäni vuosi sitten ystävänpäivälahjaksi. Pakkauksessa oli pullollinen tuoksua sekä meikkipussi, joka on tällä hetkellä ihan aktiivikäytössä. Tuoksu sisältää pääasiassa päärynää, bambua ja mandariiniappelsiinia ja on aika mieto. Sopii mielestäni parhaiten aika nuorelle käyttäjäkunnalle, jota tässä on varmaan kohderyhmäksi ajateltukin.

Tässäpä jorinat tällä kertaa, eikun oikein hauskaa iltaa kaikille ja jellonat voittoon!

You May Also Like

9 kommenttia

  1. Uuuh, Anttilassa ja Citymarketissa on _aina_ avattuja pakkauksia, joten saa olla tarkkana siellä alelaarien kohdalla. Noni.. Ja nyt ne luomivärit on sitten tarjouksessa, eipä lauantaina ollut kun kävin, vain puutereita ja eyedustit (5 €). :D Onneksi ostin miitistä kolme MUSin luomiväriä, kun oli tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tämä kommentti tulikin perille, joten poistin sen toisen :D

      Poista
    2. Haha :D Joo mä oon ruvennu olemaan tosi tarkkana noitten alelaarikamojen kanssa, ku suurin osa niistä on aina avattuna. Jos ei ole sinetillinen tuote tai sinetti on rikki niin saa kyllä jäädä, en taho kenenkään käpälöimiä meikkejä, hyi hitto :D Mäkin kävin lauantaina Sokkarilla ja noi luomivärit oli kyllä siinä alepöydässä jo sillon? En vaan ehtiny tarkemmin katella.

      Poista
    3. Höh, mie näin vaan puutereita O.o

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Oijoi, perus-Loverdosen ja tummien tuoksujen ystävänä pakko käydä nuuhkimassa tuo uus <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy! Mä niiiiiin rakastan <3 Loverdose on kans yksi mun lemppareita ;)

      Poista