Essence-kokoelmat: Brit-tea

by - 14.5.15

Heipsistä ja kivaa helatorstaita kaikille! Tänään olisi jälleen essencen kokoelmapostausta tarjolla ja pääesiintyjänä siis tämä keväinen pastellihörhellys, Brit-tea. Inspiraationsa kokoelma on selkeästi saanut brittiläisistä, romanttisista puutarhateekutsuista ja se on sitten ajettu pastellivärityksen läpi pihalle. Meikä söpöilyn ystävänä oli tälle ihan myyty, kun esikatselun ekaa kertaa näin. Tästä huolimatta ei kokoelmasta kovin montaa hyvää tuotetta löytynyt.


Kokoelmaan kuuluu luomiväritrio pastellisissa sävyissä, kaksipäinen luomivärisivellin, kaksipäinen korostuskynä, purkkimuotoinen huulirasva, kaksi huulikiiltoa, kuultoa tuova primeri, poskipuna, kynsiviila, neljä kynsilakkaa ja kaksien korviksien setti. Itse jätin tilaamatta huulirasvan koska purkkimuoto ei pitkäkyntisenä nappaa ja kynsiviilan koska daah, tosi turha. Aikas iso kokoelma joka tapauksessa!



Luomiväri on aivan täyttä kuraa. Pastellivärejä, joo-o. Kevät, aikun ihanaa. Mutta missä pigmentti? Valkoista ja persikkaista ei melkein edes erota toisistaan eikä lilakaan ole luomella sen parempi. Aivan surkeeta. Hävettäisi, jos olisin itse tehnyt.


Luomivärisivellin oli ihan jees lisä omaan kokoelmaani, josta toistaiseksi puuttui tuollainen pieni suti, jolla voi tehdä tarkkaa jälkeä esim. luomivaossa. Miten olen voinut elää ilman semmoista? Tämä on kuitenkin aika kova ja jämäkkä eikä sovi häivytykseen yhtään. Myöskin litteämpi pää on todella jäykkä. Katsotaan muuttuuko tilanne, kun päästään sivellinpesulle. Korvikset on tuommoiset ruusut mitä on miljoonassa paikassa myynnissä, mutta onhan ne nyt söpöt.



Toinen ihan kiva tuote on sitten tämä korostuskynä, jonka vaalea pää on tarkoitettu silmän sisänurkkaan ja persikkainen kulmaluulle. Paljon pigmenttiä, mutta häivyttyy todella helposti sormin ja näyttää hyvältä. Menee meikkipussiini ihan vakkarikamaksi, suosittelen lämpimästi.


Huulikiillot ovat sitä peruskamaa, mitä essence on nyt viime aikoina puskenut pihalle: vähän pigmenttiä, sitäkin enemmän glitteriä. Persikansävy on lähes väritön. Sinänsä pieni pettymys, taas, mutta jos tykkää, niin mikä ettei.



Primeri on myös aika kiva! Todella, todella kevyt ja hivenen persikanvärinen, mutta iholla väritön. Ei juurikaan tasoita ihonsävyä tai muuta sellaista, mutta tuo kyllä kuultoa iholle meikkipohjan alta. Tykkään ja kesäksi varmasti ihan huippu!



Ja sitten tämä poskipuna... Huoh. Tuote, joka ulkonäkönsä puolesta houkutti eniten vaikka esimerkiksi H&M on tuottanut samanlaisia jo vaikka kuinka paljon. Tämä on sitten aivan JÄÄTÄVÄN HUONO. Näettekö swatchissa mitään? No ei näy muuten poskillakaan. Todella surkea pigmentti ja aika paljon saa poskille hieroa, että mitään saa aikaiseksi. Eäääääh. Mietin vaan, että toimisikohan tämä tummalla iholla paremmin? Ei, ei ja vielä kerran ei.




Ja sitten niitä meikkikuvia. Jotenkin aika ilmeetön ja väritön meikki, eikä johdu millään olemattomasta poskipunasta, että olemus on aika aavemainen ja lättänä. Onhan tuossa kyllä jollain tavalla sellaista keväistä raikkautta mutta mutta... Niin. Haudasta noussut -look ei ihan kuulu repertuaariini.




Luomilla olen käyttänyt koko trioa. En edes muista miten, mutta lieneekö sillä väliäkään, kun näyttää siltä ettei mitään meikkiä olisikaan :D Sisänurkassa ja kulmaluulla tietty tuota kynää lisäksi. Huulilla persikansävyinen kiilto.

Aivan järkyttävä pohjanoteeraus koko setti. Seuraava kokoelma on jo tulossa minun suuntaani, mutta en siitäkään kauheasti innostunut esikatselun perusteella. VAAN onhan sieltä tulossa kaksi todellista herkkupalaakin vielä myöhemmin tänä kesänä! Jaksan toivoa, että näiden pettymysten jälkeen tulee vielä poutasää ja silleen.

Eikun ihanaa vapaapäivän jatkoa ja jännää Leijona-iltaa :)

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Mua ei tämä kokoelma innostanut, eikä näköjään yhtään haittaa. Tuolta poskipunalta en odottanutkaan kummoista, koska tosiaan näyttävät ihan samalta kuin Hennesin vastaavat, eikä niissäkään ole kauheasti väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo et kyllä paljon mitään menettänyt :D Liekköhän samalta tehtaalta tulevat kaikki nuo kukkaposkipunat kun on niiiin samannäköisiäkin?

      Poista
  2. Voi eiii :'D Ei Essencen meikkituotteet oikein näissä kokoelmissa ole edukseen :/

    Oletko muuten ostanut/kokeillut the gel -sarjan kajaaleita? Hieman kalliimpia kuin ne normaalit + ovat vedenkestäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oikein :D Mut nää kokoelmathan on sitä varten että kokeilevat erilaisia juttuja, jotka sitten mahdollisesti tulee myöhemmin ihan perusvalikoimaan myyntiin. Pakostakin on välillä sitten huteja.

      Hmm. nyt kun sanoit niin piti ihan tarkistaa ja joo ei mulla näytä olevan yhtään noita geelikyniä :D Pahus miten vakava puute! Täytyypä johonkin tilaukseen lisätä.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No on kyllä :) Tällä kokoelmalla oli potentiaalia

      Poista