Vihdoinkin: Essencen Cinderella-kokoelma ja ostossaalista

by - 11.4.15

Moikka! Pääsiäislomat on nyt vietetty ja olisikin sitten aika palata normaaliin päivä- ja bloggausrytmiin :) On omasta mielestäni aivan pahuksen harmillista, että saan tämän Cinderella-kokoelman ulos vasta näin kuukauden jälkeenpäin, mutta olempahan ehtinyt tässä välissä käydä leffankin katsomassa! Oli muuten oikein kiva, mieskin tykkäsi. Meikitkin saivat jotenkin hitusen lisäarvoa.


Kokoelmaan kuului luomiväripaletti, kaksi kiiltoa, poskipuna, korostuspuuteri, viisi kynsilakkaa sekä kaksi settiä kynsitarroja. Kerrankin tilasin TÄYSIN koko kokoelman, siis ihan kaiken! :D Tämähän oli aivan huippusuosittu Kosmetik4lessillä ja myytiin ekana päivänään viimeisen päälle loppuun. Itse tilailin tämän kolmessa osassa, kun laitoin aina tilausta menemään kun osa tuotteista oli jälleen saatavilla. Hiukan kalliiksihan se tuli, mutta olin yksinkertaisesti niin tämän lumoissa, että mitäs semmoisista.




Itse odotin poskipunan ja korostuspuuterin lisäksi kovimmin ehkä tätä luomiväripalettia It's More than I Ever Hoped for. Vähän on kyllä pettymys, täytyy myöntää :( Katsokaa nyt noita pigmenttejä, ei kovin kummoisia eivätkä värit kauheasti erotu toisistaan. En suosittele, näissä Essencen pitkänmallisissa kuusikoissa tuntuu olevan aina vähän tätä samaa vikaa. Aina sitä vaan toivoo, että tällä kertaa olisi parempi!


No sitten on nämä huulikiillot, vaaleanpunainen Sing, Sweet Nightingale ja punainen So This Is Love. Noh, kuten varmaan arvaatte, ei tuossa ekassa ole minkäänlaista väriä, pelkkä kimalteleva väritön kiilto. Punaisemmassa on sitten taas vähän enemmän eloa. Pahoittelut swatchien puuttumisesta, huomasin asian vasta tätä postausta kirjoittaessani :( Aplikaattori näissä on ihan perinteistä mallia.



Poskipuna So This Is Love on superihanan värinen, tuollainen pigmenttinen pinkkikoralli. Todella kiva kesäksi :) Pakkaus on pahvinen ja sisäpuolella on sitten taas kuvaa haltijatarkummista. Samantyyppinen siis, kuin Kalinka Beautyn poskipuna. Korostuspuuterin ohella kokoelman suosituin tuote.


Ja viimeisenä on sitten ainakin omasta mielestäni ihan ehdottomasti kokoelman helmi, korostuspuuteri The Glass Slipper. Hento vaaleanpunainen sävy ja upea ruusukuviointi pinnassa, aaaah! Tämä myytiinkin ihan salamannopeasti loppuun ja pitkään sai odotella, ennenkuin sitä taas kaupassa oli tarjolla. Joidenkin mielestä tämä saattaa olla ehkä jopa hiiitusen liiankin kimaltava, mutta maltillisesti annosteltuna juuri niin ihana, kuin miltä näyttääkin.




Meikissä olen sitten käyttänyt silmiin luomiväripaletin vaaleanpunaista sävyä koko luomella ja vaaleampaa sinistä ulkonurkassa, mutta eipä sävyt paljon erotu. Jättisiivet on tehty muistaakseni Lumene Natural Coden Petrol-tussilla (lurppaluomisen täytyy tehdä siivet vähän hassusti, että näkyvät mihinkään). Kasvoilla on tietysti poskipunaa ja korostuspuuteria otsalla, nenänvarressa, leualla sekä poskipäillä. Huulilla tuo vaaleanpunainen kiilto. Tästä tuli ehkä Tuhkimoksi vähän liian rock, mutta olin tällä kertaa uskollinen omalle tyylilleni :D

Cinderellaa on edelleen myynnissä K4L:llä, joten jos nyt joku iski silmään niin eikun sieltä omansa tilaamaan :) Meille tänne Joensuuhunkin on tässä hiljattain rantautunut Essence-ständi Carlsonille, mutta sielläpä näitä kokoelmia tuskin sentään on. Kävin katsastamassa tarjonnan heti ekana päivänä ja jotain kyllä tarttui tassuun! Alla pari kuvaa viimeaikaisista ostoksista, siellä on tosiaan näitä Essencejä, Anttilan alelaarista haalittuja tukkatuotteita sekä sittarin alelaarista kaivettuja ihanuuksia. Kuvista puuttuu kaksi tuoksua, Lancomen uutuus La Nuit Tresor, jonka sain mieheltäni. IHANA! Sääli, että rutkasti enemmän syys/talvituoksu kuin kesään sopiva. Toinen on Issey Miyaken Pleats Please Eau de Parfum (se lila pullo), jonka löysin Sokoksen alepöydästä 25:lla eurolla ja rakastuin ihan totaalisesti: orvokkia, macaroneja ja makeita papuja. Syys/talvituoksu toki sekin enemmän.



Seuraavaksi sitten pitäisi varmaan läväyttää ruutuun viime kuun loppuneet :D Niitä onkin melko muikeasti. Eikun oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kivoja hankintoja ja oot näköjään hankkinu jo herbinan body mistin.Ootko ehtiny testaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo olen testannut ja tosi ihana suklaan tuoksu! Mitä tosin monien mielipiteitä olen lueskellut niin ihan kaikkia ei miellytä. Aika voimakaskin jopa.

      Poista
  2. Mie sain äidiltä tuon Vaselinen, kun meidän K-kauppa on alkanut lahjoa asiakkaittaan, niin tämä oli yksi niistä. Äiti tuskin tätä käyttää joten.. :D

    Anttilassa tuoksuttelin noita Body Mistejä, mutta ei oikein napannut minuun. Mutta nappasin miekin ekalla Carlson reissulla samaisen luomiväripaletin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo K-kaupasta tämä mullekkin tuli :D Ihan kiva että jakavat kosmetiikkaakin välillä ilmaiseksi. Mä tykkäsin noista body misteistä vielä siitä mansikastakin, täytyy käydä jossain välissä varmaan hakemassa. On muuten aika jees että noita All About... -paletteja tuolla Carlsonilla myydään!

      Poista