Maaliskuun roskat

by - 15.4.15

Heippa! Viime kuun roskakasaa olisi tarjolla! Johan on aikakin, tämän kuun uudet loppuneet jo odottelevat pääsyä loppuneiden koriin :) Tässä kuussa tuli finaaliin omasta mielestäni ihan mukavasti tavaraa, varsinkin meikkituotteita oli suorastaan hurjasti!


Korikin vähän pursuilee yli...


Meikkituotteita loppui tai lentää muuten roskiin ennätykselliset 8 kappaletta! Huhhuh. Pari olikin jo sellaista, joista olisin halunnut eroon jo aiemminkin. Yves Saint Laurentin Flash Radiance Skincare Brush -primernäytteen sain Taikalta ja tykkäilin tästä kyllä kivasti :) Tooodella pehmeä tunne tuli kasvoille ja meikki levittyi hyvin. Originaalistihan tämä kuuluu levittää primerissa kiinni olevalla harjalla, mutta itse huidoin sormin menemään. Miinusta hajusta, jotenkin inha hedelmä.

Lumene Natural Coden 2 in 1 Spot Delete Cover oli aika plääh-tuote. Kummoista finnien ja epäpuhtauksien peittoa tässä ei ollut ja sävykin oli ihan liian tumma. Saatiin nämä joskus kaverin kanssa Sokokselta kaupanpäällisinä :D Kaksi vuotta mokoma kesti enkä tykännyt oikeastaan yhtään! Hyvä että loppui, tätä ei ilmeisesti enää edes myydäkkään. Hyvä niin.

Nurkassa näkyvät kasvosiveltimet saavat lähtöpassit, koska ovat halpiksia ja toooodella karkeita verrattuna nykyisiin pehmoisiin kasvosiveltimiini. En enää halua kiduttaa ihoani hinkkaamalla sitä näillä, joten heippa vaan. Tuo vaaleakarvainen oli H&M:ltä ja ollut käytössäni muutaman vuoden, kaksi mustaharjaista olivat jotain ufomerkkiä enkä kyllä juurikaan niitä käytellyt. Hyi, miten kamalia.

Essencen Lash Base Mascarasta olen kirjoitellut postauksenkin, loistotuote ja minulla on jo uusi hankittuna :) Tämä pelastaa paljolta, kun ripsaria ei tarvitse tuhrata montaa kerrosta.

Essencen Kalinka Beauty -kokoelman kulmakynä loppui myös. Tämähän oli kaksipäinen, toisessa päässä väritön kulmavaha ja toisessa sitten se väri. Tuo väritön puoli kului aika nopeasti loppuun, mutta kyllähän tätä käytti ilmankin. Väri oli omiin kulmiin oikein sopiva, ei siis yhtään hassumpi tuote!

Elite Modelsin kajalia sävyssä Pure White käytin silmän sisärajaukseen. Sävyltään ihan jees, mutta hitonmoinen teroittaa kun kynän puuosa oli niin pahuksen tiivistä. En tykännyt kauheasti, näkemiin vaan. En ostaisi uudelleen


Toiseksi eniten loppui sitten yllätys yllätys, rasvoja. 5 kpl kokonaisuudessaan! Bernard Cassieren Bilberry Overnight Cream Mask tuoksui hyvältä ja oli paksua, ei hassumpi tuote. Hintaansa nähden ei kuitenkaan kovin kummoinen, joten tuskin ostaisin uudelleen.

The Body Shopin Frosted Cranberry -matkakokoinen vartalovoide oli kyllä vihoviimeinen tapaus! En koskaan enää osta näitä pikkupulloja, noista ei nimittäin tule mitään ulos! Ei mitään, vaikka kuinka puristelet, ravistelet tai heilutat. Arrrrgh. Korkin irroittamalla ja käteen hakkaamalla sai vähän tavaraa pihalle kerrallaan. Voide itsessään tuoksui hyvältä ja kimalsi ihan hurjasti, mutta pakkaus sai vetämään ranteet auki.

Alessandron My Love -käsivoide oli itselläni käytössä kotosalla. Ihan kivan tuoksuinen ja suht paksukin käsivoide, ainoa miinus inhasta kosteasta tunteesta mikä tästä käsiin jäi. Ei hassumpi ja olihan tuo pakkauskin vaan söpö!

Cliniquen All About Eyes -silmänympärysvoide tuli Livboxista ja oli jopa minun ongelmasilmilleni kelvollista tavaraa! Käytin tätä aamuisin eikä silmänympäryksilläni ollut koskaan mitään ongelmaa. Rich-versiota uskaltaisin ehkä jopa kokeilla Avenen tilalle. Pitkä miinus kuitenkin purkkimuodosta, on aika inhaa kun puolet rasvasta uppoaa kynnen alle.

Ja viimeisenä The Body Shopin Born Lippy -huulirasva mansikan tuoksuisena. Tästä en tykännyt yhtään. Ostin näitä viisi eri makua/tuoksua joulun tikkarilahjapakkauksessa ja voi argh :D Aivan liian ohutta minun huulilleni ja kaiken lisäksi näytin lisäämisen jälkeen siltä, kuin olisin työntänyt puoli naamaa hillopurkkiin. Punaista sävyä nimittäin oli jonkun verran, mutta ei tästä huulimeikiksikään ollut. Kelvoton tapaus. En osta enää koskaan.


Hiusjuttuja loppui vain kolme, mikä oli aika ihmetys. Cutrinin Reflection Color Boost -hoitoaineesta tykkäsin tosiaan aluksi, mutta loppua kohden meni aika meh-kategoriaan. Toimi paremmin ilman saman sarjan shampoota :D En ostaisi enää.

Tresemmen 24 Hour Body -hiuspuuteri oli aivan sairaan surkea. Tämä piti hiukset pöyheinä ja tuuheina ehkä puoli minuuttia, kunnes ne taas lässähtivät eikä niitä ylös saanut enää pöyhimälläkään. SURKEAA. En osta tätäkään enää koskaan, en käyttäisi vaikka ilmaiseksi saisin.

Schwarzkopfin BC Oil Miracle Rose -hiusöljy tuoksui niiiiin ihanalta, että olisin halunnut oikeasti tykätä tästä. Liian kevyttä omille hiuksilleni, pörröisyys pysyi poissa ehkä puoli tuntia. Nyyh.


Sekalaista puhdistuskamaa! Hansaplastin Anti Callus -jalkakuorinnasta olen myös tehnyt postausta aiemmin. Tullut Livboxista ja kuori jalat todella hyvin! Liukkaus oli vaan paha ongelma tämän kanssa. Voisin kyllä silti ostaa uudelleen, koska teki hyvin tehtävänsä.

Nivean Refreshing Tonerin olen myös maininnut aiemmin. Olen edelleen samaa mieltä, ei mitään kummallista mutta eipä ärsyttänytkään ihoani mitenkään. Ihan kelpo perustuote.

I Love... Banana Split -suihkugeeli oli aivan ihana, vaikka normaalioloissa banaania inhoankin. Tuoksui niiiiin hyvältä <3 Tätäkin ostaisin mielelläni lisää, jos jostain vain saisi.


Ja viimeisenä pari kynsikamaa, Mavalan Super Basea olen käytellyt silloin tällöin aluslakkana, on vaan kallista määräänsä nähden. Ei kuitenkaan hassumpi. Nivean Star Gloss -lakkaa olen käyttänyt neonlakkojen alla kirkastamaan sävyä ja toimi siinä hommassa paremmin kuin hyvin. Ostaisin uudelleen, jos Nivean värikosmetiikkaa Suomessa enää myytäisiin.


Ja ihan lopuksi vielä kuva vakkarituotteista, että kyllä niitäkin taas loppui :D

No eikös ollutkin muikeasti tavaraa? Varsinkin meikkituotteita on niin kiva nähdä loppuvan :) Tietää ettei rahat mene hukkaan kun näitä tavaroita kotiin kantaa. Tämä kuu onkin alkanut myös jo ihan hyvissä merkeissä loppuneiden suhteen!

Ensi kerralla pureudutaan sitten huhtikuun Livboxiin :) Varoitan etukäteen, että itse en sille lämmennyt yhtään, joten aika musertavaa analyysiä tulossa. Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Oooh, mainio saalis!
    Mie aloitin eilen I Love... -sarjan Lollipopin ja voi elämä mikä tuoksu, aivan täydellinen :3
    TBSn ja Klippoteketin minipullot on kamalia, Klipon ehkä kaikkein pahimpia, sillä se purkki ei jousta yhtään ja sainkin kaksin käsin sitä tyhjennellä, kun yhdellä kädellä ei voimat riittäny :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Mä oon käyttänyt sen Lollipopin jo ja oli kyllä ihana munkin mielestä! Toi on just huono juttu noissa minipulloissa, en kyllä tuu sitten ostamaan Klippoakaan kun kerran tommosta on :D

      Poista
  2. Tuon hiuspuuterin kanssa totesin, että se toimii parhaiten, kun vähän tupeeraa hiuksia. Tupeeraus pysyy ilman lakkaa eikä tukka lässähdä. Minulla on ainakin sen verran pitkät hiukset, että mikään puuteri pysty pitämään niitä kuohkeina yksinään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus purkki Got2Ben hiuspuuteria ja se oli ihan parasta! Hiukset pysyi pitkään pöyheinä ja pienellä lisäpöyhinnällä pitkin päivää sai volyymit aina takaisin :) Tupeerata en oikein uskalla kun hiuslaatu on muutenkin pörröinen ja karhea, joskus on tupeerailtu ja huhhuh miten kauan sain selvittää niitä takkuja :D Pakko siis yrittää selvitä pelkällä puuterilla.

      Poista
  3. Kivasti loppuneita,milloinkahan saan tass omistani postattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tähän postaukseen aikaa sai pari tuntia kulumaan :D Aika on kortilla mullakin, vaatii vähän suunnittelua aina.

      Poista
  4. Hyvä määrä loppuneita! :)
    Kiinnostuin kyllä tuosta ripsenpohjustajasta. Harmittaa vain, kun sekin on valkoista. En siis usko vaihtavani jo suosikiksi muodostunutta Isadoran vastaavaa tähän. Miksei tehdä mustia maskara primereita :( Taisi kyllä jollain kalliimmalla merkillä ollakin, mutta edullisten sarjaan kaipaisin vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustia primereitä en ole kyllä itsekkään koskaan nähnyt o: Mutta toisaalta, ainakin tämä valkoinen on kyllä tosi helppo peittää, mitään ongelmia ei ole itsellä ollut :) Eipä tuo kyllä paria euroa enempää rahaa vie, jos haluat kokeilla. On meinaa tosi hyvä!

      Poista