Huhtikuun Livbox

by - 17.4.15

Ihanaa perjantai-iltaa! Tänään esittelen luvatusti tämän kuun Livboxin, joka ilmestyi useimmille jo jokin aikaa sitten :) Mainitsinkin, etten nyt oikein lämmennyt tälle boksille sitten yhtään eikä mieli ole kyllä miksikään muuttunut tavaroita tutkiessakaan. Teemana oli jotain silkkisen sileydestä, mutta omasta mielestäni tässä oli kyllä pakattu kaikki jokanaisen kylppärikamat samaan pakettiin. Ugh.


Yhteensä kahdeksan tuotetta, joista yksi pitkäaikaistilaajien lahja. Neljä täysikokoista, neljä näytettä.


Ekana silmiin pisti tämä Lumene Labin Hydrasmooth Eye Cream silmänympärysvoide. Sopii kaikille ihotyypeille, silottava ja kosteuttava. Juuri kun sain edellisen käytettyä :D Edellisen käytin aamuvoiteena ja sama kohtalo tulee varmaan tällekkin. Ihan jees, mutta ei maata mullistava. Plussaa pinkistä väristä, ihanan pirteä!


Doven Talc Soft -antiperspirantti. Ei, ei ja vielä kerran ei. Minun mielestäni on aika jäätävää, että Livboxista tulee about kahden euron markettidödö. Hieman saa anteeksi sillä, että tämä on ilmeisesti uutuus ja söpön vaaleanpunainen, mutta silti vaan EI. Tulee käyttöön kyllä, mutta mitä seuraavaksi? Pirkka- tai Rainbow-tuotteita?


RFSU:n höylä ja mininäytteet Easy Shavin' -geelistä ja Nice n' Cool after shavesta. Tässä vaiheessa teki mieli jo itkeä. Molempia mininäytteitä löytyy täysikokoiset putelit kotoa ja höylä... Noh tulee kyllä käyttöön sekin mutta argh, miten arkipäiväistä.


Essien Sugar Daddy -minikynsilakka. Nyt revin jo hiuksia päästä. Ei riitä, että väri on tuommoinen tylsä mitäänsanomaton ranskisvaaleanpunainen, mutta on vielä pihtailtu ja laitettu minipullot tulemaan? Testasin kyllä jo kynsille ja ihan ok ranskistarkoituksessa, näytti somalta. Omaan makuuni ei vaan sitten yhtään nappaa. Jos nyt haluaa nähdä tällä pilvellä kultareunukset, niin ilmeisesti tämä on kuitenkin jonkinmoinen kulttiklassikko, ompahan nyt sitten kokoelmassa sekin.


Hyrrällinen Iberon meikkisieniä. "%")#&/")&/!!!!! Ihan kuin meikkisieniä ei pullistelisi varastot täynnä, kyllähän mä nyt tarvitsin hyrrällisen tommoisia minejä. Käytän kynsikoristeluissakin mielummin keittiösientä. Noh, sinne vaan odottamaan että joskus käytän edelliset sienet loppuun (son game over ja soronoo, jos sitten joskus kiinnostun Beauty Blenderistä...). Veikkaan että näille tulee käyttöä joskus 2025.


Ja vikana se pitkäaikaistilaajien lahja, Seacretin Mud Therapy Foot Cream. Merkki on tuiki tuntematon mutta tuote on aika kallis (35e/tuubi) ja näyttää luksukselta, joten tämän kyllä mielelläni testaan! Koska olin jo valmiiksi murjotustilassa, takaraivon peikko huutaa plääh jalkavoiteelle, mutta yritän kovasti hiljentää sen. Ei sitä tiedä miten ihana tämä tulee olemaan :)

Kuten vaikuttaa, ei ollut yhtään minun boksi. Mikään tuote ei varsinaisesti ollut huono, mutta mikään ei onnistunut säväyttämään tai yllättämään iloisesti. En ole vielä koskaan parivuotisen tilaukseni aikana inhonnut jotain boksia, mutta tämä on jo aika lähellä. Hitto vie, mutta tästä on suunta toivottavasti vaan ylöspäin. Olin muuten yllättynyt miten positiivisesti tämä otettiin vastaan! Luulin että muillakin olisi ollut samoja mietteitä :D

Ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille <3

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Heh, en boksia enää tilaa, mutta varmaan samansuuntaiset mietteet olisivat täälläkin tuotteista kyllä olleet. Aivan käsittämättömän arkipäiväistä tavaraa ja tuo Essien miniminilakka oikein kruunaa kaiken! Oikeasti, ei se täysikokoinenkaan nyt niin kallis luulisi olevan, etteikö sitä olisi voinut tuonne mukaan sujauttaa. Täytyy sanoa, etten ole boksin perumisen jälkeen vielä kertaakaan joutunut päätöstäni katumaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis minilakasta tuli kyllä ihan semmonen että "et oo tosissas" -olo :D Nimenomaan se kirsikka kakun päällä. Mä en kyllä raaski lopettaa tilaamista, kun niin kovasti kuitenkin boksista tykkään. Nyt vaan sattu olemaan vähän heikompi loota. Mut ymmärrän kyllä, että eipä toi välttämättä ole sen rahan arvoinen mitä siihen tungetaan :) Onhan se kuitenkin monta kymppiä kolmelta kuukaudelta ja jos sisältö on näytehöylää niin joo :D

      Poista
  2. Olihan tämä hiukan vaisu boxi,mutta ite pidin siitä huolimatta.Etenki tuo arvokas jalkavoide kiinnostaa,jonka itse sain myös ja silmänympärysvoide jo käytössä.(sekin tais olla melkein 20e arvoinen)
    Aina ei mene tasan nallekarkit ja pettymyksiä tulee siitä huolimatta odottaa aina uutta boxia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkavoide ja sy-voide olivat kyllä ehdottomasti boksin parhaat tuotteet, hinnasta välittämättä :) Ja käytän kyllä molemmat ihan varmasti. Mutta se on ihan totta että joskus ei vaan nappaa mut ei se mitään, uusi tulee ensi kuussa :D

      Poista
  3. Tuo jalkavoide oli hyvä, koska jalat pehmenivät jo kertakäytöstä, mutta ei se kuitenkaan mielestäni ole 35 euron arvoinen. Halvemmallakin saa jalat kuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, eli hinnassa maksetaan sitten lähinnä siitä merkistä ja luksusfiiliksestä :) Asia selvä. Kiva kuulla kuitenkin että on suht tehokas!

      Poista
  4. Miustakin boxi oli aika meh, tuo höyläkin on semmoinen, että sen saa kaupan päälle kun ostaa RFSU tuotteita. Miulla on 4-5 pulloa Sugar Daddya täysikokoisena, joten tuo mini on jokseenkin turha :/ Dödön vein jo äidille, tuo jalkavoide on myös aika blääh, kun niitä harvoin tulee käytettyä ja no.. eipä meikkisieniäkään kovin usein tarvihe (töpöttelyyn ja liukuvärjäyksiin varmaan menee). Sy-voide on saamassa jo uuden kodin, kun miulla on se edellinenkin käyttämättä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, kyl kuulostaa siltä ettei ollu ihan sunkaan boksi :D Toivotaan tosissaan että seuraavassa ois jotain meillekkin!

      Poista