W7 Lashtastic False Liquid Lashes -maskara

by - 26.7.17


Moikkamoi ja iloista keskiviikkoa! Meillä täällä idässä ei ole aurinko paistanut moneen päivään, vaikka koko muu Suomi tuntuu helteestä puhuvankin :) Eipä se näin kesälomalaista haittaa, tärkeintä on että saa rauhassa ottaa elämän levon kannalta. Jutellaan kuitenkin tänään vähän eräästä ripsiväristä, joka minulla tällä hetkellä on käytössä. Kamalaa, miten pitkä aika siitä on kun blogissa on viimeksi nähty ripsari mutta minkäs teet, meikä vaan tykkää paljon enemmän kaikesta värikkäästä.

W7 on saksalainen halpamerkki vähän Essencen tapaan ja tämän maskaran sain heidän joulukalenterista pari vuotta sitten. Ja joo kyllä, se on odottanut varastossa siitä asti käyttöönpääsyä. Ei ole mennyt miksikään, jos joku miettii :) Pakkauksessa itsessään on hyvin vähän mitään tietoa, mutta tein vähän googletusta ja erotteleva maskara on kyseessä. "False liquid lashes" on kyllä aika paljon luvattu sentyyppiseltä ripsiväriltä, mutta katsotaan.


Tuubi muistuttaa väistämättä Maybellinen tuotteita, joskin on vähän hoikempi ja mattapintainen. Itselle tulee mieleen lähinnä banaani. Harja on muovinen, piikit ovat hyvin lyhyitä ja hyvä puoli on se, että tällä teen vähemmän sotkua kuin harjastyyppisillä tai kovin pitkäpiikkisillä harjoilla. Meikäläisen luomet lupottaa ripsirajan kohdalta, joten väistämättä aina sinne osuu jotain. Tykkään tästä harjasta kyllä, ei kasaa myöskään yhtään liikaa massaa itseensä.

Ei ripsiväriä
Taivutettu ja yksi kerros Lashtasticia
Kaksi kerrosta

Lopputuloshan se joka tapauksessa aina kiinnostaa! Massa ei ole yhtään liian kuivaa eikä märkää, helppo kerrostaa. Itse käytän aina myös ripsivärinpohjustajaa (en näissä kuvissa) ja olen havainnut kaksi kerrosta riittäväksi arkiolosuhteissa. Täytyy sanoa, että ei tämä ainakaan minusta mitään wow-ripsiä tee saatika sitten tekoripsiefektiä, mutta erottelee kyllä kauniisti ja arkikäytössä aivan riittävän hyvännäköinen, ettei harmita. Ehkä vähän hentoinenkin lopputulos, mutta toisaalta eipä tämä mikään megavoluumituote ole. Jotkut tykkäävät käyttää ensin erottelevaa ripsiväriä ja päälle volyymiä antavaa, minusta tämä sopii aivan vallan mainiosti sellaiseksi kerrostusripsariksi myös koska on tosiaan hyvin erotteleva.

Ei ripsiväriä
Yksi kerros, taivutettu
Kaksi kerrosta

W7:aa myy Suomessa ainakin pretty.fi ja ulkomailta sitten Kosmetik4less, hintaa tälle Prettyllä on 3,90 ja K4L:llä 2,99€, eli ei TODELLAKAAN mikään hinnalla pilattu tuote! Hinta-laatu-suhde on minusta oikein vallan passeli. Lashtastic sopii heille, jotka haluavat halvalla erottelevan perusripsarin arkeensa. Valitettavasti miinuspuolena on sanottava, että minulla tämä kyllä suttaa alaluomen ja varisee päivän mittaan (kuten kaikki muutkin maskarat tähän asti...), joten jos jollakulla on samantyyppisiä ongelmia niin skippaa suosiolla.

Mahtia illanjatkoa!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Olen jostain lukenut (en muista mistä) kehuja W7:n meikkivoiteesta, mutten ole ko. meikkivoidetta löytänyt ainakaan suomalaisista verkkokaupasta. No, on jäänyt sitten unholaan sekin tuote ja melkein koko merkkikin. Kiitos muistutuksesta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no hyvä että palautui mieleen! :D Suomessa taitaa tosiaan olla aika vähän w7:aa myynnissä ja on vähän vähemmän tunnettu merkki. Ulkomailta varmaan melkein pitäisi tilata :)

   Poista
 2. Aika hyvää jälkeä noinkin edullisella ripsarilla! Mitä ripsentaivuttimia muuten käytät? Suosittelen lämpimästi testaamaan Cailapin The Curler -taivuttimia, oikeesti ero ns. tavallisiin on huima. :)

  Ihanaa viikkoa!

  x Charlotta
  www.charlottaeve.com

  VastaaPoista