Colourpop Tie Dye -minikokoelma (+viikon ostokset)

by - 23.7.17


Moikka ja oikein kivaa sunnuntai-iltaa! Tänään blogissa on taas esillä vähän Colourpopia :) Kyseessä on kolmen tuotteen 24h myynnissä ollut erittäin rajoitettu ja erittäin pieni erä, jota ei tällä hetkellä saatavilla ole. Olen kuitenkin aiemminkin maininnut, että heillä on tapana tuoda myynnistä poistettuja välillä takaisin, joten tässä joka tapauksessa esittelyt näistäkin!



Kaikki kolme ovat tie dye eli suomeksi 'batiikkivärjättyjä', monivärisiä. Colourpop teki suosituimmista tuotteistaan muutamia eri yhdistelmäsävyjä ja fanit saivat äänestää mitkä halusivat sitten myyntiin. Lopulta nämä kolme valikoituivat ja tosiaan olivat pikamyynnissä vain yhden vuorokauden, vaikka loppuivat toki jo ennen sitä. Kaikki ovat Super Shock -tyyppisiä sävyjä, kaksi kasvotuotetta ja yksi luomiväri.



Luomiväri on nimeltään Utopia ja se sisältää oranssia, ruskeaa ja kimaltavaa kuparinsävyä nyt ainakin. Luomella se on jopa neutraalihko hohtava vaaleanruskea. Purkissa näkyy myös ihan selkeää glitteriä, mutta luomella vähän vähemmän. Tämä oli jopa ehkä vähän kesy verrattuna siihen mitä odotin, mutta ei missään nimessä mikään pettymys. Sopii varmasti monille.



Kasvotuotteet ovat poskipuna nimeltä Martian ja highlighter sävyssä Helium. Martian on selkeästi marjasävyinen purppura ilmestys, joka ei tosiaan mikään aivan hurjan pigmenttinen ole. Tarkoitan sitä, että tällä kyllä saa väriä poskiin, mutta nätillä tavalla eikä se suinkaan ole mikään täysvioletti. Helium oli taas minusta ehkä kokoelman mielenkiintoisin ja jännin sävy, suoranainen yksisarvistuote! Se hohtaa kaikissa mahdollisissa pastellisävyissä, mutta purkkia kääntämällä näkyy selkeästi sitten sininen heijastus. Nätti kun mikä! Minusta tämä ei kuitenkaan iholla ollut ihan niin jännittävä, mutta aika näyttävä korostus kuitenkin. Ehkä hitusen pettymys, olisin halunnut muutakin kuin pelkkää valkoista iholle :(



Näistä on paha sanoa milloin myyntiin tulee lisää tai tuleeko koskaan, mutta silmät kannattaa pitää toki auki :) Uskon vahvistamiseksi vielä sellainen vinkki, että aiemmin esittelemäni Synttäripussi on tulossa takaisin! Kaikkia tuotteita saa siis irtokappaleina ostettua.


Ja tässäpä vielä ostokset. Kuvasta näkyy meikäläisen epätoivo saada hiuksiin kylmempää sävyä. Kävin kampaajalla vaalentamassa ja sävyttämässä hiuksia noin reilu kuukausi sitten ja nyt jo alkaa taas paistaa alta sellainen punertavankultainen sävy, joka noissa meikkikuvissakin näkyy (nuo kuvat ajalta ennen värjäystä). Ärsyttää ihan älyttömästi, että hiuksista tulee aina saman väriset hetken kuluttua vaikka millä värjättäisiin, joten siksi ostin nyt kaikenlaista mikä voisi asiaa auttaa. Tiedostin kyllä että hiukset on kyllä vielä sen verran tummat ettei nuokaan nyt ihmeisiin pysty, mutta toivoin että olisivat edes VÄHÄN auttaneet sävyn viilentämisessä, vaan ei. Ei ole ollut apua hopeatuotteista, ei Platinum-naamiosta eikä sävyttävästä shampoosta. Punertava sävy vaan on ja pysyy. Huokaus, epätoivohan tässä iskee. Kuvassa myös FB-arvonnasta voittamani Karaja-merkkinen huulipuna.

Oikein mahtavaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia