Meikkikokoelmani: Luomivärit

by - 24.6.14

Ihan ensin on pakko kysyä että onko teilläkin ongelmia tuon Bloggerin syötteen kanssa? Ketuttaa kun en ole pariin päivään päässyt lukemaan uusia postauksia kun koko homma on ihan rikki eikä ilmeisesti Googlella ole vielä edes huomattu koko asiaa, kun ei vieläkään toimi. Arrrgh.

Noniin, sitten siihen varsinaiseen asiaan. Järkkäilin tässä yksi päivä massiivisia luomiväri- ja huulimeikkikokoelmiani ja ajattelin, että miksikäs en samalla ottaisi kuvia ja esittelisi kamoja blogissa, kun kerran sitä on jo toivottukin. Tästä siis lähtee käyntiin tälläinen pieni postaussarja meikkikokoelmastani, joka on kyllä viimeisen kolmen vuoden aikana paisunut ihan valtavaksi. Ottakaa huomioon, että ostan lähes kaikki meikkini alennuksista/tarjouksista tai muuten vaan halpismerkeiltä, joten rahaahan näihin on mennyt hyvin paljon vähemmän, mitä voisi kuvitella :D Aloitan luomiväreillä, sillä niitä minulla nyt vaan on eniten ja ne ovat myöskin lempparituotteitani, kuten blogin sisällöstäkin näkee. Laitan myös kuvien yhteyteen linkkejä blogipostauksiini, mikäli sellainen löytyy. Olkaapa siis hyvät! Kuvista puuttuvat edellisessä ostospostauksessa näkyvät H&M:n paletit.


Tässä ensin hieno kasakuva koko kokoelmasta! Kyllä niitä vaan on hurjasti, taisin vähän järkyttyä itsekkin :D Oikean yläkulman musta härpäke on läppäri, jättäkää se huomiotta.



Aloitetaan Essencestä. Essenceen tutustuin viime joulukuussa blogien kautta ja siitä lähtien on tullut kyllä kaikki kokoelmat katsastettua. Nämä kaikki on siis reilussa puolessa vuodessa haalittuja. Tykkään merkistä kyllä kovasti (kuten varmaan kaikki jo tiedätte :D) ja näitä tullaan näkemään jatkossakin, jopa hyvin lähitulevaisuudessa, sillä uusin Road Trip -kokoelma saapuu mahdollisesti Kosmetik4lessille jo tällä viikolla.




Seuraavaksi eniten kokoelmastani löytyy Rimmeliä, varmasti siitä syystä että sitä löytyy tasaiseen tahtiin halvalla Anttilan ja sittarin alelaareista :D Tykkään kyllä Rimmelistäkin kovasti, värit ovat pirteitä ja laatu tasaisen hyvää. Ei taida olla oikeastaan yhtään luomiväriä heiltä, johon olisin pettynyt. Tuo keskellä näkyvä nelikko, joka sisältää pinkkiä, hopeaa, nudea ja mustaa, on muuten vanhin omistamani paletti. Ostin sen vanhojentansseihini vuonna 2009 eli viitisen vuotta sillä ikää.




Max Factor on jäänyt itselleni jotenkin etäiseksi merkiksi, vaikka muutamia pikku kolmikkoja ja monoja omistankin. Nuo etualalla näkyvät Wild Shadow Potit ovat muuten todella kivoja, ihanan glitterisiä! Triot ovat myös siitä hyviä, että niitä voi käyttää kosteanakin, mikä on tälläiselle kirkuvien värien ystävälle aina plussaa.




Sitten on kotoinen Lumene, jota ostelen aina alennuksista, niinkuin noista tarranjämistä näkyy :D Kuvasta puuttuu yksi tuollainen Blueberry Long-Wear Crystal -mono, jonka ostin tänään (myöskin alesta, 2e). Ihan kivaa, tasaista laatua ja myöskin kostealla siveltimellä käytettävyydestä lisäpojoja, mutta värit tuppaavat vaan aina olemaan aika melankolisia ja turhan turvallisia. Ei siis mitenkään oma lempparimerkki.




Constance Carroll UK on ehkä monelle tuntemattomampi merkki, mutta näitä sai pari vuotta sitten Tokmannilta/Tarjoustalosta ihan parilla eurolla kappale ja otin sitten kaikkia mahdollisia sävyjä. Halvasta hinnastaan huolimatta ihan ok tavaraa, pakkaukset ovat tosin todella heppoisen oloisia (no daah...). Eniten olen käyttänyt tuota valkoista, joka on ainoa omistamani valkoinen mono, mutta myös vaaleanpunainen ja aprikoosin sävy ovat olleet kovasti pidettyjä.


Ah, Yves Rocher <3 Vanha ystäväni. Alesta olen näitäkin hankkinut, tosin nuo kynämuotoiset sain lahjoituksena, hyviä pohjustustuotteita (: Minulla saattaa olla kotikotona ehkä muutamia tooooooodella vanhoja YR:n luomivärejä, täytyisi joskus vilkaista kätköjä sielläkin. Sääli vain, että liike täältä Joensuusta lopetettiin, en nimittäin ihan hirveästi tykkää nettikauppashoppailusta, joten ainakin toistaiseksi meidän suhteemme on vähän katkolla. Tykkäilen kuitenkin näistä mitä jo omistan! (tästä puuttuu pari juttua, laitoin ne tuonne myöhemmäksi unohduskuvaan)




Golden Rose, turkkilainen halpakosmetiikkamerkki. Seppälän aleista olen nämä omani haalinut, mutta valitettavasti nämä ovat vähän kuraa :D Merkin myynti on siellä kuitenkin lopetettu eikä tule ikävä. Kivat värit, mutta laatu aika heikkoa.



Wet n Wildia olen ostanut myöskin Seppälän alennuksista ja tykännyt kovasti näistä heidän luomiväreistään (: Sääli vaan, että suhteeni myös Wettikseen on tällä hetkellä kyseenalainen nyt kun Seppälässä ei merkkiä enää myydä. Noh, pretty.fi -verkkokaupastahan näitä saa, joten ehkä vielä joskus heitän tilauksen sinne.



Markswin on brittiläinen superhalpisfirma, joka omistaa mm. The Color Workshop -merkin, josta olen blogissakin puhunut. Olen tuntenut merkin jo muutaman vuoden ja minusta heidän tuotteiden laatu on kyllä vaan parantunut koko ajan. Nuo kolme mustaa palettia olen ostanut alkuvuodesta ja tykännyt todella kovasti, vaikka vanhemmissa luomiväreissä on kyllä runsaasti parantamisen varaa :D Näitä löytyy usein Anttilasta ja sittarista eivätkä todellakaan maksa paljoa.



L'oreal on vähän hintavampi markettimerkki, joten sitä tulee ostettua vain silloin harvoin, kun alesta löydän. Näissä on kyllä hintansa mukainen laatukin kuitenkin. Ei kyllä mikään kauhean läheinen merkki itselleni ja taitaakin olla vähän vanhemmalle väelle suunnattu.



Yes Love on espanjalainen halpamerkki, jota suomessa myydään lähinnä kirppiksillä. Sieltäpä olen ostanut nämä omatkin palettini. Ihan ok tavaraa ihan parin euron kamaksi, hyvät pigmentit ja niin edespäin, mutta murustavat melko huikeasti eli ovat tosi pehmeitä. En ole viime aikoina oikein jaksanut innostua merkistä enää, katsoo nyt kasvaako kokoelma tämän enempää.



Kaikki tuntevat H&M:n, mutta olen vähän yllättynyt että minulla on näin vähän merkin luomivärejä. Plus tietysti ne kaksi uutta, jotka puuttuvat kuvasta. Tuo Hello Kitty oli ensimmäinen jonka heiltä ostin ja onkin ollut tosi pidetty. Ihan okei merkki noin niinkuin vaateketjun kosmetiikkalinjaksi, tykkään (:


Flormar on ehkä enemmän tunnettu kynsilakoistaan, mutta minulla on myös näitä kivoja paletteja ja yksi mono. Valkoiset olen ostanut Carlsonilta silloin kuin niitä siellä vielä myytiin ja pinkki on Seppälästä. Tuota turkoosia monoa olen käyttänyt muuten PALJON. Jos minun pitäisi valita yksi nappi, jolla kuvaisin koko tätä opiskeluaikaani, se olisi kyllä tuo :D Muistelen, että noita pinkkejä nelikkoja arvosteltiin huonosta laadusta, mutta ainakin nuo valkoiset ovat minusta ihan huipputavaraa! Satiinisen pehmeitä ja pigmenttisiä <3


Isadora on myös kalliin hintansa takia jäänyt itselleni vähän etäiseksi. Joitakin kivoja juttuja on tullut tosin hankittua alesta (: Sääli vaan, että kumpikaan noista paleteista ei ole pigmentiltään kovin kummoinen... Tykkään kyllä heidän meikeistään yleisesti kovasti ja mielelläni hankkisin lisääkin!



Lumenen nuorisomerkki Natural Coden trioja on myös tullut kahmittua alesta. Vanhat paletit (ajalta ennen tuota ratamokuviota) ovat aika kuraa ja niistä irtoaa nihkeästi väriä, mutta nämä uudistetut ovat tosi hyviä. Tulen hankkimaan lisääkin.



Bianka on itsellenikin vähän tuntematon suuruus :D Nämä helmiäistriot on hankittu Tokmannilta superhalvalla, mutta merkistä itsestään en tiedä oikein mitään. Kuten näkyy, palettien ulkoasu on aika kulahtanut ja yksi nappi on jopa tohjona joten joo... Nämä ovat myös tosi pehmeitä ja murustavat enemmän kuin laki sallii.



We Care Iconin tuotteita on tullut ostettua Sokoksen 3+1 -päiviltä. En sinänsä ole kauhean läheinen merkin kanssa, mutta ihan kivojahan nämä on ja varmasti taas seuraavilla alennusjuhlilla hankin lisää.


Maybelline on minusta todella kiva merkki, enkä oikeastaan edes tiedä, miksi kokoelmani on sen osalta näin vähäinen. Toivottavasti tulevaisuudessa haalin sitten lisää. Nuo Color Tattoot ovat vaan niiiiin parhaita pohjustukseen!



Make Up Store on myös sokkarin alepäiväkategoriaa. Ihana merkki, mutta itselleni tällä hetkellä vaan liian kova hintataso. Nämä omani ovat vanhanmallisissa pakkauksissa, sen takia ne olikin niin halpoja :D



Revlon, voi Revlon, miksi sinun piti karata Suomesta ): Mattamonot hankin Carlsonilta aikoinaan ja ovat superpigmenttisiä! Lisäksi minulla kävi keväällä tuuri, kun löysin tuon pastellinelikon kirpparilta täysin avaamattomana parilla eurolla. Ou jeah! Revlon on varsinkin USAssa todella pidetty, joten on harmi, että Suomesta sitä ei enää saa.


MSCHIC by Seppälä on aika itsestäänselvä tapaus. Lopettivat yhteistyön pari vuotta sitten ja siitä seuranneista aleista ostin nämä ihan pilkkahintaan. Tuota oranssia olen muuten käyttänyt melkoisen useasti! Tosi räikeä shokkiväri kultaglittereineen :D


Ja sitten vielä ainoat selektiiviset luksuspalettini, laivalta alesta hankittu Estee Lauderin Emerald Oasis ja viime jouluna itselleni lahjaksi hankkimani Diorin syksyn kausipaletti, Bonne Etoile. Ihania molemmat, kokoelmani aarteita (:



Sitten vähän sekalaista seurakuntaa. Sekalaisia minipaletteja löytyy neljä kappaletta. Kaksi näistä on La Femme Beautya, toinen vihreä marmoripaletti ja toinen superglitterpaletti, jonka vadelmanpunainen luomiväri on ollut kovassa käytössä. Elite Parisilta löytyy yksi neutraalin värinen duo ja Goshilta ihanan kesäinen trio.


Sekalaisia nappipareja: I Love Me -messuilta hankitut Konadin napit, lahjoituksena saanut The Body Shopin duot ja pari Miyoa.


Aiemmista kuvista unohtuneet pari Rimmeliä ja Yves Rocheria.


Täysin yksinäisiä nappeja: yksi Inglotin taupe, Livboxista tullut Paesen trio, models ownin neonoranssi jauhemainen väri, Nivean violetti mono, Oriflamen duo, MNY:n nappi sekä Evelinen vihreä, jonka kannesta on teksti kulunut pois.


Ja ihan lopuksi vielä paletit! Tässäpä jättimäiset, kaikki ihan halpiksia (:


Ja tässäpä pienemmät, myöskin halpiksia.

HUH! Siinäpä ne kaikki sitten olikin! Apua mikä urakka, tämän postauksen kirjoittamiseen ja kuvien muokkailuun on mennyt valehtelematta yli kaksi tuntia :D Lopuksi vielä perinteiset, eli kysyä saa jos joku erityisesti kiinnostaa ja meikkitoivomuksiakin otetaan vastaan, jos sellaisesta tykkäätte. Huulimeikkikokoelmaa on tulossa sitten myöhemmin.

Ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

15 kommenttia

  1. Täälläkin potuttaa, että blogger ei pelitä.. siis mitä hittoa, saako sokokselta make up storen tuotteita ? Miks en tiennyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin valitusta Googlelle menemään kun eivät saa hommaa toimimaan, toivottavasti kohta saataisiin taas Blogger kuntoon. Ainakin meidän Sokokselta saa, siellä on koko hyllyllinen MUSia ja verkkokaupastakin löytyy! :D

      Poista
    2. Jee hyvä sinä ! :D toivotaan että alkaisi pelittää. Täytyy ensi kerralla etsiä oikein ajatuksella kun sokokselle eksyn :D

      Poista
    3. Hehe (: Sinne vaan! Voi tosin käydä kukkaron päälle :D

      Poista
  2. Ooooh, olen kade sun essence-kokoelmasta! Niin paljon ihania juttuja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Essencekokoelma on kyllä tosiaan paisunut aika isoksi. Mutta mikäs siinä, ne on tosiaan ihania (:

      Poista
  3. Vau, aikamoinen kokoelma. Ihania värejä, itsekin pitäisi rohkeammin käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh (: Värit on kyllä meikäläisen juttu, nyt kun rupesin itsekkin katsomaan niin aika vähän tuossa on neutraaleja. Värikkäät vaan kiinnittää mielenkiinnon paremmin :D

      Poista
  4. Miulla toimii nyt ja näkee postaukset ilman, että tarvitsee kaikki blogit käydä läpi :D

    Siulla on kyllä mittava kokoelma, pitäisi ainakin löytyä väri joka tilanteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mullakin alkoi tänään toimia (: Haha, no kyllä näistä löytyy ihan joka sävyä varmasti mitä nyt sattuukin kaipaamaan :D Ei sillä, etteikö aina mahtuis lisää...

      Poista
  5. Iih, silmäkarkkia! Ihan kokoelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihanA. On se kyllä aikamoinen kokoelmakin.

      Poista
    2. Hahaha :D No kiitos! Kyllä näitä on keräiltykin.

      Poista