Kesäkuun Livbox

by - 12.6.14

Heippahei! Reissu on nyt ohi ja mukavaa oli, aika meni vähän liiankin nopeasti (: Tänä aikanahan ehtivät ilmestyä jo kuukauden Livboxit ja täytyy sanoa, että olisin varmaan hyppinyt seinille ellei äidille olisi boksia tullut hypisteltäväksi! Omani kävin hakemassa postista viimein tänään ja tässäpä painava sanaseni siitä.


Teemana oli kesään valmistautuminen, teemavärinä vaaleanvihreä ja tuotteita oli kuusi, joista puolet täysikokoisia ja toinen puoli ihan reiluja näytteitä.


Tuubeja/ihonhoitotuotteita tuli kolme kappaletta. Laastarimerkki Hansaplastin Anti Callus -jalkakuorinta on täysin uusi tuttavuus ja ihan jees, minulta onkin jalkakuorinta jo aika lopussa. Vaikuttaa ihan laadukkaalta ja toivon että auttaa pitämään tassuset kunnossa.

Nivean In-shower Body Milk kuivalle iholle oli boksin EIIIIIIIIH-tuote. Miksi hitossa aina näitä Nivean vartalovoiteita!? Saan näistä edelleenkin allergisen reaktion. Normaalin ihon versiotahan käytin vähän aikaa ja ihmettelin että miksi aina vaan kutittaa... Saatan kuitenkin testata tätä ihan pikkuisen ja jos taas iho reagoi, niin eikun vaan kiertoon. Pöh.

Neutrogenan Visibly Clear -kuorinta oli myös aika meh-tuote. Tämä on nyt sitten joku uutuus, joka ilmestyy kauppoihin laajemmin elokuussa. En ole kauhean innostunut naamakuorinnoista ja tällä hetkellä käytössä oleva Neutrogenan Blackhead Eliminating -sarjakin on ollut aika pettymys, joten mulkoilen tätä lähinnä epäluuloisesti. Vaan kyllähän tämmöisen pikku tuubin käyttelee, kunhan tosiaan tuo aiempi Neutrogena loppuu.


Välineisiin kuuluvia kamoja oli satsissa kaksi. Bic Soleil Bella -höylä tulee kyllä ihan käyttöön, höyliä nimittäin kuluu ihan huolella varsinkin kesäisin. Merkillä ei itselleni ole sinänsä mitään väliä ja usein tulee ostettua kaikkein halvinta, joten minulle tämäkin on jo vähän parempaa :D

Ecotoolsin pesukukka on myös vähän plääh. Minulla on jo yksi pesukukka suihkussa mutta ei sitä juurikaan tule käytettyä, olen liian laiska. Tätä voisi tosin käyttää myös kuivaharjaukseen, joten taidampa kokeilla sitten sitä.


Ja viimeisenä ainakin minusta boksin paras tuote, Rimmelin Apocalips -huulilakka sävyssä Out of This World. Äitini sai täsmälleen saman sävyn myöskin (: Kun näin tämän huulilakan boksissa, aloin pelätä ettei vaan omaan boksiini olisi sattunut jo omistamaani sävyä Apocaliptic, mutta onneksi ei. Tämä Out of This World ei kuitenkaan ihan oma lempparini ollut, olisin mielummin ottanut sen nudenvärisen tai karkkipinkin, mutta kyllähän tämäkin huulimeikkikokoelmaani täydentää.

Boksissa tuli mukana myös pari kuukautta Viaplayta ilmaiseksi, mutta en itse ole kauhean kiinnostunut sarjojen/leffojen tapittamisesta, joten saa nyt nähdä tuleeko käytettyä. Ehkä lunastan koodin vaan että voin katsoa esimerkiksi Monsterit Yliopiston, joka näytti listoilla keikkuvan :D

Yleisesti boksi ei ollut itselleni mikään huippu. Tuotteet olivat aika arkista peruskamaa eikä mikään oikein herättänyt riemunkiljahduksia, tietty meikkifanina tuo huulilakka oli tosi kiva, muttei mitenkään eeppinen. Alkaa vähän epäilyttää että onko tälle touko-heinäkuun jaksolle pakattu nyt jotain halvempia tuotteita sen huhtikuussa voimassa olleen äitienpäiväalennuskoodin takia :D Noh, seuraavaa boksia sitten odotellessa, heinäkuussa on odotettavissa luultavasti aurinkotuotteita? Tai sitten ei...

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Tämän kuun boksi oli aika plääh. Olen ajatellut lopettaa tilauksen heinäkuun jälkeen kun maksetut boksit ovat tulleet. Onhan niitä kiva aina saada kerran kuussa, mutta enenevässä määrin sisältö on ollut juuri tälläinen kuin tässä kuussa, eli käyttöön asti päätyy tuotteista yksi tai kaksi. Ei taida ihan olla hintansa väärti.

    Mikä se karkkipinkki Apocalips on? Itse sain Novan, eikä minulla ole sille mitään käyttöä. Siskokaan ei sitä halua, koska lykkäsin hänelle näitä jo kertaalleen yhden satsin. Et sinä haluaisi tätä Novaa? Mitä swatcheja katsoo, niin tämä olisi kyllä ihan sinun värisesi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi jos ei sinua enää nappaa. Heinäkuu taitaa olla tosiaan viimeinen noita "alebokseja", joten sitten kuitenkin elokuussa on taas superhyvä boksi tai jotain, mikäli mun teoria on oikeassa... :D Ymmärrän kyllä että alkaa pikkuhiljaa ketuttaa jos sisällöstä tosiaan tulee käyttöön se maks pari tuotetta. Itse kuitenkin rakastan tätä koko konseptia niin paljon, ettei tälläiset hutiboksit silloin tällöin jaksa hetkauttaa, kunhan ei nyt ihan vakituiseksi mene.

      Joo just Nova oli se karkkipinkki! En millään muistanut nimeä (: Kyllä voin vaihtaa mielelläni sen tuohon Out of This Worldiin jos haluat, en ole sitä edes avannut. Saattaapi nimittäin olla myös että jos äidillä ei tule tuota käytettyä niin tuo sävy päätyy minulle muutenkin. Laita vaikka sähköpostia ine_91@msn.com ja sovitaan yksityiskohdat!

      Poista
  2. Mä voin vaihtaa sun kanssa ton huulikiillon siihen nudeen jos haluat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! :D Tehdään vaan niin! Laitatko mulle meiliä osoitteeseen ine_91@msn.com niin sovitaan tarkemmin (:

      Poista
  3. Yhyy mä sain Novan kun oisin niiiin kovaa halunnu sen ihan nuden tai Lunan ;_________; pitää ostaa ite. höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ): Ymmärrän kyllä miltä susta tuntuu! Varsinkin Luna näyttää niiiiiin siistiltä kun swatcheja katselin! :D Mut eikös Novakin ole aika makea? Vähän tummaa smokyä ja karkkipinkkihuulet... :D

      Poista