Marraskuun loppuneet (+joulukalenterit + ostoksia)

by - 6.12.16

Hyvää itsenäisyyspäivää! En tiedä teistä, mutta meikällä on tänään jotenkin omituisen juhlava olo, vaikka kotona päivää vietetäänkin ihan sohvalla löhöämällä :D Muksuna itsenäisyyspäivä oli jotenkin sellainen joulunaloituspäivä, ensimmäinen juhlapäivä joulua kohti mentäessä. Jännää siis oli! Mutta joo, tänään tulin esittelemään jotain niinkin mielenkiintoista kuin marraskuun loppuneet tuotteet. Tuntui, että viime kuussa sai olla koko ajan heittämässä jotain roskiin ja kyllähän niitä sitten menikin, yhteensä 17 kpl eli enemmän kuin yksi joka toinen päivä.

Hiustuotteita meni ihan ylivoimaisesti eniten, mikä ei ole mikään ihme luonnonkiharalla, paksulla, karhealla ja kuivuuteen taipuvalla tukalla. Aivan jäätävät määrät tököttiä näihin täytyy laittaa, että saa hoidettua.


Avonin Daily Hair Refresher vadelman ja hibiskuksen tuoksuisena on second hand -tuote eli saatu kaverilta. Tätä oli tarkoitus käyttää freesaamaan hiuksia, mutta ei tämä mikään kuivashamppookaan ollut. Tuoksu oli ihan ok mutta niin pahuksen voimakas, että kylppäristä oli pakko poistua välittömästi jos ei halunnut tukehtua. Pahempi kuin mikään hiuslakka! Ei tehnyt kyllä fledalle juuri mitään, en ymmärtänyt tämän funktiota. Raikastaa pahanhajuiset hiukset? Ei ole kyllä mun ongelmana. Kuivashampoo on ehdottomasti parempi, never again.

Dermosilin Structure & Volume -hiuslakka oli ihan ok. Olen löytänyt uutta käyttöä hiuslakalle kiharoiden rutisteluun joten tämäkin Livboxista tullut näyte tuli käytettyä. Ei tosiaan yhtään hassumpi, piti hyvin ja lähti helposti. Mitäpä muuta hiuslakasta sanomaan.

L'anza Design Cream -muotoiluvoide oli myös second handia, liian tujua kaverille mutta vielä ei ole sellaista tököttiä löytynyt, joka olisi liikaa tälle pehkolle :D Paksua voidetta, jota käytin rutistelemaan kiharoita aamuisin ja hyvin toimi. Todella voimakas omenan tuoksu, kilpaili hajuveden kanssa, mikä on sinänsä plussa ja miinus. Kukapa ei haluaisi hyväntuoksuisia, kiiltäviä ja kosteutetun näköisiä hiuksia? Voisin ostaa uudelleen.

Biozellin Colour Mask sävyssä Raspberry on tullut hankittua kun mulla aikanaan oli pinkit hiukset. Käytin tämän nyt loppuun tämänhetkisille hiuksille, sillä latvat on värjätty fuksiansävyllä ja sitä sai tällä aika hyvin kirkastettua. Tavoitteena olisi punaiset hiukset, joten siirryn tästä nyt sitten ihan kirkkaanpunaiseen seuraavaksi. Tykkään kyllä Colour Maskeista, hyvää ja edullista tavaraa, toimii mulle. Ainoastaan vaan tyynyliinat on ihan värissä, mutta lähtee onneksi pesussa.

L'orealin Absolut Repair Cellular Cleansing Balm oli pesuvoide erittäin kuiville hiuksille. Tämä toimi samalla pesevänä tuotteena hieromalla päänahkaan että hoitavana, kun sen levitti pituuksiin. Mukana oli maitohappoa ja HYI SAAMARI mille tämä haisi! Ihan eltaantuneelle maitopurkille joka on maannut helteessä viikon! Siis kettujen kevät miten karseaa ja haju jäi vielä hiuksiin. Muuten hyvä tuote, joka kyllä pehmitti kuivat kiharat, mutta hajun takia ei enää koskaan. En ihmettele yhtään että on lopetettu tuote.

Bangerheadin Fresh Me Up! -kuivashampoota olen käyttänyt jo yhden ison pullon, nyt tuli käytettyä tämä toinen pieni ja vielä on viimeinen samanlainen käytössä. Ihan ok edelleen, mutta ei mitään niin ihmeellistä että ostaisin näitä lisää kunhan loppuvat.


Ihonhoitotuotteita! Lumenen Shimmering BB Body Lotion taitaa olla sellainen tuote, mikä jostain vaan ilmestyy mun kylppäriin joka kesä. Tämä kappale tuli Livboxista ja käytin kesällä paljaalle iholle tuomaan hehkua ja vähän väriä. Oli kuitenkin aika tahmaista tavaraa enkä ehtinyt yhdessä kesässä käyttää kaikkea. Lopetin tämän perus vartalovoiteena. En välttämättä jää ikävöimään.

LdB:n Give Me Strength -vartalovoide mangon, makean sitruksen ja mintun tuoksuisena oli ihan kiva alelaarilöytö. Suht kevyt voide että imeytyi nopeasti ja tuoksu oli oikeasti mukavan makea ja sitruksinen. Ei hassumpi, mutta tuskin ostan enää koska maailma vaan on pullollaan vartalovoiteita kokeiltavaksi.

Dermalogican Skin Renewal Booster tuli Livboxista ja käytin seerumin tapaan. Pullon kanssa sai tapella, jotenkin meni omituisesti tukkoon joka käytön jälkeen? Käytin lähes koko pullon tökkimällä sitä neulalla, kunnes lopussa tajusin että ravistamallahan se taas aukesi. Omituista silti. Ihan hyvää tavaraa siitä huolimatta, tuntui että esim. värivirheet yms epäpuhtauksien jälkeiset ongelmat hävisi todella nopeasti kun tätä käytti. Voisin ostaakkin ihan täysikokoisen joskus.


Meikkituotteita meni myös kolme. Essencen I <3 Extreme Crazy Volume Mascara oli aluksi tasoa no ei kyl, mutta muuttui pian ihan hyväksi ripsariksi. Tekee samaa kuin mulla muutkin Essencen maskarat eli varistelee alaluomelle, mutta kyllä tällä näyttävyyttä sai. En välttämättä ostaisi kuitenkaan uudelleen juuri tuon varisteluongelman takia, en halua työpäivän jälkeen näyttää siltä että zombi olisi noussut kuolleista.

Rikki meni myös Essencen poskipunasivellin jostain ystävänpäiväkokoelmasta pari vuotta sitten. Tykkäsin tästä kyllä joten saattoi olla että vähän surkuttelin perään, mutta mä jaksa mitään kolmen euron siveltimiä ruveta liimailemaan kasaan. Menköön.

Myöskin HG-tuotteeni Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion sävyssä Original loppui. Ostin tämän heti kun UD Suomeen tuli ja olen käyttänyt siitä asti, eli öö, reilun vuoden? Vielä vähän olisi tuubissa ollut, mutta ei pitänyt enää, joten roskiin vaan ja uusi tilalle. Tämä on ainoa, mikä pitää luomivärit yhtään kuosissa mun superrasvaisilla luomilla, joten hankin heti uuden. Jouduin välissä käyttämään Yves Rocherin pohjustajaa ja jo oli luomivärit rullalla parissa tunnissa. Tästä en luovu.


Kynsituotteita myöskin kolme, ihan perussettiä: Pirkan kynsilakanpoistoaine, Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine sekä Seche Vite pikakuivattava päälyslakka. Pyhä kolminaisuus, jota multa löytyy aina.


Ja vielä kaksi suihkutuotetta, RFSU:n sheivausgeeli on myös sellainen mitä tulee ostettua aina uudestaan, hyvää kamaa. Nimettömässä pikkupullossa oli vähän kaverilta saatua Lushin Snow Fairy -suihkugeeliä. Täytyy sanoa, että musta ei tullut kyllä fania. Jotenkin äklö tuoksu, joka jäi leijailemaan kylppäriin. Sori :(

Semmoisia! Loppuneiden vastapainoksi vielä kuvat uusista ostoksista ja joulukalenterista saaduista tuotteista!


Ostoksia ei nyt ihan hirveästi ole, kaikki rahat on menneet joululahjoihin. Rexonan suihkedödö Carlsonin alesta ja Lumenen ripsari oli eilinen Sokoksen joulukalenterituote eli puoleen hintaan sekin. Nyxin ihana huulisetti on myös Sokokselta haalittu, oikeastaan ihan vaan tuon keskimmäisen supererikoisen värin takia. Oranssi lähtee taas sitten Taikalle.


LookFantasticin kalenteri on ollut kyllä ihan täysin hintansa väärti. Niin ihania ja monipuolisia tuotteita! Ja paljon sellaisilta merkeiltäkin, joista en ole kuullutkaan. Erityisen ihastunut olen tuohon Sleep Plus -tyynysuihkeeseen, olen sitä pari iltaa testaillut ja ihan rakastunut :D Melkein täytyy täysikokoinen ostaa. Tuota Monuskinin tuotetta en kyllä ymmärrä, BB Cream Illuminating Primer? Onko se nyt BB vai primeri vai BB:n primeri? Täytyy tutkia asiaa, mutta jos joku tietää niin kertokaa. Hämmentävää.


BareMineralsin kalenteri on myös ihana näin meikkifanina. Niiiiiin supersuloisia minituotteita niinkuin tuo pienenpieni mininudepuna ja ripsari! Tykkäsin myös erityisesti flamingonpinkistä poskipunasta :D Mukana on myös heidän Mineral Veil -viimeistelypuuteria ja yksi luomivärisävy. Tosi jees.

Huh kun oli tuotetykitystä taas kerran! Viettäkää tästä kaupallisuudesta huolimatta oikein ihana ja rauhaisa vapaapäivä :D

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mitä jostain muualta luin, niin tuo BB Primer olisi väriltään valkoista :D Joten olettaisin, että BBn primeri :D

    VastaaPoista