Joulukuun vihoviimeinen Livbox (+ostoksia + joulukalenterit)

by - 17.12.16

Heipähei ja ihanaa talvista lauantaita! Rankka työputki on nyt ohi ja meikäläinen on jäänyt ansaitulle joululomalle :) Mikäpäs sen parempi hetki vilauttaa joulukuun Livboxia, joka nyt on samalla sitten ihan vihoviimeinen Livbox ikinä. Nimi muuttuu Bette Boxiksi ja ensi vuonna tulevat lootat ovat siis näitä Bettejä. Olen omani jo tilaillut, joten ihan jännää!



Tässä Livboxissa oli kyllä ihan rutkasti kamaa. Yhteensä seitsemän tuotetta, joista viisi täysikokoista, yksi matkakoko ja yksi näytepussukka. Lisäksi mukana tuli pieni pala tummaa suklaata, jonka hotkaisin jo ajat sitten. Joulukuun boksissa on yleensä tullut herkkuja mukana :D


Pesutuotteita tuli kolme. Nivean Caring Shower Silk Mousse on uutuustuote, jota olen kaupoissa nähnyt ja ihan mielenkiinnolla silmäillyt, mutta koska noita suihkugeelejä yms on nurkat pullollaan, olen jättänyt hankkimatta. Ihan mukavaa että nyt mullakin on pullo hyvällä omallatunnolla :D

Sitten on *huoh* hammastahnaa. Joku Jordan Clinic Total Protection. Annan tämän anteeksi vain koska apteekkitahna, joka on kerrankin käyttökelpoinen ainaisen valkaisevan sijaan. Mutta siis hammastahnaa, ei juma nyt taas kerran...

Ja koska nyt pidetään hygieniasta huolta, lootassa oli myös RFSU:n Intim Daily Wash. Mikäs siinä, kaipa tämänkin voi käyttöön ottaa.


Näiden krhm, mielenkiintoisten pesutuotteiden lisäksi tuli onneksi myös kolme meikkituotetta boksia tasapainottamaan. Lumenen Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn on aika arvokas tuote, kolmisenkymmentä euroa, joten tuskin olisi tullut itse ostettua koskaan. Olinkin tästä aika innoissani, sillä rakastan korostustuotteita :)

Sitten oli pari tuotetta aiemmin täysin tuntemattomalta merkiltä, Mannakadarilta. Mukana oli Bronzer & Highlighter -duo sekä Liplocked priming gloss stain eli huuliväri. Jälkimmäinen oli pitkäaikaistilaajien lahja. Tuosta kasvoduosta en oikein tiedä, näyttää nimittäin aikas tummalta tuo varjostussävy, mutta katsellaan. Huulivärin sävy Lucky on aika neutraali tumma pinkki, ihan käyttökelpoinen.


Ja vielä viimoinen tuote, Lumenen Lähde -geelinaamio. Näytepussi, joten tulee varmaan käytettyä tänä iltana saunan jälkeen. Ihan mielenkiinnolla testaan tätäkin :)

Näin on viimeinen Livbox ikinä koluttu läpi. Tiesittekö muuten, että minulle on tulleet kaikki boksit aivan ensimmäistä PR-näyteboksia lukuunottamatta? :D Mä vaan tykkään yllätysjutuista niin paljon! Hauska saada aina kaikkea jännää kerran kuussa, joten siksi en ole lootaa hylännyt laatuvaihteluidenkaan takia. Nyt perinne saa sitten jatkua Bette Boxien kanssa.

Ja joo, ostosteltua on taas tullut tässä viime aikoina :) Kosmetik4Lessiltä tuli paketti, lähinnä Essencen uusimman Glitter in the Airin takia tilailin, mutta pari muutakin tuotetta tuli matkaan.


Carlsonin alelaareja olen myös käynyt koluamassa ja sieltä on ihan mukavia juttuja löytynyt. Carlsonille on noussut myös Catricen ständi (!!!), jota kävin eilen vilkaisemassa mutta aika peruskauraa, yhden huulipunan kotiutin, ei vaan ollut mitään sykähdyttävää. Lisäksi löytyi joku uusi puuteripaperimerkki ja otin vihkosen testiin. En vaan tykkää Blotterazzista, oma T-alue rasvoittuu niin pahasti että kyllä sitä pitää puuteroida jatkuvasti. Oishan se helppoa, jos ei tartteisi näitäkään Helsingistä asti roudata.


Ja viimeisenä parit ostokset Sokokselta, Maybellinen ripsari ja Moroccanoilin shampoo+hoitoaine -pakkaus on olleet heidän joulukalenterituotteita, RealTechniquesin sivellinsetti olisi ollut alennuksessa tänään, mutta niitä oli eilen enää tuo yksi paketti jäljellä, joten otin sen joka tapauksessa :D


Tottakai myös joulukalenterit on tullut avattua tunnollisesti. LookFantasticin kalenteri on ollut nyt vähän tylsempi, paljon ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, ripsaria ja musta silmänrajauskynä. Kaikkea löytyy jo kasoittain varastoista :) Tosin tuosta Luna Foreo Playsta olin aiiiiiivan innoissani! Ihan huippua päästä testaamaan ja turkoosi värikin on ihan minua. Vähän kyllä harmittaa noin niinkun tuhlauksen ja luonnon kannalta tämmöiset ihan turhat kertakäyttö 100h ja roskiin -härpättimet, mutta niin.


BareMineralsin kalenterista myös erittäin vahvoja tuotteita, pari luomiväriä, heidän Mineral Veil -puuteri sekä jälleen söpöä minihuulipunaa ja ripsaria. Ainoa krääsä on avaimenperä, joka ei sekään nyt ihan mahdottoman ruma ole.


Tämän jättipostauksen myötä blogi jää joulutauolle :) Toivotankin kaikille siis jo ennakkoon aivan mahdottoman ihanaa, lämmintä ja rauhaisaa joulua! <3 Nähdään taas kunhan kinkut on syöty, konvehtirasiat tyhjinä ja arki alkaa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Nuo Catricen palleroiset kiinnostaa :D Jään odottelemaan tuomiota Essencen Glitter -kokoelmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on! :D Ehdin testata koko kokoelman ennen joulureissuun lähtöä.

      Poista