Marraskuun roskat

by - 1.12.15

Kas vain, vuoden pimein ja ankein kuukausi otti ja viimein loppui ja nyt on taas aika katsastaa, mitä jätettä jätti mennessään. Jos lokakuu oli käytettyjen tuotteiden osalta surkea, marraskuu oli suorastaan villi :D Kokonaista 16 loppuunkulutettua tuotetta! Kaikenlaista pikkusälää on kori pullollaan.



Ensimmäiseksi hiustuotteet, joita oli eniten. Meikän hiukset ovat olleet viime aikoina todella kuivassa kunnossa, vaikka mömmöillä on läträttykkin! TRESemmen Oil Elixir värjätyille hiuksille oli aivan liian kevyttä. Levitin öljyä todella runsaalla kädellä kuten meikällä on tapana ja silti hiukset olivat pörröiset noin vartin päästä. Ei enää tätä.

L'oreal Elvitalin Anti-Breakage -sarjan shampoo ja hoitosuihke on tarkoitettu hauraille ja katkeileville hiuksille, jollaiset meikän haivenet ei todellakaan ole. Olen käyttänyt näitä ihan vaan sen takia, että sattuu olemaan jättileka sarjan shampoota käytössä. Suihke oli ihan perus, mutta hoitoaine ihan liian ohutta. Ei huonoja tuotteita suoralta kädeltä, mutta ei vaan sovi minulle.

Bonacuren Oil Miracle -sarjan kuivaöljysuihke paksuille hiuksille on HG-tuote, josta on jauhettu jo monta kertaa :D Täytyykin mennä ostamaan uusi. Saman sarjan hiusnaamio tuoksui hyvältä ja oli ihanan luksuksentuntuinen, mutta vaikutukset hiuksiin jäivät aika minimaalisiksi. En ostaisi enää.

Memeboxista tullut RiRen Hot Speed Manicure oli jonkinlainen hiusaine, jonka piti siloittaa yms yms perushuttua. Kauhean hajuinen, ihan tulee makeutettu pyykinpesuaine mieleen, ohutta eikä tehnyt hiuksille muutamalla käyttökerralla mitään. Ei näköjään sovi korealaisten hiustuotteet meikälle.


Perinteisistä hiustuoteavautumisista sitten eteenpäin meikkituotteisiin, joita loppui kunnioitettavat viisi kappaletta! Tosin kaksi näistä oikeasti loppui ja kolme on muuten vaan käyttökelvottomia... Kuten vaikkapa Cailap by Mariela Sarkima -meikkisieni, joka on ollut niin kovalla käytöllä että kellastunut ja ruvennut hapertumaan. Saman hapertumiskohtalon ovat kokeneet myös We Care Iconin luomiväriaplikaattori (joka on muuten oikein hyvä, jos tykkää jämäkämmistä aplikaattoreista) sekä ihan lemppari meikkivoidesivellin Essencen Bloom Me Up! -kokoelmasta. Onneksi vastaavanlaisia on Iberolla myynnissä, aion hankkia uuden. Tietyt peiteaineet levittyivät nätisti vain ja ainoastaan tällä siveltimellä.

Essencen All About Matt -kivipuuteri on monen suosikki ja tykkäsin siitä itsekkin. Rasvoittuvalla iholla teki kyllä kauniin mattapinnan, mutta kesto ei ollut ihan parhaasta päästä, kun taas ihoni normiosuuksilla pysyi oikein hyvin. Voisin ostaa kyllä uudelleenkin.

Ja sitten vielä Lumenen Blueberry Wild Volume -ripsari. Tästä ei kyllä todellakaan mitään lempparia tullut, niin mitäänsanomaton etten keksi edes kirjoitettavaa :D En osta enää.


Rasvoja loppui kolme. Viimeinenkin Memeboxista tulleista Dermaliftin Insiderm Aqua Rich Creameista loppui. Tykkäsin kyllä näistä, kivan kevyitä, sinisen värisiä ja raikkaita. Ei kuitenkaan ohuutensa takia ihan kuivaihoisimmille.

The Body Shopin Born Lippy Passionberryn makuisena oli tuote, jota VIHASIN syvästi. Aivan kauhea. Huulikiilloksi tästä ei ollut ja huulirasvana inhottavan tahmea, kosteutti huonosti ja koko naama oli violettina kun tätä lisäsi, valui nimittäin joka paikkaan. Huulirasvan käyttö jäi tämän takia minimiin, josta tuloksena mukavia haavoja yms. Käytin hampaita kiristellen pois mutta loput annoin kaverille. Hyi helkkari mitä tavaraa.

Bernard Cassieren minttu-sitruuna mattafluidi (kuten Livboxissa ilmaistiin) oli ihan jees, mukavan tuoksuista mutta aika kevyttä. Olisi toiminut varmasti paremmin kesäaikaan. Ei nyt kuitenkaan niin säväyttävä tuote, että hankkisin täysikokoisen.


Muussa ihonhoidossa meni sitten taas yksi paketti Garnierin misellimeikinpoistoliinoja herkälle iholle sekä jo toinen näytepakkaus Livboxista tullutta Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintaa. On muuten ihan käypää kamaa, tuoksuu kivalta ja kuorii hyvin. Jos ei olisi niin hintavaa, niin saattaisin täysikokoisen ostaakkin.


Ja kynsipuolella sitten yksi HG elikkäs Pirkan kynsilakanpoistoaine, jota käytän glitterlakkoihin yms tujumpaa poistoa vaativiin lakkauksiin. Essencen Studio Nails Anti-split Nail Sealer oli vähän paksuuntunutta jo ostohetkellä ja meni käyttökelvottomaksi puolessavälissä pulloa. Ihan perus aluslakkaa, en mitään liuskoittumisenesto-ominaisuuksia huomannut sen kummoisemmin.

Että näin :) Seuraavaksi aion vilauttaa teille vielä paria ihanaa postintuomaa juttua sekä spoilata, mitä tuli Yves Rocherin joulukalenterin luukusta nro 1. Valitettavasti meikän Kicks-joulukalenteri on vielä matkalla mutta saapahan sitten availla takautuvasti luukkuja. Mutta iiks, tilasin Escentualista kaksi suloistakin suloisempaa meikkipalettia, saanko esitellä Pupacatit 4 ja 3!!


Iiiiik, varsinkin tuo pallon muotoinen on niiiin syötävän söpö <3 Eihän tälläisiä voinut jättää kauppaan. Miinusta siitä, että sisällä on mm. huulikiiltoja ilman minkäänlaista suojaa roskaantumassa, mutta täytyy katsoa miten niiden kanssa selviäisi. Molemmissa on aika neutraali värivalikoima, eli sopii kyllä jokaisen makuun. Oiva lahjaidea, vink vink.

Ja sieltä joulukalenterista tuli tällä kertaa kynsilakka sävyssä Anthracite Perle elikkäs lilaan vivahtava tummanharmaa, jossa vähän hohtoa vaaleanpunaiseen ja vihreään. Kauniimpi livenä kuin kuvissa ja todella hyvälaatuinen, yksi kerros riittää :) Kuva napattu Yves Rocherin omilta sivuilta.


Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Minusta tuo Dermalogican kuorinta ei tuoksunut juuri miltään, ehkä vähän riisihiutaleille tai kuivalle riisille :D YR:n kynsilakat kyllä yllätti laadullaan. Sävytkin on tosi kivoja ja niitä on MONTA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no joo! Semmonen riisintuoksu minusta siinä märässä massassa oli, jotenkin ruokaisa... :DD Ja joo, mä tykkäsin tuosta lakasta! En ookkaan näitä YR:n uusia ostanut, mutta pitänee tutustua.

      Poista