e.l.f. Matte Lip Color: Tea Rose

by - 25.7.15

Heippodei! Tänään esittelen lukijan pyynnöstä vähän enemmän e.l.f.in mattahuulikynää sävyssä Tea Rose. Olen ehtinyt tätä jo pikkuisen käyttää ja huomioita tehdä, joten pystyn kynää arvioimaankin. e.l.f.in brittiläinen verkkokauppa kaatui keväällä, mutta ovat kuulemma luomassa jo uutta. Merkkiä saa kuitenkin Suomestakin ilmeisesti valikoiduista apteekeista, Joensuussa tätä löytyy Joensuun Uudesta Apteekista torin laidalta Ison Myyn vierestä, mistä omanikin kävin hakemassa. Myös Yliopistonverkkoapteekki myy e.l.f.iä netissä. Suomi-lisäähän hinnoissa tietysti vähän on, mutta itse ainakin käyn mielelläni hipelöimässä tuotteita ihan noin fyysisesti.



Matte Lip Color on nimensä mukaisesti mattaisen lopputuloksen tekevä huulikynä. Tämä on mekaaninen, eli päästä pyörittämällä saa lisää väriä kynästä esiin. Pää on suht pieni mutta pullea, saa aikas tarkat rajat! Pakkauksessa luvataan rikasta pigmenttiä, helppoa levittyvyyttä ja pitkäkestoisuutta. Lisäksi löytyy A, C ja E -vitamiineja kosteuttamaan huulia.



Sävy Tea Rose näyttää pakkauksessa likaiselta vanhalta roosalta, mutta on huulilla aika lailla ruskeahko my lips but better -sävy. Todella hyvä pigmentti ja levittyy kermaisesti kuten lupaakin! Tämän alle ei kannata huulirasvaa laittaa jos haluaa maksimoida mattaisen pinnan, mutta rusinahuulia tällä ei ilmankaan saa. Ihan täydellisen mataksi lopputulos ei kuivu, pientä kiiltoa on havaittavissa, mutta ei hälyttävästi. Sanoisin tätä mukavuusmataksi, tarpeeksi kosteutusta että liukuu huulilla eikä kuivata :D Valitettavasti kaikkein kuivahuulisimmat (kuten minä) päätyvät luultavasti nuoleskelemaan huulia, koska kosteutustehot eivät ainakaan itselleni ole riittävät. Maistuu muuten makealta!




Sävy on todella kiva ja sopii mielestäni monenlaiseen meikkiin ja monelle eri ihonsävylle. Testasin kestävyyttä juomalla lasista ja hitusen jäi reunaan kiinni, todella vähän moniin muihin huulimeikkeihin verrattuna eikä huulet näyttäneet ollenkaan kuluneilta. Rajauskynää en itse käytellyt, koska niin neutraali sävy ja laiskuus. Toki jos haluaa ihan supertarkat rajat, voipi sitäkin sitten huulille vilauttaa. Meikin pääpaino oli pinkeissä silmissä, mutta sen takia tämä neutraali näyttikin sitten niin hyvältä.

Summa summarum, oikein käypä tuote 6,50e (suomi)hinnalla! Luulen, että näitä tulee ostettua vielä lisää, ennenkuin mattatrendi ehtii hiipua :D En muista yhtään minkälaisia sävyjä tuolla apteekissa oli myynnissä, mutta joku vähän värikkäämpi olisi kiva seuraavaksi. Tai ihan perussävyinen nude. Tai no joo, oikeastaan ihan mikä vaan. Suosittelen lämpimästi!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

5 kommenttia

  1. Kiitos postauksesta! Oon himoinnu mattapunia jo pitkää ja tää näytti tosi hyvän väriselle. Pitää alkaa ettimään näitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikä oo todellakaan hinnalla pilattu! :) Sääli kun e.l.f.ille ei löydy mitään suomenkielistä jälleenmyyjälistaa, mutta onnea etsintöihin!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Carpelan cosmetics finland on e.l.f.in jälleenmyyjä täällä Suomessa :)
    Sävy näyttää tosi kivalta, itselläni on samainen kynä mutta korallinvärisenä. Tykkäilen koostumuksesta joten voisi olla että sävyn puolesta tykkäilisin tästä enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, Carpelan lukee noissa suomituotteissa tarrassa :D Ooooh, koralli! Minä taas voisin ehkä sille lämmetä vielä enemmän, voipi olla että käyn katsomassa löytyykö tuolta apteekista sellaista. Mutta onhan tämä Tea Rose nätti ja varsinkin kun syksykin on väistämättä tulossa :)

      Poista