Paese -poskipuna sävy 45 ja viikon miniostokset

by - 4.8.14

Tänään esittelyssä on yksi vähän harvinaisempaa merkkiä oleva söötti, luonnollinen poskari. Paese on meikkimerkki Yhdistyneistä Arabiemiraateista ja Euroopan toimintaa johdetaan Puolasta käsin, eli todella eksoottista tavaraa! Itsehän en ollut ennen koko merkistä kuullutkaan (eikä mikään ihme), mutta Livboxista on ilmestynyt jo kaksi Paesen tuotetta ja kokemukset ovat olleet hyviä.



Poskipunalla ei ole mitään nimeä, buu. Nämä sisältävät arganöljyä eli jotain ihoa hoitavia ominaisuuksia pitäisi olla, mutta ei tästä nyt oikeasti mitään sellaista saa irti. Miten voisikaan, jos poskari ei edes ole suorassa kosketuksissa ihoon kun meikkipohja on välissä? Siinä mielessä taitaa olla vähän turha ominaisuus, jolla halutaan vaan olla öljymuodissa mukana ja vaikuttaa mahdollisimman innovatiiviselta. Höhö.


Sävy on söötti koralli melko näkyvällä kultaisella shimmerillä. Tässä ei pigmentti ole mitenkään maata mullistava, joten sutiin saa ottaa ihan reilusti tavaraa ja silti saa melko luonnollisen ilmeen. Itse tykkään vähän voimakkaammista poskareista koska olen normaalisti niin kalpea, mutta ihan hyvältä tämä kuitenkin naamassa näytti. Shimmeriä ei tarvitse säikähtää, koska se muuttuu iholla pelkäksi vaimeaksi kultaiseksi hehkuksi.


Voisin sanoa, että tämä on aika tälläinen perusperus lämpimänsävyinen aloittelija/nudelookposkari, jonka voisi ihan huoletta antaa myös meikkausta aloittelevalle nuorelle neitokaiselle. Paesen hintataso ei tietääkseni ole kovin korkea, joten siinä mielessä oikein hyvä hinta/laatusuhde. Merkkiä myyvät Suomessa lähinnä pienemmät putiikit, joista ainakin voin mainita Face Helsingin. Googlettamalla löytää lisää. Toivottavasti tulevaisuudessa jokin isompikin firma ottaisi nämä hyllyilleen, että pääsisi oikein kunnolla tutustumaan valikoimaan!


Ja sitten ne luvatut miniostokset. Ostoksia ei nyt ihan kauheasti rahatilanteen takia kerry, mutta hiustuotteita loppui niin urakalla viime kuussa että pari juttua oli pakko ostaa: uusi hoitosuihke ja hoitoaine. Olen vähän kyllästynyt markettituotteisiin haastavan hiuslaatuni kanssa, joten halusin vähän jotain parempaa. Pörröiset ja karheat hiukseni kaipaavat usein lisäkiiltoa joten siksi hoitosuihkeeksi Aussien Miracle Recharge Shine ja samasta syystä kosteutta tuomaan Four Reasonsin Moisture Conditioner. Pinkki putkilo on tietysti Maybellinen hypetettyjä Baby Lipsejä, testissä sävy Pink Punch.

Semmoista tänään täällä (: Toivottavasti teilläkin on kiva päivä!

You May Also Like

0 kommenttia