Viikon 20 ostokset

by - 18.5.14

Vaihteeksi on sitten tullut tällä viikolla sen verran ostoksia, että kehtaa oman postauksen tehdä :D Nämä kaikki on kylläkin ostettu tänään ja eilen, mutta silti.


Luomivärejä ja tarvehankintoja, joo-o, ihan peruskauraa näyttää olevan.


Sheivausvaahtoni otti ja loppui ja uusimmassa Costumessa joku mainitsi Pirkalla olevan ihan ok tuote, joten päätin ottaa tämän persikantuoksuisen yksilön sitten testiin. Toinen sheivaustuote on Quick Fix -sheivausvaahto, jonka näin Siamese Lipstick -blogissa. Tämän idea on tosi kätsä, eli tällä voi ajella karvat ilman vettä. Aivan loistava tuote niihin hetkiin kun pitäisi lähteä johonkin ja ilokseen huomaa, että edellisiltana on unohtanut kainaloiden sheivauksen :D Hintaa tällä taisi olla Anttilassa vajaat seitsemän euroa.

Ihoni on vahvasti punapohjainen ja rusketun hädin tuskin ollenkaan, mutta olen erittäin herkkä palamaan ja siitä syystä tarvitsen aina aurinkosuojaa kun astun ulos aurinkoon. Olen monena vuonna suosinut erilaisia spray-mallisia suojia ja niin tälläkin kertaa. Tämä Garnier Ambre Solaire Dry Mist SPF 20 on uusi innovaatio, jonka ei pitäisi tuntua rasvaiselta eikä tahmaiselta, jee! Innolla otan tämän täksi kesäksi kumppanikseni. Tätä on saatavilla myös SPF 15 ja 30 -vahvuisina, mutta kyllä tämä 20 taitaa sellaiseen perus-ulkonaoleiluun olla ihan okei. Hinta Anttilassa 13 euroa.


Ja sitten niihin luomiväreihin. Seppälästä saa nyt näitä Golden Rosen monoja poistohintaan euron kappale, joten hain kaikki sävyt mitä en vielä omistanut. Oikealta vasemmalle 110, 129, 113 ja 111, aika sinisiä sävyjä poislukien tuo metsänvihreä. Ihan kivoja perusnappeja (:

Semmoisia. Aurinkoista illanjatkoa!


You May Also Like

2 kommenttia