Vihoviimeinen Memebox (!) sekä uutukaisia

by - 19.12.15

Heipähei ja mahtavaa lauantaita! Meikäläisellä alkoi eilen joululoma, jotan kyllä nyt kelpaa kirjoitella :D Ajattelin nyt sitten joulun kunniaksi esitellä ihan vihoviimeisen Memeboxin viimeinkin sekä samalla myös joulukalenterista tulleita sekä muita kokoelmiini saapuneita tuotteita. No mutta hei, se Memebox! Teemana oli ystävänpäivän Candy for Me elikkäs herkkuja itselle vastapainoksi sille aiemmalle boksille, josta oli tarkoitus jakaa kavereille. Ja joo, kyllähän tämä mielenkiintoista tavaraa sisältää!


Boksissa viisi tuotetta, kaikki täysikokoisia. Teema keskittyy erityisesti itsensä hemmotteluun.


Ensimmäisenä Shara Sharan Berry Berry Cleansing Sherbet elikkäs puhdistussorbet :D Mitähän ihmettä sekin on!? Tämä on siis tarkoitettu puhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen elikkäs tällä pestään meikit pois, käytetään kuivalle iholle. Hitsi miten jännä ja marjantuoksu kuulostaa herkulliselta, voiskohan naaman puhdistus olla tämän kanssa jopa ihan kivaakin...?


No entäs tämä seuraava sitten? Elizaveccan Aqua Rising Steam Filler Moisture Cream elikkäs naamavoide, mutta ihanalla vaahtokarkkikoostumuksella. Tai niin ainakin luvataan, en itse ole vielä pakkausta avannut. Kuulostaa suorastaan syötävän lutuiselta. Tätäkin odotan kovasti pääseväni käyttämään.


Sitten tulee todellisia hemmottelutuotteita, kasvonaamioita. Boksista sai kokonaista kolme kappaletta Rappolin Nutritious Bio Ampoule -naamioita. Yksi pakkaus sisältää siis yhden kangasnaamion ja granaattiomenalla tätä kovasti mainostetaan. Kylläpäs tuntuu luksukselta.


Toinen kasvonaamiosetti on Lassie'elin Kiwi Brightening Yogurt Massage Maskeja x4. Jugurttinaamiot ovat aasiassa kovaa huutoa ja kiivikin on siellä suositumpi maku esim. karkeissa kuin meillä. Allergikoille en suosittelisi, mutta itse kyllä käytän onnellisena :3


Ja viimeisenä herkkupala, Etude Sweetin Recipe Candy Stick sävyssä Oh! Orange Candy. Muita vaihtoehtoja olisivat olleet pinkki Seedless Strawberry Candy sekä keltainen (?) Sour Lemon Candy. Ihan perus huulikiiltokyniä siis ovat :) Keltaisesta en tiedä miltä olisi näyttänyt, mutta aika hentoinen tuo sävy. Ehkä enemmän kesämeikkiin.

Tämä oli minusta paljon parempi boksi, kuin se kavereille annettava :D Ehkä parempi niin, ovat ilmeisesti ajatelleet sen siten, että itselle jää kivoimmat hemmottelukamat... Kaikki näistä tulee ihan satavarmasti käyttöön!

Katsotaan sitten vielä ne ostokset :) Tämmöisiä juttuja on tullut Kicksin kalenterista taas tähän asti:


Ignoratkaa tuo fudge-naamio, on näköjään tullut vahingossa taas mukaan :D Lila pullo on jonkinlaista föönaustavaraa, menee kiertoon koska en juuri hiuksiani föönaile. Samoin kauas pois lähtee pieni musta tuubi Kicksin omaa silmämeikinpohjustajaa, surkeampaa tavaraa en ole koskaan kokeillut. Pieni rollerball Thomas Sabon Charm Rose -tuoksua sekä Kicksin voidemainen luomiväri olivat ihan kivoja juttuja.


Yves Rocherin kalenterissa on tullut myös paljon jännyyksiä, Hassunnäköinen pullo on huuhteluviinietikkaa hiuksille! Mitä ihmettä :D Mutta pakkauksessa luvataan sileitä hiuksia, pakko kai se on ainakin kokeilla. Lisäksi on suihkugeeliä, silmämeikinpohjustajaa, pigmenttijauhetta sekä top coat silmämeikille, jolla saa metallisen lopputuloksen kuulemma. Sitä nyt ainakin on ihan PAKKO testata, toivottavasti on hyvä.


Muita juttuja sitten. Taikalta tuli jälleen pakettia ja pääosassa loistaa neidin mulle Tukholmasta raahaama Too Facedin joulusetti, Le Grand Palais <333 Sisältää siis meikkipaletin, ripsarin, Melted-huulipunan ja Shadow Insurance -luomivärinpohjustajan. Aaaaaa, niin ihana etten kestä!


Ostin myös vähän käytettynä Joy to the Girls -paletin, sekin männävuosien joulutuote.


Ja tulihan sieltä paljon muutakin kivaa, kuten vaikkapa muutama tuote H&M:n uudistuneesta meikkilinjasta johon en ole päässyt itse vielä hampaitani iskemään <3 Miljoona kiitosta vielä, nää on mahtavia!


Beautybaylle tein myös pikku tilauksen tässä joulun alla, vähän lahjoja itselleni. Paletti on Too Facedin rakkausteemainen luomiväripaletti joka on aivan hävyttömän söötti ja Artdecot taas ovat talvikokoelmasta poskipuna ja korostusväri, en vaan voi vastustaa mitään missä on lumihiutaleita!


Ja viimeisenä vielä viimeisin villitykseni, irtoripset. Kokeilin tosiaan niitä viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa ikinä, sillä olen tähän mennessä pelännyt kaikenlaisia allergia- tai iho-oireita niistä, mutta ei tullut yhtään mitään haittavaikutuksia! Olen niin onnellinen ja tästä lähtee sitten ripsekäs urani... Hain Anttilasta hätävaraksi Kissin ripsiliimaa (koska Joensuusta ei mitään parempaakaan saa) ja Sokoksella oli myynnissä kolmen kappaleen setti Eyluren ripsiä, eiköhän noista ole iloa hetkeksi.

Näillä puheilla blogi jää joulutauolle, joten toivotan perinteiseen tapaan Suorastaan mahtavaa joulua 2015! Syökää paljon suklaateja ja nauttikaa olostanne :) Ja tuokoon joulupukki kaikille mahtavia kosmetiikkalahjoja! Aamen. Nähdään taas joulun jälkeen!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Tuo MeMe oli kyllä hyvä! Itsekin sen tilasin silloin. Sorbetin käytin jo loppuun, koska halusin siitä vain eroon :'D Miun mielestä sitä sai aika pitkään pestä pois, kasvoharjan jälkeen lähti nopeammin, kun suurin osa tarttui siihen harjaan.

    Kiivi-naamio oli aika valuvaista sorttia, mutta tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no voi harmi jos se sorbetti onkin tollasta :D Kuulosti vaan niin kivalta. Saa nyt sitten nähä miten mun iholla käyttäytyy. Täytyy sit tota naamiotakin vähän varoa, kiitti vaan vinkistä :D

      Poista
  2. Kiva toi boxi ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
  3. Yves huuhteluetikka tekee sileät hiukset ja se tuoksuu niin hyvälle, joten olen tykännyt tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kokeillu nyt muutaman kerran ja tuoksuu tosiaan ihanalle, mutta ei vaan mun hiuksia silota yhtään :D En tiiä käytänkö sitä väärin vai onko se vaan taas kerran mun hiuslaatu, joka on ihan ylivoimainen.

      Poista
  4. Toi huuhteluetikka tosiaan on hyvää! Mut ihan paska se suutinsysteemi ja kuluu supernopsaa, plöö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jooooo! :D Mä en oikein tiiä kumpi on fiksumpaa, kaataa sitä siitä pullosta suoraan päähän vai eka käteen. Ja kuluu tosiaan joo, oon käyttäny ehkä kolmesti ja varmaan neljäsosa jo menny. Totahan sais olla kunnon megaleka jos jatkuvasti käyttäis.

      Poista