Paljon parjattu joulukuun Livbox (ja joulukalentereiden sisältöä)

by - 13.12.15

No Livbox-aikahan se taas on ja tässä kuussa boksi onkin saanut osakseen melko paljon kritiikkiä, mikäli olette yhtään Livboxin fb-sivuja tai muita kosmetiikkablogeja seurannut. Ajattelin nyt kuitenkin tuoda jälleen oman lusikkani soppaan ja antaa painavan tuomioni kyseisestä boksista.


Kaiken kaikkiaan kahdeksan tuotetta. kolme täysikokoista, kolme näytettä, yksi näytteitä sisältävä meikkipussi sekä hiusvalkki. Lisäksi ruutu+ -kuponki sekä pieni levy raakasuklaata, jonka nommasin huiviin jo heti kättelyssä.


Aloitetaan ensin vaikka ihonhoidosta, joita kaksi kappaletta. Natusanin 24h Moisture -käsivoide ei kyllä ihan hirveästi aiheuttanut riemunkiljahduksia, koska Natusan nyt vaan on merkkinä aivan mielenkiinnoton. Tämä on merkattu best seller -lätkällä ja varmaan sitä onkin, koska onhan tämä ilmeisesti jo pitkään ollut markkinoilla. Käytän kyllä, mutta tylsyyksien tylsyys.

Etre Bellen Hyaluronic QuickliftTM Day & Night -seerumi on kyllä minituubeista minein :D Lupaa kosteutusta ties millä innovatiivisilla kolmitehotekniikoilla ja Quicklift-ainesosilla, täytyypä testata! Olen tyytyväinen, ettei omassa boksissani ollut vaihtoehtona ollutta anti-age-tuotetta.


Hygieniajuttuja pari, Palmoliven Aroma Sensations Feel Glamorous -suihkusaippua on kyllä söpössä pikku pakkauksessa ja ihanan vaaleanpunaista, mutta eikö 3,20e maksavaa tuotetta olisi voinut täysikokoisena laittaa... No ei sillä, tämä oli ihan kiva!

Colgaten MaxWhite One -hammastahna on kyllä saamarinmoinen pohjanoteeraus. Näitä helkkarin hammastahnoja ei saisi tulla boksissa ollenkaan, ihan roskaa. Hammastahna ei ilahduta ketään (!) enkä koe sitä kosmetiikaksi, vaikka kuinka olisi valkaisevaa. Kukaan ei tule koskaan sanomaan, että oi vitsi miten mielenkiintoinen hammastahna, odotan innolla että pääsen testaamaan ja bloggaamaan tästä :))))) Näistä alkaa ketutuskäyrä vaan nousta.


Hiustuotteita myös kaksi, Cutrinin Bio+ Clear -shampoo on ollut monien inhokkituotelistalla tuon hammastahnan lisäksi. Itseäni ei haittaa, koska jostain syystä päänahkani on ottanut jostain nokkiinsa ja hankkiutunut ongelmiin, Käytän tämmöisen pikkutuubin ihan mielelläni, jos vaikka auttaisi vähän tilannetta. Hiusvalkki on ihan jees muuten, mutta omistan jo samankokoisen vaikkakin blondissa värissä. Ehkä tälle ruskealle on enemmän käyttöä, mutta nutturoita tulee tehtyä enemmän kesällä.


Sitten on omasta mielestäni boksin ehkä kivoin tuote, Laveran huulikiilto. Tässä on söpö vaaleanpunainen väri, otan mielelläni käyttöön. En ole Laveran huulimeikkejä ikinä ennen kokeillutkaan, joten siitäkin syystä ihan mielenkiintoista.


Ja viimeisenä pitkäaikaistilaajien lahja, meikkipussi jonka sisällä Philosophyn näytteitä. Minä tykkäsin tästä lahjuksesta, meikkipusseja nyt tarvitsee aina ja Philosophy vaan on mielenkiintoinen merkki!

Minusta koko boksi oli täysin kaksijakoinen. Natusanin käsivoide ja hammastahna kuuluvat siihen lähimarkettikategoriaan, joka ei kiinnosta sitten tippaakaan. Toisaalta taas huulikiilto ja meikkipussukka olivat ihan huippujuttuja, joista tykkäsin. Täytyy kuitenkin myöntää, että joulukuun boksiksi pieni pettymys, ovat aiempina vuosina olleet kuitenkin parempia.


Ja hei, tässä vielä joulukalenterista tulleita! Kuvasta puuttuu Yves Rocherin pinkki kynsilakka, joka tuli luukusta eilen ja jolla olen jo kynnet lakannut. Tänään tuli sitten puhdistusgeeli, näyttää ihan hyvältä tavaralta. Kicksin kalenterista tuli käsivoidetta ja ihana toffeentuoksuinen lämmittävä ja syväpuhdistava naamio <3 Mitä hemmottelua.



Lasketaanko tämä Sokoksen kauneusjoulukalenterissa lauantaina tarjouksessa ollut We Care Iconin tiikeriteemainen partypaletti joulukalenterituotteeksi? :D Omistan jo nudetiikerin ja kävin hakemassa tämän partyversion sitten pois myös. Kauniita hohtavia sävyjä ja jokerikorttina viininpunainen nappi. On kiva!

Enää viimeinen työviikko ennen joululomaa <3 Kyllä kelpaa!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Joo toi livbox oli kyl tosi tylsä. Joutuu varmaan pitään jonku ihanan 2 yön hemmottelun hotlassa pettymyksen poistamiseen.

    VastaaPoista
  2. Wuuut? Miulla on tuo Party-paletti menny ihan ohi! Huomasin sen kyllä joulukaltsussa, mutta jotenkin luulin, että se on se normi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en mäkään ollut tosta mitään kuullut mutku siinä muistaakseni sanottiin että nude ja party niin sit tajusin et niitähän on ilmeisesti kaks :D Tosi vähän löyty mitään tietoa googlettamallakaan, mut Sokoksen verkkokaupassa sitä kans oli.

      Poista