Essence All That Greys (ja ostoksia, joulukalentereiden sisältöä yms)

by - 11.12.15

Jihuu, taas on Essencen kokoelma-aika! All That Greys on nimensä mukaisesti 20-luvusta ja harmaista sävyistä inspiraationsa ammentanut setti, Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, kaksi smoky eye -kynää, paketillinen irtoripsiä, kaksi huulikiiltoa, irtopuuteri kasvoille ja vartalolle, viisi kynsilakkaa, kynsitarroja sekä hiuspanta. Jätin väliin mustan silmämeikkikynän, ripset sekä hiuspannan.




Luomiväripaletti on ulkoasultaan minusta aikas kiva, poikkeaa paljon essencen normaaleista, läpinäkyvistä muovihässäköistä. Sävyjä paletissa on seitsemän, kolme vaaleanpunaista ja neljä eri harmaata. Pakkauksessa on ohjeet miten näillä tehdään meikki, eli vaaleaa sävyä koko silmälle, keskitummaa luomivakoon ja tumminta ulkonurkkaan ja alaripsirajaan. Valitettavasti sävyt ovat todella vaaleita ja haaleita paria oikeanpuolimmaisinta lukuunottamatta, joten kontrastia ei synny juuri nimeksikään. Muuten ovat aika tuttua essence-laatua, ei mitään ihmeellistä sanottavaa.



Smoky eye -kynä oli sitten jännä tuttavuus, siinä on tuommoinen pehmeä tyynypää, joita on nähty esimerkiksi muistaakseni L'orealilla? Tämä sopii kuulemma luomiväriksi tai rajaukseen, mutta kuten voitte arvata, voi rajaus olla hivenen hankalaa tuolla töpsöttimellä. Ei mitään hajua miten tuo kynä toimii ja mistä väri tulee, mutta pahuksen murenevaa ja pölyistä se on. Tämä harmaa on ehkä enemmänkin taupe, aikas vaalea sekin. Ei paha, ihan hauska tuote!



Huulikiillot ovat sitten kokoelman ihan ehdoton huippu. IHANA valkosuklaan tuoksu ja loistava pigmentti noin niinkuin kiilloksi. Tuntuvat lisäksi mukavalta huulilla eivätkä ole tippaakaan tahmaisia. Värisävyjä on valittavaksi kaksi, rohkeammille ja juhlatunnelmissa oleville tyylikäs burgundi ja sitten taas nuden ja neutraalimpien sävyjen ystäville söötti vaaleanpunaiseen menevä väri. Näitä voin suositella!


Ja viimeisenä tämä puuteri, josta ei ole oikeasti mitään sanottavaa. Täysin mitäänsanomaton naamalla, ei tainnut oikein tuoda juuri mitään hohtoakaan. Ei matannut, ehkä korkeintaan naama muuttui oranssimmaksi? Lisäksi pakkaus on huono, tuo kansi menee todella hankalasti paikalleen, jos ollenkaan. Ihankuin kansi ja pakkaus olisivat vähän eri paria. Plääh.






Meikkiin olen käyttänyt luomiväripalettia essencen ohjeiden mukaan, smoky eye -kynää rajauksiin sekä vaaleampaa huulikiiltoa. Aikas väritön naama, mutta talvinen fiilis. Nämä vaaleat huulisävyt vaan jotenkin niin hyvin sopii meikälle! Ja joo, hiukset on vaihtaneet taas väriä, tavoitteissa olisi seuraavaksi lila tukka :D

Että semmoinen kokoelma :) Luomivärit ja puuteri ehkä hieman pettymyksiä, silmämeikkikynä aika kiva ja huulikiillot ihan huippuja. Seuraavaksi essenceltä onkin tulossa sitten erilaisia hoitotuotteita sisältävä trend edition, saas nähdä mitä sieltä otan mukaani.

Ja hei tosiaan, näitä meikäläisen ostoksia on taas kertynyt! Katsotaan vaikka ensin nämä joulukalenterista tulleet. Ensimmäisenä Yves Rocher:


Minusta ihan kelpo kamaa. On tuoksuja, erilaisia kausituotteita ja jopa ihan täysikokoinen naamavoide. Meikkikynästä en piitannut, koska mustia kyniä alkaa olla ihan joka sormelle. Ärsyttää, että musta meikkikynä on joka hemmetin kalenterin vakiovalikoimaa. Milloin kalenterintekijät tajuaisivat, että joku muu väri olisi ehkä ihan jees?


Kicksin kalenterissa vähän heikompi saalis, mutta toisaalta hintaakin on puolet Yves Rocheria vähemmän. Ripsistä olen aivan innoissani (aion kokeilla ekaa kertaa ikinä!), Kicksin oman sarjan tuotteet ihan kivoja ja Toni & Guy:ta ja Lumeneakin löytyy. Miinusta sitten taas ponnarisetistä, muthafukin KYNSIVIILASTA sekä noista kuppasista kynsituotteista. Lisäksi tuoltakin löytyi mikäs muukaan, kun se hemmetin musta rajauskynä. Näillä näkymin mulla on rajauskyniä jonnekkin arviolta vuoteen 2050 asti. Kynsilakan värejä voisi myös miettiä, vaikka ruskeita varmaan onkin ylijäämävarastot pullollaan.

Muulla ostosrintamalla on sitten seuraavaa:


Kaikenlaista sekalaista markettituotetta. Blotterazzista haaveilin heti kun siitä kuulin, joten tuli hankittua. Maybellinen uusi paletti The Blushed Nudes vaan on TODELLA kaunis <3 Muut ovat sitten aletuotteita Sokokselta ja H&M:ltä.


Urban Decay -ihanuudet <3 Meikän uudet mussukat. Todella kaunis Gwen Stefani -paletti joka sisältää siis pääasiassa nudesävyjä ja muutaman väripilkun sekä sitten taas varsinainen väripläjäys kuten pakkauksestakin näkyy, Spectrum. Mietin tuon Spectrumin hankkimista kun vaikutti vähän ankealta, mutta väri-ihmisenä oli se vaan hankittava. Ja vakuutan, että sävyt ovat paljon kauniimpia ja mielenkiintoisempia luonnossa, kuin mitä olen kuvissa ikinä nähnyt!! Käykää siis itse ihmettelemässä palettia, jos mahdollista. Yllätyin itsekkin.


Ja viimeisenä vielä tuon essencen kokoelman mukana Kosmetik4Lessiltä tullut laatikollinen alekamaa. Pääasiassa Makeup Revolutionia, mutta on siellä mukana mm. Revlonia. Heillä on siellä edelleen aleosastolla paljon kamaa alkaen yksi euro, joten tuli pieni villiintyminen.

Enää viikko meikäläisen joululoman alkuun! Täytyy sanoa, että kyllä tulee hemmetinmoiseen tarpeeseen tuo loma. Alkaa olla voimat niin loppu tämän pitkittyneen syksyn ja ankeuden takia, että ei pahemmasta väliä. Tekee mieli vaan nukkua koko ajan. Jospa tuleva joulu nyt sentään vähän piristäisi, vaikka ei lunta olekkaan.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

9 kommenttia

  1. Haha, TBS:n halvemmassa kalenterissa tuli myös musta silmänrajauskynä :D Miulla on se Premium ja siinä tuli se musta-valko -rajauskynä.

    Mie olen Maybellinen toista palettia metsästänyt, mutta se oli loppu Sokokselta sekä Anttilasta, Carlsonilta en muistanut katsoa (ihan varmasti ei ole sielläkään). Voi, kunpa meidänkin H&M ottaisi valikoimiin uudet kosmet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arrrrrgh, mua niin suoraan sanottuna ketuttaa nää mustat kynät :D Ihanku kaikilla ei ois niitä jo. Enkä tiiä kyllä onko mustavalkokynäkään sen parempi... Mä näin niitä Maybellinen paletteja vielä torstaina Anttilassa O.O Ostin omani alkuviikosta kun niitä oli sillon vissiin tullu. Taitaa vähän toi joulu johtaa siihen että tommoset hyvät lahjaideat karkaa kaupoista aika äkäseen.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Näin on! En malta oottaa että pääsen testailemaan :D

      Poista
  3. Voitko joskus kuvata sun meikkikokoelman? :) haluun nähä kuinka paljon meikkiä sieltä löytyy :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, löytyy pienen kaupungin verran :D Meikkikokoelmapostausta en uskalla luvata ihan vähään aikaan, mutta meillä pukkaa muuttoa alkuvuodesta, varmaankin joskus silloin on paras aika kartoittaa kokoelma :D Tällä hetkellä suurin osa on pahvilaatikoissa niin ei ole kauhean nättiä.

      Poista
  4. Voitko joskus kuvata sun meikkikokoelman? :) haluun nähä kuinka paljon meikkiä sieltä löytyy :'D

    VastaaPoista